A+ A-

Sajgó ülepek 2. rész

A Popsipirosító című pornoerotikus kisregény sorozat 7. része
Készült: 2004.04.05. - 2004.06.23.
7. A KÉTÁGÚ LÉTRA
Másnap délelőtt későn keltem, meglehetősen nyúzottan, bágyadtan. Az órámra nézve megállapítottam, éppen elmúlt 11 óra. Kibotorkáltam a fürdőszobába letusolni, hogy magamhoz térjek a hosszú alvás utóhatásaiból. Odahaza nem szoktam ilyen sokáig lustálkodni, igaz az estéim sem ennyire fárasztóan izgalmasak. Mikor fürdés után egy szál törölközőben kisétáltam a konyhába körbeszimatolni, teljes csönd fogadott. A lányok eszerint még javában húzzák a lóbőrt. Az emeletről legalábbis semmi nesz nem szűrődött le.
Megtöltöttem a magunkkal hozott elektromos kávéfőzőt és bekapcsoltam, majd visszamentem a szobámba felöltözni. Mielőtt ebédhez ülnénk, jó volna előkészíteni a következő helyszínt a forgatáshoz.
A nyaraló pincéje tökéletes a viszonylag nagy zajjal járó erotikus játékok lebonyolítására. Két tágas helyiségből áll, amiket egy ajtó választ el egymástól. Az elülsőbe az előszobából nyílik egy lépcsőlejárat, a hátsóba pedig kívülről, az épület mögötti lépcsőn lehet lemenni. Én már az első ittjártamkor kiszúrtam magamnak az elülső pincehelyiséget, mint ideális forgatási helyszínt egy fenekelős filmhez. Majdnem akkora volt, akár a földszinti szoba, s mindössze egy keskeny oldalablaka volt, ami az udvarra nyílt. Ha ezt megfelelően leszigetelem, akkor semmi sem fog kihallatszódni a lányok önfeledt sikolyaiból a szabadba. A ház falai vastagok, jól szigetelnek. A szomszédok biztosan nem fognak észrevenni semmit.
Miután megittam a kávémat - csak úgy keserűen, cukor nélkül - lesiettem a pincébe felmérni a terepet. Odalent fel kellett kapcsolnom a villanyt, mert teljesen sötét volt. Amikor először jártunk itt Edittel, szinte minden holmit átpakoltunk a hátsó helyiségbe, majd feltakarítottunk, eltávolítva a falakról és a plafonról a pókhálókat, a kőpadlón összegyűlt rengeteg koszt. Az ablak nyílását gondosan betömtük műanyag zsákokba csomagolt rongyokkal, amiket a sarokban találtunk. Ezért volt odalent teljes a sötétség, a szükséges hangszigetelés miatt. A magnóm bömböltetésével ellenőriztem, tényleg jól zárnak a rongyok. Semmi nem fog kihallatszódni még az udvarra sem, nemhogy a tíz méterre lévő utcára.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.27 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 papi 2014. 06. 8. vasárnap 07:16
Nagyon tetszett
#4 A57L 2014. 03. 29. szombat 05:55
A folytatás is kiváló.
#3 Ram Agile 2008. 08. 1. péntek 18:55
Köszi a dicséreteket, nem gondoltam volna, hogy ennyi pozitív visszajelzést kapok a sajátos "eszmefuttatásaimra". A sorozat természetesen folytatódik, az idén még lesz néhány része, aztán majd meglátjuk, hogy lesz időm írogatni. Tervek vannak bőven, csak dolgozni kell rajtuk. És persze érdemes a korábbi műveimet is elolvasni, kommentezni. Egy kérdés: mit szólnátok egy sci-fi szex történethez? Van egy most kéz alatt...
#2 tamás 2008. 07. 31. csütörtök 12:34
Lassan kedvenc szerzőmmé válsz, nagyon jó !
#1 Törté-Net 2008. 07. 29. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?