A+ A-

Kaland Máriafürdőn 1. rész

Ez év augusztus huszadikának reggelén igen másnapos voltam. A rádió bemondójának hangja térített magamhoz, aki arról beszélt, a miniszterelnök bedobta a vizes törülközőt, meg hogy olimpikonjaink krónikus húgyvezeték-szorulással küszködnek. Nem mintha egyik hír is nagyon érdekelt volna, ám a riporter irritálóan öntelt hangja végre felrázott kényelmetlen félálmomból, amelyben egy olyan brandysüveggel harcoltam, amelyből sosem akart kifogyni a pia.
Kikászálódtam az ágyból. Szép, meleg nap volt. Elkezdtem vakaródzni bizonyos intim testtájaimon, azon morfondírozva, mit kezdjek a nappal. Arra gondoltam, hülyeség lenni itthon maradni, hogy aztán este megint a Net előtt punnyadjak, vagy csocsózzak a helyi idiótákhoz címzett ivók valamelyikében. Hirtelen elhatározásra jutottam. Szüleim lenn nyaralnak Balatonon, leugrom hozzájuk egy napra. Sima ügy. Vasárnap estére vissza is érek. Lefürödtem, bepakoltam pár cuccot, és kora délutánra már a Déli pályaudvaron voltam.
Jófajta másodosztályra vettem jegyet, az útra pedig néhány szendvicset meg kisebb mennyiségű behűtött sört (úgy nyolc doboz körül). Többet nem mertem, hisz ismerve a sör húgyutakra gyakorolt hatását (eszembe jutott az a diszkoszvető: ezt biztos nem próbálta), sokszor ki kell majd mennem a WC-re. A MÁV mellékhelyiségei pedig, mint ezt sokan tanúsíthatják, körülbelül annyira kellemes helyek, mint egy fekete lyuk az X dimenzióban. Ezen kívül, hirtelen elhatározásból, vásároltam egy olcsó pornómagazint is, hogy segítségével visszaálmodjam elmúlt, lázas ifjúságom. Vagy legalábbis ezzel áltattam magam. Mindig szerettem fennkölt okokat találni alantas vágyaim igazolására.
Az út, hogy máshogy ne fogalmazzak, kellemesen telt: három sör Székesfehérvárig, további kettő Siófokig. A Déli parton már kellemesen el voltam zsongítva. Belelapoztam a magas nívójú pornólapba. Egy ideig csak nézegettem a képeket, amelyeken valószerűtlen méretű néger farkak döngettek valószerűtlenül tág vaginákat, aztán ráakadtam egy olvasó által beküldött kis történetecskére:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.32 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2013. 10. 20. vasárnap 04:15
Elég jó.
#1 Törté-Net 2006. 09. 9. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?