A+ A-

Az első közös Valentin nap 1. rész

Ez a reggel is úgy indult, ahogy szokott...
A konyhából kihallatszó apró zörejekre, a kávéfőző hangjára, és a lépteim zajára, majd a szemeidre adott csókjaim hatására ébredeztél...
A habos kávé illata ma egy kicsit más volt, keveredett a fahéj illatával, amit a habra szórtam, és úgy vittem tálcán az ágyunkhoz Neked.
Mikor szinte még félálomban a csészéért nyúltál, megláttál a tálcán egy szál vörös rózsát.
- Ezt vajon honnan szerezte ilyen korán reggel? - merült fel Benned a kérdés, de el is hessegetted, mert jól esett ez a kis figyelmesség és átadtad Magad a frissen főzött kávé zamatának és illatának!
- Vajon hogyan folytatódik? - ötlött fel Benned, - Hiszen, ma Valentin nap van!
A reggel többi része a szokásosan telt, közös gyors reggeli, beszélgetés, apró csókok, simogatások... öltözés, készülés a munkába induláshoz, mindez már-már rutinszerűen, de érzeted valami azért vibrál a levegőben. De nem tudtad mi lehet az, hiszen a mai nap is, mint az eddigiek a közös életünk során, éppen ilyen szépen, nyugalomban kezdődtek.
Elérkezett az idő, indultunk a "munkába"... Felsegítettem a kabátod, a szokott mozdulatokkal, nyitottam előtted az ajtót, majd gyorsan bezártam, és előresiettem a kocsihoz, hogy nyithassam Neked, az autó ajtaját! Az utat a városig végigbeszélgettük, és megbeszéltük mit főzzünk közösen este, előtte elmegyünk majd bevásárolni és a többi szokott dolog volt a téma.
- Talán elfelejtette? - motoszkált az agyadban.
A munkahelyed előtt hosszabb csókot váltottunk köszönésképpen, és elköszöntünk:
- Szeretlek! Viszlát, délután!
Kicsit rosszul esett Neked hogy annyit sem mondtam, "Boldog Valentin napot!" nekem pedig ugyanez okozott egy kis fájdalmat, hogy nem mondhattam, hiszen ez is a mai nap, a terv része volt, aminek megvalósításán a tudtod nélkül már napok óta serényen dolgoztam!
Benn a munkahelyen a szokásos napi robotot, fél 11 körül egy telefon törte meg, a portáról hívtak, hogy küldeményed érkezett. Kicsit kelletlenül indultál le, mert vajon ki a fenének jut eszébe a munkahelyedre küldeni bármit is? Amikor leértél megdöbbenve láttad, hogy egy futár fiú alig látszik ki egy hatalmas virágcsokor mögül!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 v-ir-a 2012. 02. 26. vasárnap 22:25
szép, izgató, szenvedélyes...nekem ennél több nem kell, hogy 10 pontot adjak smile
#2 Rinaldo 2012. 02. 23. csütörtök 09:13
Nagyon jó és meghato történet.
#1 Törté-Net 2012. 02. 23. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?