Büntető Hivatal 2. rész

Szavazás átlaga: 5.46 pont (37 szavazat)
Megjelenés: 2013. július 23.
Hossz: 18 884 karakter
Elolvasva: 1 519 alkalommal
A srác hamarosan visszatért és elmesélte barátjának, hogy a következő pácienst meglátogatja a férje és felajánlotta a fiúnak, hogy ha van kedve, akkor maradjon és nézze meg. A másik nő úgyis 3 órán át fog a kalodában, úgyhogy bőven lesz ideje még foglalkoznia vele.

Itt majd azt mondják, a férjnek, hogy ellenőr és akkor maradhat nyugodtan.

A fiú a monitorra nézett ahol a középkorú dáma még mindig idegesen fel alá járkált, majd amellett döntött, hogy marad. Végül is miért ne maradna, nem kerül semmibe, és ha már itt van, miért ne nézné meg még egy nő megtalpalását. Ráadásul, hogy a férjjel együtt nézheti, így még érdekesebbnek .

Barátja addig beengedte a férjet, aki meglehetősen zavarba volt, látszott rajta, hogy most jár itt először. Felvilágosította, hogy hivatalból megfigyelő van jelen, de ez ne zavarja semmiben őt. Hallotta, hogy az alacsony félszeg kis emberke idegesen egyezkedni próbál a sráccal.

– Nem lennék hálátlan, ha egy kicsit! Már ha van rá mód. Mondta a férfi és egy oldalpillantást vetett a megfigyelőnek titulált fiúra.

– Természetesen megoldható a dolog. Van esetleg valami konkrét elképzelése?

– Nem, nincs, ezt magára bíznám, csak látni akarom, ahogy egyszer szorul a hurok a nyaka körül.
– Szóval szopassam meg egy kicsit?

– Igen, szeretném.

– Rendben van. Amennyit a belépőért fizetett, ide adja nekem és megkapja, amire vágyik.

A kis ember bólintott és máris előkotorta pénztárcáját és kiperkálta a nem kevés pénzt, amivel kellemetlen perceket szándékozott szerezni feleségének.

Az üzlet megköttetett. Ilyen és ehhez hasonló módon döntötték el a férfiak a szánt hölgyek sorsát, anélkül, hogy nekik lett volna beleszólásuk vagy tudomásuk a reájuk váró és szenvedésekről.

A pribék elégedett kacsintást intézett barátja felé, miközben rájuk csukta a fülke ajtaját.
Kiment, hogy beengedje a nőt.

Az asszony ideges volt ugyan, de büszke tartással lépett a . Azonnal végigmérte leendő és látszott rajta, hogy megkönnyebbült, amikor egy fiatal srácot látott. Azt hitte talán elérhet valami enyhítést és nem lesz túl kemény büntetése. Fogalma sem volt róla, hogy sorsát már rég eldöntötték.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 9 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.46 pont (37 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
a
A57L
2014. február 22. 06:19
#14
Elmegy.
1
R
Rinaldo
2013. augusztus 1. 12:48
#13
Nagyon szadista.
1
g
gaborthefirst
2013. július 29. 12:15
#12
Mire vársz baszki? Töltsd már fel. 🙂 Hány részes?
1
delgadoo
2013. július 27. 23:12
#11
gaborthefirst: Igen van még folytatás ! És fel is lesz töltve!! És a Bizarba rakom majd fel!! 😀
1
s
sipospista
2013. július 25. 08:51
#10
😀
1
g
gaborthefirst
2013. július 24. 00:17
#9
delgadoo: akkor sem az, ez nem s/m, különben sejtettem, hogy nem te írtad, de örülök, hogy 'megtaláltad' és feltöltötted, mondjuk az is igaz, hogy a szerzőt meg kellett volna említened, ha ismeretlen akkor meg ezt. Nagyon érdekes emberke, kíváncsi vagyok mit hoz ki a történetből, hogy mi lesz a vége, ha van neki, van? Ha igen töltsd ám fel az egészet, ha még eddig nem tetted meg, most már ne maradjon befejezetlen a történet. Kösz, üdv!
1
delgadoo
2013. július 23. 22:49
#8
Nem én írtam csak találtam És ott s/m ként volt fel tüntetve !!
1
g
gaborthefirst
2013. július 23. 06:30
#6
Most miért vagy ilyen? 🙂 Hiszen minden férfi titkos vágya egy ilyen 'ideális' világ, ahol teljesen természetes, vitán felül áll a férfiak eredendő felsőbbrendűsége és teljhatalma, és ahol ezért a selejtes, természetüknél fogva kanászodásra hajlamos, születetten alacsonyrendű nőket az Állami Szerv hivatalból, a hatályos törvény alapján időnként kellő mértékben elveri, hogy észhez térjenek, hogy rendet tanuljanak, hogy tudják hol a helyük, mert ugyebár rend a lelke mindennek! Persze kivételek vannak, ezek az aktív koron kívüliek, meg akik rendesen teljesítik kötelességeiket és azok, akik megfelelő összeget meg tudnak fizetni, mert van az a pénz ... ez egy lelki sérült ember agyréme.
1
p
papi
2013. július 23. 05:38
#5
Ez egy baromság!!!
1
g
gaborthefirst
2013. július 23. 03:20
#4
az írót nagyon tehetségesnek tartom
korán van még ... vagy késő?! 🙂
1
g
gaborthefirst
2013. július 23. 03:18
#3
sokkal jobban tetszett
1
g
gaborthefirst
2013. július 23. 03:15
#2
delgadoo: ez nem s/m kategória, szerintem nem is erőszak (rape), hanem inkább bizarr, mert a szadomazochizmusnak három alpelve van: safe, sane, consensual, azaz biztonság (senki nem sérülhet semmilyen módon), józanul-épeszűen (a józan ész határait átlépni nem lehet), beleegyezés (közös megállapodás alapján, tehát kényszeríteni arra amit nem akar senkit nem lehet). Az s/m-ben a szadistának (de Sade márki) örömet okoz, hogy fájdalmat okoz a mazochistának (Leopold Sacher-Masoch), akinek meg ez, a fájdalom okoz örömet. A három alapelv betartása mellett. Itt meg ugye arról van szó, hogy bizonyos nőket igaz, hogy államilag, vagyis intézményesítve (ezért inkább bizarr kategória, mint erőszak), de mégiscsak akaratuk ellenére kényszerítenek testi-lelki fájdalom elviselésére, kvázi megkínozzák őket. Az meg, hogy a 'hóhér' élvezi amit csinál még nem teszi s/m történetté, mert a beleegyezéses s/m és a nem beleegyezéses s/m között olyan a különbség, mint szex és erőszak között. A bizarr meg valami furcsa, meghökkentő, torz világot jelöl, pont olyat, mint amilyen ez.
Különben a történetnek ez a része, mint írás sok jobban tetszett, mint az előző, meg kell mondjam az írót nagyon tehetségnek tartom, értelmes és művelt, de az eddigiek alapján szinte biztos vagyok benne, hogy egy sokat 'szenvedett' nőgyűlölő személyről van szó. Sajnos. Várom a folytatást! 5 pont. Üdv!
1
T
Törté-Net
2013. július 23. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1