A+ A-

Első szeretkezésem

Jól emlékszem még az első alkalomra. Nagyon fiatal voltam még, 16 éves, ő pedig 21 volt akkor. Elcsábított, vagy én csábítottam el őt, nem is tudom már. Olyan gyorsan történt az egész. Hétfőn találkoztunk, én, hosszú barna hajjal, ártatlan kék szemekkel és piszkosabbnál piszkosabb gondolatokkal és vágyakkal, ő pedig, ő kisportolt alakkal, rövid fekete hajjal és azzal a szemtelen kis félmosolyával amivel akkor és később is meg tudott őrjíteni és kedden már egymásba szerettünk. Nem is emlékszem hogy történt, csak arra hogy nem bírtam levenni a szemem róla és a gondolataim őrjöngve cikáztak körülötte. Már régóta ki szerettem volna próbálni milyen lehet egy lánnyal, és ő tökéletesnek látszott. Vicces volt, kedves, bájos, okos.
Mellettem dolgozott az irodán. Nyári munkán voltam és ő megfogta a kezemet, hogy megmutassa hogy kell megnyomni a fénymásoló gombját... Minden szünetet együtt töltöttünk. Állandóan a tekintetét kerestem és gyakran azon kaptam magam hogy iratok felett elbambulva csak őt figyelem az íróasztalánál. Amikor észrevette hogy figyelem, gyorsan elkaptam a tekintetem, majd lopva visszanéztem és láttam hogy most figyel engem, a mosolyával... Keze gyengéden, tapogatózóan érintett meg, porszemlesöprés ürügyén. Egyik este, munka után, mikor menni készültem, odajött hozzám.
"Te most kacérkodsz velem?" - kérdezte.
"Ezt meg hogy érted?"
"Tudod te azt nagyon jól... Te most kacérkodsz velem?"
"Nem!"
"Akkor csókolj meg!"
És én csak álltam. Egy idétlen percig csak néztük egymást vigyorogva, aztán odahajolt és megcsókolt. Ajkai olyan puhák voltak, mint az esőcseppek a bőrön. Nyelve lassan, erőszakosan hatolt be ajkaim közé és a térdeim megremegtek, mire ő közelebb húzott magához és átölelve tartott. Melleink egymásnak nyomódtak és éreztem hogy nem visel melltartót. Az illata elbűvölt. Most már persze tudom hogy mi volt az a parfüm, amit használt, de akkor még olyan rejtélyesnek és vadnak éreztem, mint amilyennek a leszbikus szeretkezést gondoltam maszturbálás közben.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.68 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 listike 2014. 12. 3. szerda 08:10
Nagyon jó.
#5 A57L 2014. 04. 16. szerda 07:47
Nagyon jó történet.
#4 hairy_pussy 2013. 05. 28. kedd 06:43
10p
#3 Wágner úr 2006. 03. 11. szombat 02:58
Kellemes, "tutajos" kis történet! 9-es!
#2 Loverman 2006. 03. 10. péntek 22:12
Szépen megírt, izgató, 10 pont
#1 Törté-Net 2006. 03. 10. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?