A+ A-

Jelenet

Mindig is imádtam beszélni a szexről. Számomra rettenetesen izgató, ha a partnerem részletekbe menőleg elbeszéli, hogy is képzeli el az aktust, vagy mások óvatoskodástól mentes beszámolóját hallgathatom. Ezt a fantáziámat igyekeztem kiélni a következő történettel. Olvassátok és szóljatok hozzá.
A fiú és a lány egy gyéren berendezett szobában álltak. Széles asztal, jókora franciaágy, a földön néhány szétdobált párna alkották a teljes berendezést. Ablak nem volt, a plafonra szerelt neoncsövek inkább csak derengéssel, mintsem fénnyel árasztották el a fehérre meszelt falakat. Világítást a szoba két ellentétes sarkába állított nagyteljesítményű reflektor szolgáltatott. A fiú és a lány mezítláb álltak a finom, puha szőnyegen. Szokatlanul nagy tükör takarta az egyik falat a padlótól a plafonig, csak a táncosok gyakorlótermében látni hasonlót. Gyakorlóterem volt ez is, a fiú és a lány, a felnőtt filmes ipar két sztárja itt készítette elő, próbálta el a következő film jeleneteit. Ezen okból volt a szoba egyik sarkába állítva a három lábú állvány is, rajta a csúcsmodern videokamerával.
A fiú csak egy fekete boxert viselt, a lány fehér színű csipkés alsóneműt. Mellei szinte szétfeszítették a szándékosan kicsit szűk melltartót, bugyija pedig inkább kiemelte, mintsem elrejtette puha dombját. Ez az öltözék is része volt a köztük lévő állandó évődésnek. Tudta, hogy partnere mennyire szereti formás, feszes melleit, és azt is, hogy a fehér alsónemű a kedvence. Az ártatlanságot, a női tisztaságot juttatja eszébe, a tisztaságban pedig az a legizgatóbb, hogy be lehet mocskolni. Eleve ezért fogta a haját is két oldalt lelógó, szándékosan kislányos copfba.
- Szóval - kezdte a lány - Én szende szűzként álldogálok itt, te hozzám lépsz, én átkarollak és megcsókollak. - magához húzta, átkarolta a fiút, futó csókot lehelt a szája sarkára. - Aztán te le akarsz szopatni. Én jó kislány vagyok - kacsintott - először nem akarom majd bekapni, de később persze tök odaadással foglak szopni. Te mindenesetre tedd a vállamra a kezed, és nyomjál le. Én tessék - lássék ellenkezem, zavarban vagyok, de te csak térdeltess le és add a számba. - a lány leguggolt a fiú elé, miközben folytatta - Én a szerepem szerint majd szemlesütve pironkodok, most nem vadkurvát játszom mint általában, úgyhogy gombolg ki a nadrágod, és egyszerűen nyomd az arcomba. Ezt most nem próbáljuk el.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.28 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 papi 2015. 10. 10. szombat 08:58
Nem olyan nagyon rossz.
#8 cataflam 2014. 10. 16. csütörtök 18:45
Nekem 10 pontot megér
#7 veteran 2014. 10. 13. hétfő 10:32
Ez egy 0-a
#6 A57L 2014. 10. 7. kedd 09:19
Elég gyenge lett.
#5 zsuzsika 2014. 10. 7. kedd 07:44
Gyenge.
#4 Rinaldo 2014. 10. 7. kedd 06:45
Lehetett volna jobb.
#3 feherfabia 2014. 10. 7. kedd 06:35
4P
#2 listike 2014. 10. 7. kedd 05:03
Nem teszett, csak párbeszéd.
#1 Törté-Net 2014. 10. 7. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?