A+ A-

Névtelen Levél Dr. Kovács Alfréd Szexuálpszichológusnak

Tisztelt doktor úr!
Egy magazinban olvastam a felhívását, amiben arra kéri a női olvasókat, hogy segítsenek. Küldjenek levelet önnek, amiben elmesélik életük legjobb szexuális élményét, mivel új könyvet ír. Több könyvét olvastam már, és nagyon tetszettek, ezért úgy döntöttem, én is hozzájárulok a következőhöz. Bízom benne, hogy érdekesnek találja a levelemet.
A történetem leírása előtt pár mondatban bemutatkoznék. 30 éves vagyok, 7 éve házas. A szexuális életem teljes mértékben kielégítő. A férjem az egyedüli férfi az életemben. Mindent megkapok tőle. Maximálisan kielégíti minden vágyam. Nem is kívánhatnék jobbat. Teljesen átlagos boldog nő vagyok. De mégis, néha belém bújik a kisördög. Nem tudom, hogy ez mindenkivel így van-e? Ön erről biztos többet tud, hisz ez a szakmája. Szóval időről időre, általában két havonta rám tör valami, és különböző vadabbnál vadabb ötleteim támadnak. Már jó pár éve tart ez a dolog. Nem is zavar különösebben, és most már szinte várom, mit találok ki legközelebb. Egyszer például arra éreztem leküzdhetetlen vágyat, hogy vezetés közben elégítsem ki a férjemet orálisan, de volt már, hogy rábeszéltem, menjünk el egy swinger klubba.
Ez a történet is egy ilyen kisördögös alkalomról szól. Sokat gondolkodtam, mert nem tudom melyik a legjobb szexuális élményem. Nekem nagyon sok legjobb van, úgyhogy azok közül választottam egyet.
Hét éve történt. A nászutunkon. Egerben voltunk. Két hetet töltöttünk ott. Már nagyon készültünk rá, alig vártuk az indulást. Kocsival mentünk. Elég hosszú volt az út, de minden percét élveztem. Szeretek kocsikázni. Vezetni nem tudok, így marad az anyósülés, de nem bánom. Hétfőn kora reggel indultunk, és dél körül értünk oda. Szerencsére sima utunk volt.
A szálloda gyönyörű volt. Voltunk már többször is nyaralni, de mindig apartmanokban, vagy kempingben szálltunk meg. Még sosem voltunk együtt szállodában. Ezért is döntöttünk úgy, hogy a nászutunkat így fogjuk eltölteni. Azt is előre megbeszéltük, hogy az első héten odamegyünk ahova a férjem szeretne, és azt csináljuk amit ő mond, a második héten pedig én leszek a "főnök". Az első napunk pihenéssel, és prospektusok böngészésével telt. Dávid (a férjem) mindent elolvasott, amit a szobában talált, és még az interneten is keresgélt. Össze is állított egy kisebb listát arról, hogy miket szeretne. Az első program a vár volt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.05 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 Remete D. László 2010. 11. 27. szombat 08:49
A kerettörténet, (levél a szexológusnak) csak kevéssé érdekes. A folytatásban sem kaptál el nagyon, a bemutatkozás errefelé minden második történetben így hangzik: x éves, szép, kerek mellek, kerek, formás, feszes fenék…stb. Ezeket a sablonokat el kellene hagyni.
Aztán persze kapunk egy eredeti leírást, az valóban érdem. Elég kevés nő írja le bátran és őszintén, amit érez szerelem közben, ez valóban pontokat ér.
A hömpölygő Fátyol Vízesés általad festett vízióját szívesen elfelejteném. Hömpölyögni láttam már a Dunát, a Tiszát; emlékszem rá, amikor a Mississippi hömpölygött, magával vitte az óceánba fél New Orleanst. Legutóbb a vörös iszapról hallottam, hömpölyög. Nem volt benne kecs és báj. A Szalajka hömpölygésétől az ég óvjon, az továbbra is csacsogjon, csiviteljen, csobogjon, csordogáljon, cserfeskedjen, csalogasson a hűs habokba, csapdossa a partot, csapongjon a kövek között, csillogjon a nap/holdfényben, csatangoljon a réten, csábítson a habokba, bukdácsoljon, bugyogjon, lássa el csupa jóval a pisztrángokat… stb. (Ez csak a kezdet).
#2 tiborg 2010. 11. 19. péntek 02:25
Kellemes naszut volt,gratulalok...de nem foldrengeto....
#1 Törté-Net 2010. 11. 10. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?