Egy élet, három történet 2. rész - Szenvedés

Ismeretlen
Szavazás átlaga: 6.68 pont (25 szavazat)
Megjelenés: 2013. január 30.
Hossz: 10 934 karakter
Elolvasva: 780 alkalommal
Nos, megígértem neked, hogy folytatom a történetem.

Mikor beköltöztünk a közösen bérelt házba, tudod mi volt az első dolgunk? Felszentelni. Na, és mivel lehetett a legstílusosabban? Eltaláltad: szexszel.

Panni ennél a mondatnál hangosan felnevetett.

Késő ősz volt, hűvös és barátságtalan idő, lógott az eső lába, erre mondják, hogy gyerekcsináló idő van. Alig pakoltunk le, tüzet gyújtottam, s máris kellemes meleg járta át a szobát. Azt javasoltam próbáljuk kicsit feldobni a hangulatot, mindjárt átölelt jó szorosan szinte ropogtak a csontjaim. Amúgy gondolhatod, ha egy akkora darab pasi megszorongat még, ha szeretetből is ott kő kövön nem marad, de ő gyengéd volt én meg végtelenül szerelmes. Majd elaléltam már csak a gondolattól is, hogy ő az enyém. Gyengéden megcsókolta az ajkam, mindig átjárt a bizsergés, ha ajkunk összeért. Ez elég is volt ahhoz, hogy meginduljanak bennem a hormonok, hogy az agyamat elborítsa a szenvedély. Követelőzően húztam magamhoz. Tudod, van a pároknál az az összhang, minél többet vannak együtt, annál jobban összeszoknak. Ez az összeszokás annyira tud működni, hogy egymás gondolatait is kitaláljuk, és a mozdulatokból is következtetni tudunk, mit akarhat a másik. Nálunk ez nagyon könnyen működött, a szex hihetetlen harmonikus volt. Ahogy magamhoz húztam, ajkunk máris egymáshoz tapadt, mint két éhes pióca. Gyengéden toltam magam előtt a közös ágyunk felé. Izgatott a helyzet, egy idegen házban szeretkezni életem férfiával, akivel lehet, hogy az egész életemet leélem? Magával húzott, ahogy lefeküdt az ágyra, lovagló pózt vettem fel úgy ültem rá, csípőmet mozgattam a nemi szervén, amit a farmeren keresztül is hamar keménynek éreztem.

De nem akartam kicsit sem sietni, ráhajoltam a mellkasára, ő közben a popsimat markolászta, majd bontogatta ki a farmerből. Szinte az egész fenekem belefért a markába, szerettem, ha simogatja, kényezteti. Mikor a tangámba turkált, akkor roppant zavarónak éreztem már a ruháimat, igyekeztem is minél gyorsabban megszabadulni tőlük. Szerettem a szájára ülni, ő pedig szerette a nedvem nyalogatni, egész közel röpített így a gyönyör hídjához, de nem akartam egyedül átsétálni rajta.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.68 pont (25 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Andreas6
2019. december 24. 09:17
#8
Kitűnően megírt, hihető történet.
1
a
A57L
2019. december 24. 04:05
#7
Egy kicsivel jobb mint az előző,de ez sem tetszik.
1
zsuzsika
2016. február 13. 12:14
#6
Az előző rész jobb volt,
1
p
papi
2013. augusztus 4. 17:07
#5
Remélem a következő rész jobb lessz
1
B
Bikmakkocska
2013. január 31. 07:51
#4
Ilyen történet nem szokott előfordulni ezen a fórumon, viszont nagyon jó, sok szerencsétlen ember járhat így, akik vakon mennek bele egy kapcsolatba.
Bőven vannak, lehetnek ilyenek, amikor az egyik fél kizárólagosan akar birtokolni, és magának szinte mindent megenged. Beteg lelkű emberek az ilyenek.

Az egyik legjobban megírt történet, amit itt olvastam. GRATULÁLOK, folytasd.10!!!
1
R
Rinaldo
2013. január 30. 09:59
#3
Gyenge.
1
T
Törté-Net
2013. január 30. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1