A+ A-

Boldogságot keresve 3-4. rész

Milli reggel egyedül ébredt. Álom lett volna? Hisz oly' valóságosnak tűnt. Álomnak kellett lennie... Nehezen tudta helyrerakni magában az éjszaka történteket. Álmodtam - ismételgette magának. Sok lesz ez nekem... Norbi előző éjjel, most meg ez... Nem ilyen vagyok... Meg amúgy is... Barátnője van, a saját szememmel láttam... Le kell állítanom magam... De a lány agya folyamatosan pörgött.
- Hahó! Hol vagytok? - kérdezte a konyha falát, de felelet helyett csak egy levelet talált a pulton. Szülei elutaztak nagyszüleihez, így Millié volt a ház azon a napon. - El is felejtettem, hogy említették - mondta újra a konyhának.
Úgy döntött a délelőttöt magának szenteli. Vett egy kellemes fürdőt, megmosta haját és igyekezett kiverni a fejéből mindent, ami az elmúlt napokban történt. A csendet az ajtó csengője törte meg. Mire Milli kiért, már nem talált ott senkit. Majd visszajön, ha fontos - gondolta magában. Mikor bezárta volna maga mögött az ajtót, valami furcsára lett figyelmes. A lábtörlőtől jobbra, majdnem a fal mellett egy kis csomagfélét látott. Odabent, amint kinyitotta, nagyon meglepődött. Sok mindenre gondolt a perc alatt, amíg bement, de erre nem igazán számított. A csomagban egy szál fehér rózsa levágott feje volt. Fogalma sem volt, ki tehette oda. Kicsit meg is rémült.
Felhívta Brigit, hogy megnyugodjon. Barátnője hasonlóan meglepődött. Milli az előző napi kísérőjéről nem szólt neki, maga sem tudta miért. Nem vallott a fiú eddig megismert nyugodt természetére ez a fajta viselkedés. De tegnap megtudta, hol lakik a lány, tehát ennyi
erővel ő is tehette... De miért tette volna? Brigi felajánlotta, hogy most azonnal átmegy, de Milli visszautasította.
- Csak kellett egy baráti hang. Egyedül vagyok itthon.
- Szabadnapos vagy?
- Anyáék elmentek nagyiékhoz.
- Van kedved egy kis figyelem elterelésre?
Milli, ha tudta volna, mivel jár igenlő válasza, lehet, hogy alaposabban átgondolja azt. Két óra szobafestés után már folyt róla az izzadtság, haja is csapzott volt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.5 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2013. 08. 4. vasárnap 16:53
Nagyon jó csak hiányzik a vége
#3 listike 2013. 04. 23. kedd 07:47
Hol van a befejezés?
#2 kelyhecske 2010. 06. 22. kedd 23:13
nincs befejezése....kér érte,mert nagyon jó írás
#1 Törté-Net 2009. 06. 15. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?