A+ A-

Szalagavatóból kaland

Szalagavató. Dög unalom. Ráadásul nagyon fájt a lábam a magas sarkútól, de nem baj mindjárt vége. Már csak az életvidám energiabomba hastánc csoportot kellett megnézni. Hogy lehet ez szexi? Mindegyik pocakos, de a teremben lévő összes kan tátott szájjal bámulta őket. Férfiak, a farkuk vezeti őket. Hu..megpillantottam hirtelen egy pasit, aki nem őket bámulta, igazából engem nézett. Egész helyesnek tűnt, sőt. Nagyon jól állt neki a szmoking. Nem ismertem fel, nem velünk végzett, talán valami haver vagy testvér. Felállt és idejött a műsor közepén. Wow... a mozgása megdöbbentett, nem semmi. Ilyen pasim sem volt még ezelőtt. Irtó izmos, mit sportolhat? Mellém ült, közel hajolt, és a fülembe kezdett suttogni.
- Látom, téged sem köt le a műsor! - mondta mosolyogva. A hangja olyan lágy és…hívogató.
- Engem nem, de téged kéne. Milyen pasi az aki nem ujjong egy csomó hiányos öltözetű csaj láttán akik rázzák magukat? - válaszoltam, kicsit szarkasztikusan. Elmosolyodott és válaszol.
- Egy olyan pasi aki speciel szívesebben látna téged hiányos öltözetben rázni magad..-kacsintott és megvillantotta örült szexi mosolyát amitől bizsergést kezdtem érezni a gyomromban.
- Megtudhatnám ennek a ritka pasinak a nevét? - kérdeztem kacéran, miközben felé fordultam és ujjammal körözni kezdtem a velem szemben lévő pohár karimája körül. Az ujjamat bámulta, majd magabiztosan felnézett és így válaszolt:
- Sebastian. De barátoknak csak Seb.
- Seb - mondom ki a nevét lassan, a B betűt megnyomva. A pupillája kitágult, ahogy nézte vörös ajkam csucsorítását.-Én Anastasia. De barátoknak csak Ana.
- Ana - mondja kacéran és közelebb csusszan. A térde hozzáért az enyémhez, aminek következtében elektromosság futott végig rajtam. Egészen a tarkómig.
Úristen. Lehet, hogy a 2 pohár vodka-naracs miatt, de kedvem támadt akkor rögtön lelépni, és csúnya dolgokat csinálni, vele.
- Mi lenne, ha ezt a szóváltást nem itt fojtatnánk? - kérdeztem kacéran.
Erre felállt a mellettem lévő székről és a kijárat felé tartotta a kezét.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.39 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Pavlov 2015. 07. 6. hétfő 21:28
Jó, ötletes fogalmazás. Csak ne lennének benne olyanok, hogy "odament a fülemhez" meg "Béjbi".
#6 papi 2015. 06. 26. péntek 21:24
Nem nagy szám
#5 listike 2015. 06. 26. péntek 19:23
A közepesnél gyengébb.
#4 veteran 2015. 06. 26. péntek 08:50
Közepes.
#3 feherfabia 2015. 06. 26. péntek 05:37
Közepes!
#2 A57L 2015. 06. 26. péntek 04:04
Egynek elmegy.
#1 Törté-Net 2015. 06. 26. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?