A+ A-

Elrablásom... 2. rész

Eltelt pár nap amikor egyszer csak bejött a cellámba a Mester. Azt mondta most folytatódik a kínzásom és keresek nekik sok pénzt. Rámparancsolt, hogy tisztálkodjak. Megtettem. Amikor befejeztem rámtett egy nyakörvet és hátrakötözte a kezeim úgy, hogy a csuklóimat felhúzta a hátam mögött és a nyakörvhöz csatolta. Ettől kiemelkedtek a melleim. Mielőtt kimentünk volna a cellából elémlépett és két ujjával durván benyúlt a puncimba. Elkezdett felfelé húzni, én ettől lábujjhegyre álltam. Megcsókolt. Nem mertem ellenkezni. A fülembe súgta, hogy nagyon jó kis ribanc vagyok és öröm engem kínozni. Pórázt tett a nyakörvemre és kivezetett a cellámból. Végig mentünk a folyosón és lementünk egy lépcsőn. Egy nagy ajtóhoz értünk. Az ajtó kinyílt. Az ütő is megállt bennem. A teremben legalább százan ültek, asztaloknál és éppen ettek. Nők és férfiak vegyesen. Én ott álltam teljesen meztelenűl megkötözve. Megpróbáltam megállni még az ajtó előtt de a Mester nagyot rántott a pórázon. Amikor beléptünk nagy ováció és elismerő megjegyzések fogadtak. Egy színpad felé mentünk. A színpad tele volt különböző szerkezetekkel és kínzásra alkalmas eszközökkel. Amíg mentünk a színpad felé észrevettem, hogy a pincérek velem egykorú lányok. Ugyanúgy meztelenek voltak, mint én. Felmentünk a színpadra. A Mester a közepére állított. Azt mondta álljak nagy terpeszbe. Ott hagyott egyedül és lement ő is enni. Én ott álltam szét tett lábbal és kopasz puncival. Nagyon szégyelltem magam és megalázó volt ott lenni. Ekkor fogott el a kétségbe esés, mert rájöttem, nem vagyok más mint egy tárgy. Nem érdekel senkit mit érzek. Amikor befejezték a Mester feljött a színpadra és elkezdett beszélni a vendégekhez.
"Kedves vendégeim. Bemutatom új szerzeményem. Nikinek hívják és azért van itt, hogy megkínozzuk, és a kedvünkre tegyen mindenben. Nem régen vesztette el a szüzességét, de a szája még szűz. Majd a mai nap folyamán lehet rá licitálni, ki legyen az első, aki a szájába teszi a farkát és beleélvez. De még előtte sok érdekes kínzást kipróbálunk rajta. Akkor kezdjük is."
Ezeknek a szavaknak a hallatán rögtön elkezdtem remegni. A Mester odajött hozzám, teloldozta a kezeim és a plafonról lelógó kötelekhez kötötte. Elkezdtek felfelé emelni. A bikáimra is tettek két kötelet és a széthúzták. Ott lógtam a föld fölött X alakban. A Mester megfogott egy fa vonalzót, elém állt és elkezdte ütni a melleimet. Nagyon fájt. Én csak sikítottam a tömeg meg tapsol. Körübelűl húsz ütés után abbahagyta. A melleim vörösek voltak. Elővett két fa lapot amin kis lukak voltak. A lapokat két csavar szerű dolog fogta össze amikkel összelehetet szorítani a közéjük kerülő dolgot. A melleimet közéjük tette és elkezdte összeszorítani őleket. Addig csavarta az anyákat amíg a melleimet kb. egy centisre össze nem szorította. Csak a mellbimbóim lógtak ki a falapok közül. Hagyta hagy csillapodjon egy kicsit a vergődésem és a sikoltozásom. Ekkor a számba tett egy golyót amitől nem tudtam kiabálni és a sikolyaimból is csak vaj mi kevés szűrődött ki. Amikor ezzel végzett a kilógó mellbimbóimra két erős fogazott csipeszt tett. Azt hittem levágják őket. Én csak zokogtam és vergődtem. A közönség egy része elkezdett maszturbálni a látványomtól. A Mester elővett kb. 30 darab 20 centis tűt amit elkezdett szép lassan a falap kis lukacskáin keresztül beleszurkálni a melleimbe. Amikor végtett rögtön elkezdte kihúzgálni őket, levette a fa lapot csak a csipeszek maradtak a bimbóimon. A mester intett két embernek, akik odahoztak egy kb. hét centi vastag rudat, ami egy vastag tömbből állt felfelé, mint egy karó. Elkezdte bemutatni a tömegnek. Elmondta azért hét centi vastag mert egy majdnem szűz puncinak már az is eléggé fog fájni, hogy ekkorára kitáguljon. Továbbá a rúd tetejéből gombnyomásra ötven darab egy centis tű is ki jön amik még sok érdekességet tudnak. A két pasi alám tolta a rudat és elkezdtek beleengedni. Nagyon fájt ahogy szétfeszítette a vaginám a rúd. Addig engedtek, amíg a teljes súlyomat a méhem tartotta a rúd tetején. Nagyon vergődtem hihetetlenül nagy és ismeretlen fájdalom volt. A Mester a hátam mögé ment és egy hirtelen mozdulattal a fenekembe nyomott valamit.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 deajk2008 2018. 02. 4. vasárnap 17:58
Nekem csak a hossza miatt nem tetszett... 7p lett
#8 Andreas6 2017. 10. 22. vasárnap 07:34
Miért nem lehetett úgy befejezni, hogy elkapják és lesittelik a szemétládákat? Nem túl valószínű, de legalább a fantáziában elkaphatnák az effajta söpredéket!
#7 A57L 2014. 03. 19. szerda 05:53
Jó kis írás.
#6 papi 2013. 08. 17. szombat 05:41
Nem az én stílusom
#5 valaki 2009. 01. 25. vasárnap 01:31
Szerintem nagyon jó az 1. és a 2. rész is.
Bobo ajánlom az 1. rész elejének elolvasását,de ha nem akarod akkor idézhetem is: "Ez az eset 14 éves koromban esett meg velem." Sztem gondolkodj előbb és utána mondj olyanokat,hogy olyan mintha egy 12 éves írta volna :-)
Nekem tetszett és igaz,hogy vannak jobban megfogalmazott történetek,de ez azon kevesek egyike ami jó is :-)
#4 Bobo 2006. 06. 6. kedd 20:05
Ez egy nagy kalpag .... A stílus az kb egy 12 évesé, az általános iskolában írnak így fogalmazást.
Teljesen irrális, abszolút brutális, semmi izgató nincs benne, gusztustalan.

#3 Joco 2005. 12. 3. szombat 17:23
Szerintem nagyon jó. és Ati többi írása is tetszik. Remélem ír még jónéhányat.
#2 Hegylakó 2005. 11. 27. vasárnap 22:06
Hát.. nem tudom. Jó és izgató, de azért valahogy, olvastam már ennél jobb történeteket is.
#1 Törté-Net 2005. 11. 22. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?