A+ A-

Így kezdődött...

Egy tanfolyamon találkoztunk. Jól érezhetően folyamatosan vibrált körülöttünk a levegő, olyannyira, hogy telefonszámot is cseréltünk flörtölgetésünk közepette.
Mit veszíthetek, - gondoltam -, így mindjárt a következő hétfőn a munkahelyi telefonszámán felhívtam és szó szót követett. Mondtam Neki, hogy pénteken egy Tőle nem túl távoli városban dolgozom és ha akarja tehetek egy kis kitérőt Felé. Nem éreztem, hogy ellenére lett volna az ötletem, így megbeszéltünk egy randevút.
A megbeszélthez képest jóval korábban érkeztem, így volt időm beszerezni egy szál virágot, hogy mégse üres kézzel várjam.
Megérkezett a kocsijával. Beültem mellé és kicsit beszélgettünk. Azt javasolta, hogy menjünk valami nyugisabb helyre, mert nem szeretné, ha bennünket látva mindenféle ismerősei indokolatlanul el kezdenének fantáziálni.
Kimentünk a városból és egy ártéri erdős részen, az útról félrehúzódva, megálltunk a folyó gátján. Lementünk a partra és ott beszélgettünk tovább. Nem akartam hantázni, így elmondtam Neki, hogy nős vagyok és van két fiam. Gondoltam vagy vége lesz mindennek vagy nem, de igazán fontosnak éreztem, hogy ezt megtegyem, mert úgy gondoltam ez így tisztességes.
Nem lett vége semminek. Kiderült, hogy Ő is házas. Tovább beszélgettünk, ismerkedtünk, meséltünk egymásnak magunkról. Szűnni nem akaróan egyre csak fokozódott bennem a vágy, hogy megcsókolhassam. Nem bírtam magammal, így hát megkérdeztem, hogy megtehetném-e, s Ő nem ellenkezett.
Először bátortalanul értek össze ajkaink, de ahogy egyre inkább kezdtünk belemelegedni, már egymást átölelve egyre hevesebben forrt össze a szánk nyelveink játéka közben. Titkolhatatlan jelei lettek iránta érzett vágyaimnak, és határozottan úgy éreztem ez nála sincs másként. Hisz a megkeményedő farkam, ha ruhán keresztül is, az ágyékunk még szorosabb összesimulását eredményezte.
- Hú -, mondtam, levegő után kapkodva egy intenzív csókcsata utáni pillanatnyi szünetben, - ezt nem nagyon bírom sokáig ám, eszeveszetten kívánlak. Mire Ő erre talán még hevesebben megcsókolt és ha lehet, még inkább hozzám simult, hogy testével is kifejezze Ő sem érez irántam másként.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.78 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2014. 11. 12. szerda 06:18
Ez gyenge.
#2 papi 2014. 04. 1. kedd 04:56
Nem rossz
#1 Törté-Net 2011. 05. 10. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?