A+ A-

Dave

Forró, kalandokra csábító ez az éjszaka. Talán a telihold teszi, de ma éjjel valami más, varázsos őrület nehezedik a városra, megbolondítván mindenkit, aki még nem szuszog békésen, nyálát csorgatva a kispárnáján. A bárok neonfényei hívogatóan villódznak a betondzsungelben. Dave is egy ilyen felé igyekszik. Mellkasára feszülő fekete ingjében és szexis farmerében igazán jól mutat, teljesen beolvad az éjszakai árnyak közé.
Dave cinikusan húzza el a száját a bárból kitámolygó emberek láttán és egy nagy sóhajjal lép be a helyiségbe. A füstöt vágni lehet, a zene fülrepesztően dübörög. A pultnál fedezi fel barátját, aki előtt már a sokadik pohár üresedik. Sietve átvág a tömegen, mielőtt túl nagy hátrányba kerülne. Ráhuppan az üresen álló székre és rögtön whiskyt kér, duplát. Némi amatőr kézmozdulattal próbálja a barátja tudtára adni, hogy miért késett, de esély nincs rá, hogy az felfogja a már ködös agyával. Felhajtja italát, kéri máris a következőt. Ráérősen szenzorozza a kicsi táncparketten riszáló lányokat. Nem szokása bulikban lányokat felcsípni, de ma valami furcsa érzés keríti hatalmába és szinte égeti belülről. Amerre csak fordul, szeme mindenfelé jól kirakott cicikbe és apró, feszülő szoknyákba bújtatott popsikba ütközik, és akkor meglátja őket.
Két gyönyörű lány táncol vele szemben. Az egyiknek hosszú, világosbarna haja a lapockáját verdesi, vékony gazellatestét a zene ütemére mozgatja. Arca egészen különleges, de a legfeltűnőbb benne a vadítóan szexis hátsója, amit alig takaró apró, feszes bőrszoknyába csomagolt. Mellette egy angyal áll. Szőke haja apró loknikban hull a vállára, az arca finoman sminkelt, hatalmas őzikeszemeivel Dave-t nézi, miközben finom, cseresznyeszínű szája sokat ígérő mosolyra húzódik. Kezével a hajába túr, majd lefelé halad, végigsimít kecses nyakán, fehér, csipkés anyagba bújtatott mellein, karcsú derekán egészen kerekded csípőjéig. Csábító táncba kezd csak neki.
Főhősünk megbabonázva nézi a tüneményt, lassan megigézve elindul a lány felé. A szőke szépség a nyakára fonja a vékony karjait, hozzádörgölőzik, mint egy kiscica. Dávid simogatja a hátát, élvezi a forró és selymes bőr érintését, ösztönei teljesen magukkal ragadják, belemarkol a feszes fenékbe, felemeli, vadul csókolja az édes ajkakat. A lány a vágytól epedve viszonozza.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.8 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2015. 06. 27. szombat 03:34
Gyenge lett.
#3 papi 2013. 08. 23. péntek 07:07
Nem rossz.
#2 genius33 2012. 09. 17. hétfő 09:54
8 pontos smile
#1 Törté-Net 2008. 12. 10. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?