A+ A-

Leszboszi kalandok 2. rész - Lia és öccse

- részletek egy naplóból -
április 4.
Tegnapelőtt egész este pörögtek a gondolataim. Elképzeltem, ahogy Liával csókolgatjuk és nyalogatjuk egymást, majd hirtelen Lia helyett Peti szája vándorolt testemen. Simogatta melleim, belenyalt a számba, végig csókolta vállamtól a hasamig. Bizsergő puncimhoz tolta merevedező farkát, megcsókolt és...
Azt hiszem mindent megtettem Vele és Liával, amit eddig olvastam vagy láttam, és köze van a szexhez. Sőt, azt hiszem meg is tennék bármit, kivéve a pisi-kaki szexet. Ja, és leszámítva az állatokat. Az nagyon perverz...
Visszatérve képzelgéseimhez. Vadabbnál vadabb képeket vetített elém agyam, kezem közben lázasan mozgott lucskos puncimban. Simogattam melleimet. Igaz hogy pár órával korábban élveztem el Lia kedveskedése folytán, mégis kielégítetlennek éreztem magam. Hogy segítsek magamon, felidéztem magamban Tanárnőm minden érintését, kezemet vezettem magamon mindenhol, ahol megérintett.
Nem éreztem elégnek, érezni akartam újra, ahogy melle az enyémhez simul, ahogy ujja felcsusszan puncimban, majd követi a nyelve. Mmmm - nyögtem fel. Elővettem a konyakos üveget és széttártam lábaimat. Lassan felnyomtam magamba, az egész nyaka felcsúszott, kiszélesedésére pedig rátapadt a puncim. Kicsiket mozdítottam rajta: fel-le, ki-be. Közben képzeletben már Peti ölén ültem, ott lovagoltam, miközben ő a melleimet izgatta. Aztán hirtelen megláttam még két kezet magamon. Lia is beszállt a képzeletbeli szeretkezésembe. Ettől a gondolattól megéreztem, hogy hullám tör elő belőlem. Életemben először elélveztem masztizás közben.
Nehezen aludtam el. Folyamatosan a már, és a még meg nem történteken járt az agyam. Végül félmeztelenül, puncimba nyomott ujjal nyomott el az álom.
Reggel korán ébredtem, mivel elfelejtettem leengedni a rolót besütött a tavaszi nap. Alig volt 8 óra, én mégis pörögtem. Lehet, hogy ma megérzem végre magamban Petit. Ez járt a fejemben miközben kimentem reggelizni. Gyorsan megnéztem a hétfői házikat, hogy aztán nyugodtan elmehessek otthonról. Tudom, Anyu nem engedett volna el, ha nincs meg a házim. Ráadásul ugye azért jártam pénteken Liánál, hogy azt elkészítsük.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.13 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2013. 12. 15. vasárnap 06:21
Nagyon jó.
#8 zsuzsika 2013. 11. 30. szombat 17:48
Kissé zavaros.
#7 genius33 2013. 02. 9. szombat 13:57
Szuper smile
#6 Bikmakkocska 2013. 01. 23. szerda 19:27
Nagyon jó.
#5 tiborg 2012. 07. 28. szombat 07:59
Ha nem a pezsgos uveggel ,de a szeklabbal kellett, legyen egy kis fajdalom,verzes.Tudnia kellett, hogy fucss a szuzhartyanak!! Itt nem szuzessegrol,hanem elso faszrol van szo!
Kisse gyerekesw, de jo sztori.
#4 tutalibermaliber 2011. 02. 10. csütörtök 12:23
az ok, hogy ezeknek a történeteknek a java fantázia, de én azért szeretem, ha életszerű. ez nem az
#3 Pontifex 2009. 06. 18. csütörtök 09:25
Azt azért megkérdezném,hogy azok után,amiket állítólag magadba dugdostál,miféle "szüzesség elvételről" és fájdalomról írtál? Igaz a tapasztalat hiánya........! Eddig azt hittem ez az oldal csak 18-on felül látogatható!
#2 Pontifex 2009. 06. 18. csütörtök 09:24
Azt azért megkérdezném,hogy azok után,amiket állítólag magadba dugdostál,miféle "szüzesség elvételről" és fájdalomról írtál? Igaz a tapasztalat hiánya........! Eddig azt hittem ez az oldal csak 18-on felül látogatható!
#1 Törté-Net 2009. 06. 18. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?