A+ A-

7 nap

Az eset tavalyelőtt nyáron történt, egy Balaton - környéki építőtáborban. Zolival, az egyik legjobb haverommal mentünk le facéran és kissé kedvetlenül, hátha jót tesz a levegőváltozás. Nem tagadom, közel másfél évi csajszünet után "más" is volt az eszemben, de ami történt arra nem számítottam.
Hatosával voltunk beosztva egy - egy területre, a feladat ásatás volt. Mi ketten fiúk kubikoltunk, a lányok meg jöttek az ecsettel, ha találtunk valami követ, cserepet vagy csontot. Négy lány volt mellénk beosztva:
Évának egyáltalán nem volt szép arca, de nagyon határozott egyéniség volt, rövid barna haja volt, sovány volt, sőt deszka is, de izmos testalkattal.
Látszott rajta, hogy nem az a szűzies típus, van már tapasztalata, és ami kell neki azt általában el is veszi. Csilla magasabb volt, szőke, kissé testesebb, nagy domborulatokkal, szép arccal és az a csöndes, de határozott típusú nő volt aki mindig mosolyog és közben nagyon is tudja, hogy mit akar. Ők ketten voltak a hangadók. Emőke egy alacsonyabb, szőke lány volt. A hangját nem lehetett hallani, de kedves mosolygós, jó alakja volt és egyszerűen hatalmasak voltak mellei. Később derült ki, hogy egy punk zenekarban énekel. Negyedikük, Andrea pedig amolyan szürke kisegér volt, akiből tizenkettő pont egy tucat. Vállig érő barnahajú egyáltalán nem rossz alakú, de olyan semmi különös lány.
Az eset pontos előzményeit már sosem tudom meg, de az első héten a lányok ellógtak a közeli patakhoz fürdeni. Délután 2 körül lehetett, amikor valaki ellopta a vízfölé hajló ágra aggatott ruháikat (különben sem voltak túlöltözve, úgyhogy egyetlen mozdulattal el lehetett intézni az ügyet).
Az esetből hatalmas botrány kerekedett, meg voltak róla győződve, hogy Zoli és én űztük velük ezt a vaskos tréfát, pedig esküszöm, azt sem tudtuk hova mennek, mi jól el voltunk az üvegsöreink társaságában és csak akkor értesültünk róla, hogy mi történt, amikor Éva egy szál nejlonzsákban elénk állt, hogy elvigye a melegítőket (a fürdőruháikat másnap megtalálták a közelben).
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.59 pont (58 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2013. 09. 10. kedd 04:55
Nem rossz.
#6 listike 2013. 06. 11. kedd 19:24
Még sok ilyet.
#5 genius33 2013. 04. 17. szerda 07:48
Jó volt csak kissé hosszú.
#4 papi 2013. 04. 9. kedd 17:08
Ez nagyon tetszett.
#3 gerontofil 2011. 12. 27. kedd 20:39
Csak így tovább!
#2 sztbali 2011. 12. 8. csütörtök 17:24
Nagyon klassz a történet. Jöhet a többi nap is.
#1 Törté-Net 2011. 12. 8. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?