A+ A-

Hurrá nyaralunk!

Megcsörrent a vekker. Reggel öt óra. Frissen pattanok föl az ágyamból, de rég is vártam erre, itt a szabadság. Idestova öt éve nem voltunk nyaralni. Most végre indulhatunk. Az összes csomagunk már az autóban, egy gyors mosdás, és kalandra fel. Még alig pirkad, az utak szinte üresek, egy kicsit álmosan, de azért jókedvuen rójuk a kilométereket. Horvátországban foglaltunk szállást egy naturista kempingben. Fogy a távolság, és ahogy az idő előrehalad, gondolataink is úgy merülnek el a nyaralás tervezgetésében. De jó lenne találni egy kellemes párt, akivel eltölthetnénk az idot, és ha
sikerül akár egy kellemes kis szex is kikerekedhetne belőle. Ahogy közeledünk, egyre nő a feszültség, hiszen csak telefonon foglaltunk szállást, mi lesz, ha nem vették komolyan. De az ember optimista, így elhessegettük a kétségeinket. Aztán feltünik a tábla, Monsena, megérkeztünk. Nagyon kellemes a meglepetés, vártak bennünket, apartmanunk kitakarítva, tisztán vár bennünket. Gyönyörü szép mediterrán stílusú házikóban fogunk lakni az elkövetkezü két hétben. Négy apartman van egy házban, középen elválasztva, mint egymás tükörképei, kettü alul, kettü felül. Bevittük csomagjainkat és kipakoltunk a szekrényekbe. A szoba berendezése egyszerü, de nagyon ízléses volt. Egy hatalmas méretü ágy, két kis szekrényke, egy asztal és két fotel volt a berendezés. A fürdoszoba is kicsi, de mindennel felszerelve. A tíz órás út után egy kicsit elfáradva, és végre megszabadulva minden ruhámtól, hiszen naturista kempingbe voltunk, elnyúltam az ágyon. Valószínüleg azonnal el is aludtam, és gyönyörü álmom volt. A feleségem szólt, nem akarsz szeretkezni? Dehogyisnem, válaszoltam. Arra ébredtem, hogy buja szájával rábukott a farkamra, és teljes erőbedobással szívta a makkomat. Ez hihetetlen - gondoltam ez a nő mindig kívánja a szexet. Egy kicsit pihentünk, aztán lementünk a partra.
Csodálatos, köves, de gyorsan mélyülő part tartozott a kempinghez. Kinyújtóztunk a szivacsainkon, és akkor villant belém, két hétig nem érdekel semmi, nem érdekelnek a gondok, csak a szép dolgok, a sex és az élvezet számít. A víz csodálatos volt, langyos és simogató. Hihetetlenül tiszta, és áttetszo. Feleségem fél a mélységtől, így csak egyedül hódoltam a víz alatti világ szépségeinek. Búvárszemüveggel, és uszonyokkal felszerelve csodálkoztam rá erre az ismeretlen világra.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.35 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2014. 02. 26. szerda 05:34
Nagyon jó.
#2 tiborg 2010. 07. 31. szombat 03:57
Erdekes leiras, en is kedvet kaptam a tengerparti nudizashoz!
mi a varos es a klub neve??...
#1 Törté-Net 2010. 05. 26. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?