A+ A-

A fiatal bébiszitter 2. rész

2. Fejezet - Molly bemutatja Megan-t és Jeremy-t
Így ment a dolog egy pár hétig azon a nyáron. Molly a hét néhány napján az ágyba dugta a gyerekeket egy kis délutáni pihenőre, majd átjött a házamba, vagy felhívott hogy én menjek át hozzá. Bárhogy is alakult, élveztük egymást a szexualitás minden létező módján. Már másnap felfedeztem, hogy milyen édes a puncija íze, s addig nyaltam a kis forró rést, amíg a combjaival a fejemet összeszorította, csapdába ejtve azt, elélvezett.
Egyik nap a gyerekfelvigyázásra indulva, az utcáról bekopogott hozzám. Egy kis beszélgetés után, meghívott a szomszédba, ahol a gyerekekre vigyázott, hogy megismerkedjek a barátjával és a kishúgával. Örömmel elfogadtam a meghívást, és ő már szaladt is tovább az utcán.
Fél óra múlva, beengedett a házba és bemutatott a két másik mellette álló kölyöknek, Jeremy a jelenlegi barátja egy kissé alacsonyabb volt Molly-nál, ami nem szokatlan a felső tagozatos iskolások körében. A fiú vagányak tűnt, olyannak, akinek fiatal kora ellenére, már sok tapasztalata volt az életben. Vékony testalkatú volt, hosszú barna haja szinte a válláig ért, s számos fülbevalót viselt a fülében.
Molly kishúga, Megan, tizenöt volt, már majdnem tizenhat, épp akkor járta ki a gimi másodikat. Nővéréhez hasonló szép alakja volt, bár tőle vékonyabb és szikárabb, szinte csontos. A kislánynak hosszú karcsú lábai voltak és a feneke is szépen formálódott, a kemény domborulat nagyon szexi módon töltötte ki a nadrágját. A fejlődésben lévő mellei nagyon kicsik voltak, nagyjából citrom méretűek, a kis kerek csúcsos hegyecskék épp csak kezdtek kiemelkedni a mellkas síkjából. Rövid, vöröses barna haja volt és gyönyörű arca, szeplős orral, s az izgalomtól
csillogó arccsonttal.
Mindkét lány igen szűk nyári rövidnadrágot viselt, amely szinte második bőrként feszült a fenekükre és a lábak közötti területre. Mindkettőjükön láttam a köldök alatti lapos hasuk keskeny "V" alakját amint összeszűkül és behajlik a combtövük közé, a szemérem dobjaik elejének kerekségét és a kis punci résük enyhe besüllyedését. Istenem, szexien néztek ki.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.55 pont (89 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Andreas6 2017. 09. 20. szerda 07:09
Továbbra is mesterkélt a fogalmazás, dagályos, elég sok a nyelvtani hiba. Az előző részben számtalanszor elismételted, hogy Molly 13 éves, itt meg lett egy 15 éves kishúga. Hogy is van ez?
#7 A57L 2016. 07. 7. csütörtök 04:40
Szuper tini történet.
#6 gyuri0926 2016. 03. 13. vasárnap 11:48
Ez egy nagyon jó , méltatlanul elfelejtett történet .
#5 papi 2013. 08. 9. péntek 05:53
Csatlakozok az előttem szólóhoz.
#4 cervelo 2012. 07. 28. szombat 07:49
Nagyon jó!Kellene harmadik rész is.
#3 farok 2007. 04. 10. kedd 14:18
Emmma,ha csaj vagy, te vagy az esetem.
#2 Emmma 2006. 06. 24. szombat 21:28
Jajj kérem, ha ennyire nem tetszik, akkor mért olvassátok? : )
#1 Törté-Net 2006. 03. 28. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?