A+ A-

Ókori történet 3. rész

Admete dermedten állt, és nem tudta, mit kellene tennie. Közben Marcus előmászott, és felöltözött.
- És gondolod, az Úrnő hinne neked? - kérdezte ellenszenvvel a hangjában, mire Lucretio megint megvillantotta tökéletes ragadozómosolyát.
- Ugyan már! Elég rád nézni meg a hamvas kis szűzre, és lerí, hogy valami lappang... Az Úrnő is jól tudja, hogy semmit sem tud neked nyújtani, de nem akarja, hogy másnál kapd meg a gyönyört... - vigyorgott, és közben még beljebb lépett. - Nos, azt hiszem, kedves Marcus barátunk, az est további részét a rendes helyeden is töltheted, az Úrnő mellett... - mondta, és közben nekidőlt a falnak, az ablaknál. Admete még mindig szótlanul nézte, ahogyan a kintről bejövő piciny fény körbevilágította az alakját. Félt, most jobban, mint eddig az első alkalomtól. Marcusról valamiért azt képzelte, hogy gyengéd lesz, de a lovász tökéletes napbarnított bőrét és izmait elnézve tudta, hogy itt a nyers erő fog győzedelmeskedni. Kívánta is, de rettegett is tőle.
Marcus egy pillanatig csak állt, aztán megvonta a vállát.
- Ha annyira akarod, megkaphatod. - mondta hideg közönnyel, és most nyoma sem volt az érces búgásnak, amitől kirázta a hideg Admetet. A lány elcsodálkozva figyelte, hogyan is jelenik meg a férfi igazi éne: már nem találta vonzónak, noha a teste nagyon jó volt, és senki sem utasíthatta volna vissza, de a modora és a hanglejtése most elárulta.
- Én... én... azt hittem... - suttogta halkan a lány, mire mindkét férfi ránézett.
- Mit hittél? Talán hogy annyira szép vagy, hogy beléd szeretett ez a kéj-fiú? Elfelejtheted kislány. Csinosnak csinos vagy ugyan, de... csak jól akarta érezni magát egy kicsit. - vigyorgott gonoszan Lucretio, mire Admete majdnem elsírta magát. Tényleg azzal áltatta magát néhány pillanatig, hogy a férfinek tetszik. Marcus nem szólt semmit, csak lassan felkötötte a saruját is. Minden szó nélkül hagyta el a szobát.
- Nos, kettesben maradtunk. - vigyorgott még mindig az ablaknál a férfi. - Talán nekem is megmutathatnád magad... - a hangjában olyan parancsolás volt, amitől a lány megint összerezzent.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.89 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2016. 02. 21. vasárnap 12:02
Kár,hogy nem folytattad.
#3 vakon53 2016. 02. 14. vasárnap 12:51
Nagyon tetszett a történet révén vissza repültem rabszolgák világába kár hogy nincs folytatása 10 pont.
#2 tomi19 2014. 01. 29. szerda 11:44
Nagyon tetszett a történet révén vissza repültem rabszolgák világába kár hogy nincs folytatása 10 pont.
#1 Törté-Net 2007. 05. 2. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?