A+ A-

Jelenet

Mindig is imádtam beszélni a szexről. Számomra rettenetesen izgató, ha a partnerem részletekbe menőleg elbeszéli, hogy is képzeli el az aktust, vagy mások óvatoskodástól mentes beszámolóját hallgathatom. Ezt a fantáziámat igyekeztem kiélni a következő történettel. Olvassátok és szóljatok hozzá.
A fiú és a lány egy gyéren berendezett szobában álltak. Széles asztal, jókora franciaágy, a földön néhány szétdobált párna alkották a teljes berendezést. Ablak nem volt, a plafonra szerelt neoncsövek inkább csak derengéssel, mintsem fénnyel árasztották el a fehérre meszelt falakat. Világítást a szoba két ellentétes sarkába állított nagyteljesítményű reflektor szolgáltatott. A fiú és a lány mezítláb álltak a finom, puha szőnyegen. Szokatlanul nagy tükör takarta az egyik falat a padlótól a plafonig, csak a táncosok gyakorlótermében látni hasonlót. Gyakorlóterem volt ez is, a fiú és a lány, a felnőtt filmes ipar két sztárja itt készítette elő, próbálta el a következő film jeleneteit. Ezen okból volt a szoba egyik sarkába állítva a három lábú állvány is, rajta a csúcsmodern videokamerával.
A fiú csak egy fekete boxert viselt, a lány fehér színű csipkés alsóneműt. Mellei szinte szétfeszítették a szándékosan kicsit szűk melltartót, bugyija pedig inkább kiemelte, mintsem elrejtette puha dombját. Ez az öltözék is része volt a köztük lévő állandó évődésnek. Tudta, hogy partnere mennyire szereti formás, feszes melleit, és azt is, hogy a fehér alsónemű a kedvence. Az ártatlanságot, a női tisztaságot juttatja eszébe, a tisztaságban pedig az a legizgatóbb, hogy be lehet mocskolni. Eleve ezért fogta a haját is két oldalt lelógó, szándékosan kislányos copfba.
- Szóval - kezdte a lány - Én szende szűzként álldogálok itt, te hozzám lépsz, én átkarollak és megcsókollak. - magához húzta, átkarolta a fiút, futó csókot lehelt a szája sarkára. - Aztán te le akarsz szopatni. Én jó kislány vagyok - kacsintott - először nem akarom majd bekapni, de később persze tök odaadással foglak szopni. Te mindenesetre tedd a vállamra a kezed, és nyomjál le. Én tessék - lássék ellenkezem, zavarban vagyok, de te csak térdeltess le és add a számba. - a lány leguggolt a fiú elé, miközben folytatta - Én a szerepem szerint majd szemlesütve pironkodok, most nem vadkurvát játszom mint általában, úgyhogy gombolg ki a nadrágod, és egyszerűen nyomd az arcomba. Ezt most nem próbáljuk el. - mosolygott a fiúra kacéran.
- Pár percig a számat fogod dugni, próbálj meg nem rögtön a számba élvezni.
- Nyugi, nem fogok - felelte a fiú. Tudta, hogy a lány csak gúnyolódik, hisz mindketten profik voltak. képes volt kontrolálni magát és pontosan időzíteni a kilövést. - De te meg csak csináld rendesen. Nyeld be, tudud, hogy szeretem.
- Tudom, hogy szereted. - egyenesedett fel a lágy - Bő nyállal, nagy nyelvezésekkel, közben kicsit harapdáljam is.
- És a golyóimat is nyalogathatod, de közben verd is a farkam.
A lány elhúzta a száját - Így aztán tényleg a számba fogsz élvezni.
- Méghozzá most rögtön. - válaszolta a fiú, hirtelen mozdulattal megragadta a lány vállát, és térdre kényszerítette. Az visongva, nevetve csépelte partnere alkarját, de nem bírt vele. Lábai összegabajodtak, a fiú pedig az ágyékának nyomta a lány fejét, és ringó mozdulatokat tett a csípőjével. - Vedd a szádba! - vicsorgott tettetett haraggal. Dagadó rúdja a lány orcájának csapódott, miközben kezeivel a két copfot markolta, úgy tartotta partnernője fejét.
- Jól van, jól van, beveszem - nevette a lány. Kiszabadította a fiú szerszámát a boxeralsóból, és rögtön ajkai közé nyomta. Odaadóan szopta a fiú farkát. Nyaka ide - oda járt, amint a nyáltól sikamlós szerszám ki - be siklott a szájában. A fiú elhaló nyögdécseléssel élvezte, egyik kezét csípőjén, a másikat még mindig a lány fején nyugtatta. A lány kivette szájából a hatalmasra dagadt faszt, és miközben kezével tovább verte, zöld szemeivel felnézett a fiúra és megszólalt.
- Na, lenyugodtál? - kidugta szájából rózsaszín nyelvecskéjét, és még mindig társa arcát fürkészve, szája sarkábak kaján mosollyal nyalogatni kezdte a makk hegyén lévő érzékeny pontot.
- Csak folytasd még egy kicsit, rögtön lenyugszom. - hörögte a fiú.
- Tudom, hogy tele a tár, és máris lőnéd a torkomba, de dolgunk van. - válaszolta a lány - Később majd úgyis lenyelteted velem, most térjünk vissza a munkára. - egyenesedett fel.
- Szóval, mikor már rendesen felszoptalak, a hónom alá nyúlsz, felállítasz, és háttal magad felé fordítasz. A kezeimmel megtámaszkodom az asztalon, most te guggolsz le, lehúzod a bugyimat és belecsókolsz a fenekembe. Most ezt sem kell megmutatnod.
A lány most háttal állt a fiúnak, magához húzta, kezeit a melleire tapasztotta.
- Aztán felállsz, hozzám símulsz, megmarkolod a melleimet, így, és belecsókolsz a nyakamba. - hátravetette a fejét, hogy partnere ráhajolhasson a nyakára. - Itt szabadítasz meg a melltartómtól.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.28 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 papi 2015. 10. 10. szombat 08:58
Nem olyan nagyon rossz.
#8 cataflam 2014. 10. 16. csütörtök 18:45
Nekem 10 pontot megér
#7 veteran 2014. 10. 13. hétfő 10:32
Ez egy 0-a
#6 A57L 2014. 10. 7. kedd 09:19
Elég gyenge lett.
#5 zsuzsika 2014. 10. 7. kedd 07:44
Gyenge.
#4 Rinaldo 2014. 10. 7. kedd 06:45
Lehetett volna jobb.
#3 feherfabia 2014. 10. 7. kedd 06:35
4P
#2 listike 2014. 10. 7. kedd 05:03
Nem teszett, csak párbeszéd.
#1 Törté-Net 2014. 10. 7. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?