A+ A-

Testvéri szeretet

Forró, meleg nyári nap volt. Olyan, mint az előző húsz. Csak abban különbözött a többitől, hogy a hangulatom volt rosszabb. Méghogy rosszabb! Azt hiszem, nem ez a helyes kifejezés... inkább világvéginek mondanám. Nincs ebben semmi túlzás, végülis tizenhat évesen hajlamos az ember egy kicsit túlértékelni a szakítást. Bár igazán nem is tudtam, mit veszítek... hiszen az a kis bögyös vörös a szomszéd utcából, nos nem adta könnyen magát. Sőt, őszintén szólva - sehogy sem adta magát. Már több, mint két hónapja jártunk, és még csak odáig juthattam, hogy megfogdoshattam a melleit (szépek voltak és nagyok, szó se róla, mint két érett sárgadinnye), de ennél messzebb nem nagyon jutottunk. Na jó, egyszer, egyetlenegyszer bejutottam a bugyijába - de sajnos, nem ÚGY - hanem csak kézzel. De ezt az emléket is megbecsülöm, mert mégiscsak ez volt az első eset, hogy női fanszőrzethez érhettem. Norának szép volt, vöröses és rövid - ugyanis borotválta. Én néhány percig kissé sután dörzsölgettem a punciját, miután hosszas rábeszélés után nagy kegyesen megengedte, de úgy tűnt, nem tettem túl nagy hatást a lányra, mert egyszer csak rám szólt, hogy hagyjam abba, majd máskor folytatjuk, neki most különben is dolga van, készülődnie kell, a legjobb barátnője estére moziba hívta. Mit lehetett tenni, óvatosan kivettem a kezem, kicsi fekete csipkebugyijából, egy puszival elbúcsuztam tőle, és annyi.
Azóta tényleg annyi.
Szakítottunk. Neki már - nem meglepő módon - új pasija van, én meg itthon gubbasztok az ágyamon, unalmamban egy három hónappal ezelőtti Playboy - t lapozgatok. Nézem a szupermodellek izgató, meztelen képeit, és egyszer csak érzem az ismerős feszülést a rövidnadrágomon. Egy pillanatig sem tétovázom, arra gondolok, ennyi öröm nekem is jár: ha nincs a vörös Nora, hát akkor kénytelen leszek sajátkezűleg örömöt okozni magamnak. A gondolatot tett követte: gyorsan lehúztam világoskék rövidnadrágomat, és acélszürke alsómat, majd így, félmeztelenül törökülésbe helyezkedtem az ágyon. Bal kezembe vettem az ekkor már igen kemény farkamat, és szépen lassan, ütemesen elkezdtem húzogatni a bőrt. Közben gondosan "lőtávolba" helyeztem a Playboyt, hogyha "úgy alakul", szépen mellbe lőhessem Pamela Andersont. Ezen a gondolaton elmosolyodtam egy pillanatra. De csak egy pillanatra. Mert igen gyorsan arcomra fagyott a mosoly, amikor valaki megszólalt a hátam mögött:
- Ó, szegénykém, hát ennyire magányos vagy?
- Hát te, hogy kerülsz ide, Nicol? - hirtelen nem is tudtam, mit mondjak. Nagyon zavarban voltam. A húgom állt a szobám ajtajában. Nemsokára 14 lesz, korához képest igen nőies, formás testalkatú lány, akit nagyon szeretek. Jó testvérekhez méltó módon minden titkot megosztunk egymással. Nora esetét is el akartam neki mondani, de még nem volt rá alkalmam. Most viszont már nem volt mit titkolni, kiöntöttem neki a szívem:
- Igen. Magányos és kielégületlen. És ez nem is fog változni egy darabig. Nora már nincs. Kidobott. De tudod mit, nem is annyira... ahh, de jó, ne... - és itt ealakadt a szavam. Nicol ugyanis kezelésbe vett: - Ugyan bátyus, hagyd, ne is foglalkozz vele. Felejtsd el azt a csajt. Egy szerető testvért semmi nem tud felülmúlni, hidd el. Mindjárt bebizonyítom... - mondta, és pajkosan nevetett. Kivillantak apró, hófehér fogai. Amikkel - ó te jó ég - a fitymámat vette kezelésbe! Szólni nem tudtam a döbbenettől. Ez a kicsi lány, az én kis húgom vajon honnan veszi az ötletet és a bátorságot ehhez? De nem volt időm tovább gondolkodni. Agyamat lassan, de biztosan kezdték elborítani a kéj apró pici szikrái. Hihetetlen érzés volt, ahogy Nicol fogai közé csippentette a fitymámat, és megnyújtva azt, bólogató mozdulattal emelgette le - föl a fejét. Ezt addig csinálta, amíg a makkomat teljesen be nem borította az áttetsző színű előfolyadék. Ekkor - mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lett volna - lehúzta a fitymámat és egy alapos nyelvmozdulattal szárazra nyalta a makkomat. Utána elgondolkodó arckifejezést vágott. - Nem rossz az íze. Sőt, határozottan állítom, hogy a te gecid finomabb, mint a szomszéd Roberté. De ilyen kevésből ezt nem tudom pontosan eldonteni. Ugye megengeded, hogy megkóstoljam a többit is? - kérdezte.
Most őszintén? lehet egy ilyen kérésnek ellenállni? Meg sem próbáltam. Nem mintha lett volna rá esélyem. Hiszen az én kis húgocskám, egy masszőrnő gondosságával látott neki a műveletnek. Valahonnan elővarázsolt egy kis tégelyt, amiből egy borsőnyit a jobb tenyerébe csöppentett. Mielőtt bármit szólhattam volna, krémes kezével benyúlt a lábam közé, és óvatosan vigyázva, nehogy fájdalmat okozzon, belemasszírozta a krémet a herezacskómba. Leírhatatlanul kellemes hatást váltott ki vele. Éreztem, ahogy a bőröm megmelegszik, a heréim bizseregni kezd, és a farkam kétszer olyan kemény lett, mint eddig. (Pedig kemény volt már előzőleg is, ezt mindenki elhiheti!) Ilyen előkészületek után felajzva vártam, hogy mit tesz velem az én kis Nicol - om, és.. nem kellett csalódnom.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.81 pont (93 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 vakon53 2016. 02. 17. szerda 17:25
Sajna jó a sztori csak rövid...
#10 listike 2013. 12. 29. vasárnap 13:22
Nagyon hiányos
#9 A57L 2013. 08. 30. péntek 04:26
Elmegy.
#8 sztbali 2011. 07. 21. csütörtök 13:14
Folytatással jobb lenne.
#7 sihupapa 2008. 10. 3. péntek 04:28
na mit?
#6 Anonymus 2008. 08. 22. péntek 00:37
elég jó :D kiváncsi leszek a folytatásra
#5 Cintia14 2008. 08. 19. kedd 10:29
nagyon jó írás, és hát most mit is mondjak :) a legjobb sztorikat az élet írja azt mondják :) /hugi/
#4 black 2008. 08. 18. hétfő 23:41
Tényleg kár, hogy ilyen rövid,de vígasztal,hogy olvasás közben"más" hosszabb és kő kemény lett
#3 peru27 2008. 08. 18. hétfő 21:16
Sajna jó a sztori csak rövid...
#2 gyuri0926 2008. 08. 18. hétfő 07:46
_Hát.......
#1 Törté-Net 2008. 08. 18. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?