A+ A-

Kulcs a zárban...

17 éves lány vagyok. Hajadon, egyedülálló, szingli. Bár ezt nem mindig mondhatom el magamról. Nem vagyok egyedülálló. Van valakim. Bár ezt sem mondhatom. A két eset között vagyok. (de ez egy nagyon hosszú és bonyolult történet) Van is valakim, meg nincs is. Én viszont mindenképpen vagyok. Hol jól, hol rosszul. Most éppen -Köszönöm szépen!- jól. Ezért is írom le ezt a történetet
A lány én vagyok. Partneremet a történetben "Férfi"-ként emlegetem. 27 éves, jóval tapasztaltabb nálam. :)
Egyszer megismerkedtünk. Nagyon boldog voltam. Most is az vagyok, mert felhívott. Találkozni szeretne velem. Ilyenkor mindent rózsaszínben látok. Senki nem dühíthet fel.
Tehát, alig 18 óra választ el Tőle, a Férfitól, akit már nagyon szeretnék megölelni, megcsókolni. Akinek szeretném hallani az édes történeteit, a perverz gondolatait... Mindent.
Elkezdek készülődni. Borotválkozom... stb. De ezt most ugorjuk át... :))
Mostmár csak 5 perc. 5perc és újra a számat csókolja. Egy hónapja nem csókolt meg. Sem Ő, sem más... Mindig attól félek, hogy elfelejtem, hogy hogyan kell csókolózni... :))
Megérkezett. Véletlenül pontos volt. Ez nála ritka! Megcsókol és rájövök, hogy nem felejtettem el. Beülünk a kocsiba. Elindulunk. Az autóban mindketten nyugodtak vagyunk. Bal kezem a jobb kezén van. Együtt váltunk. Kellemesen cseverészünk. Hétköznapi dolgokról. Zene, suli, munka... Ilyenkor nem nagyon figyelek másra csak Rá. Sajnos ezért (rendszerint) nem tudom, hogy hol vagyunk. Most is egy sötét utcában haladunk előre. Az autó lefékez egy nagy emeletes ház előtt, majd üresbe rakjuk...
- Megérkeztünk!- fordul felém.
- Örülök! - mondom, és tényleg nagyon boldog vagyok.
- Akkor menjünk!- szól, és mindketten kiszállunk a kocsiból.
Bezárjuk az autót és elindulunk az épület bejárata felé. Megfogja a kezem. Mikor beérünk az előtérbe egy fiatal fiú fogad minket. A Férfi intézi a formaságokat. Itt aláír, ott aláír kulcsot kap és megyünk tovább.
-A folyosó végén a lépcsőn fel és onnan nem téveszthetik el- Mondja a portás fiú. Megköszönjük az információt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.06 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Chris 2004. 05. 26. szerda 12:15
e-mail címem: chris.2@buli.net
#3 Chris 2004. 05. 19. szerda 14:22
ez velem is megtörtén, hál'istennek én már régen túl vagyok rajta. ha a történet nem kitalált és tényleg megtörtént veled, Zazie, írj egy e-mail-t nekem!
#2 David 2004. 04. 25. vasárnap 20:14
ismerős a helyzet.Sajnálom a lányt.tuti igaz sztori
#1 Törté-Net 2004. 04. 23. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?