A+ A-

A szomszéd sráccal

A nevem Anett. 44 éves múltam. A férjem sokkal idősebb nálam. Ő sokat van Romániában. Ritkán kisérem el. Én nagyon szeretem az életet. Szégyelem egy kicsit, de így 40en felül a szexért megőrülök. Minden vágyam egy nagyon fiatal srác volt, és nem akartam elhinni, december elején egy havas este a 17 éves Dani személyében előttem volt a lehetőség. Dani a szomszéd srác, gyerekkorátol kezdve sportol. Szép szál srác, és hihetetlen izmos.
Szóval azon a decemberi estén elromlott a vasalóm. Átmentem a Daniékhoz, hogy az anyjától kölcsönkérjem a vasalójukat. Dani nyitott ajtót. Fürdőköppenyben volt. Szülei elutaztak, ami teljesen kiment a fejemből. Nevetve tessékelt be, és Anett néninek szólitott,és a szobában leültetett a fotelba. Soha nem hittem, hogy egyszer valaki lenéniz. A fürdőköppeny alól kivillant a hihetetlen izmos mellkasa. Azt hiszem elkapta a tekintetemet, vagy észrevette a pólón át, hogy hihetelenül megduzzadtak a bimbóim. Amúgy is elég nagy a cicim, de most igy melltartó nélkül "tehénnek" éreztem magam.
- Hihetetlen! - mondta hirtelen. Ilyen hatalmas kebleket csak filmen láttam!
Elvörösödtem, ami nem szokásom, és magam sem értettem, levettem a pólomat. Most ő döbbent le, mert a bimbóm extra nagy és vastag lett.
- Megcsókolhatod, mondtam. Behunytam a szemem, és hátradőltem a fotelban.
Csókolta, marcangolta a melleimet, de nem volt kellemetlen. Isteni volt! Észrevettem, hogy szétnyílott a fürdőköppenye, és egy hihetetlen nagyságú "bot" meredezett alatta. Férjem régebben rá akart venni a franciázásra, de valahogy mindig lebeszéltem róla.
Azt mondtam magamban, szégyen ide, szégyen oda, a Danival franciázni AKAROK! Valahogy lekerült rólam minden ruha. Dani ujjai már a csiklómat kereste. Én a botját markolásztam.
- Szeretnélek előszőr a számmal kielégiteni, suttogtam. Ő nyilván tudatában volt a bot extra nagyságával, és nem lepte meg a kérésem.
Hanyatt feküdtem, ő megfordult, és nyelvével a puncimat kezdte el "dolgozni". Botjával szép lassan a szám felé közelitett, és hagyta, hogy én vegyem be. A fenekét fogtam, és enyhe hullámzó mozdulatot "diktáltam" neki. Megértette, hogy megdughat amúgy franciásan. Farka a számban volt, és finoman szorosabbra zártam az ajkaimat. Nem láttam, de éreztem, hogy a vörös forró makk ütemesen előbukkan. Sikitani akartam, mert a csiklómat harapdálta. Vesszője hihetetlen fórró volt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.13 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon54 2017. 06. 29. csütörtök 21:53
Igazatadok az előttemszóllóknak.
#8 feherkalman1 2017. 06. 4. vasárnap 22:32
Nem húztad el.
#7 listike 2015. 03. 8. vasárnap 13:08
Nagyon rövid.
#6 sztbali 2014. 09. 9. kedd 17:36
Túl rövid.
#5 A57L 2014. 05. 23. péntek 06:13
Kár,hogy rövid.
#4 feherfabia 2013. 12. 15. vasárnap 06:28
Egész jó csak nagyon rövid!
#3 dino 2002. 08. 22. csütörtök 12:27
Ez egy HIHETETLENÜL rövid történet, pedig az ötlet jó.
#2 dEAmon 2002. 07. 30. kedd 02:17
eza véredényem hogy nem mindenki já át a szomszédba egy yó dugásért. A szomszéd farka mindíg zöldebb...
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?