A+ A-

Hirtelen lehetőség

Csörgött a telefon, majd elhallgatott, utanna a nevemet kiabaltak. Kimentem a folyosóra, felvettem a kagylót:
- Hello! - ismertem meg a kedvesem hangjat - Van kedved velem vacsorazni?
- Tudod, hogy nem vagyok ilyen könnyen kapható... - viccelődtem volna.
- A szüleim, most utaztak el síelni... - vágta el a mondatomat.
- Fél óra múlva nálad vagyok. - válaszoltam. Zuhanyzás, tiszta ruha, fogkefe és valtó also a zsebbe es irány a hegy. Futottam fel a lépcsőn hozzá!
Egy sárga polo (és egy feher tanga, de akkor meg nem lattam) volt rajta, mikor ajtót nyitott. Szép volt. Átöleltem, megcsókoltam. Visszacsókolt. A nyitott ajtóban a fenekét simogattam, ő a nyakamat, hajamat cirógatta. Beljebb araszoltunk. Elválltak ajkaink. Becsukta az ajtót. Letérdeltem elé, a poló alá dugtam a fejem. Csókoltam a köldökét, a derekát. Beszívtam bőrének illatát.
- Lassítsunk. Az egész hét a miénk. Meg különben is csak vacsorázni hívtalak! - mondta, de cirógatta a fejem, és lehajolt, hogy lehúzza rólam a pólót.
Elengedtem a fenekét, felemeltem a kezem. a pólóm repült a padlószőnyegre. Bal kezemmel felraktam a lábát a vállamra, csókoltam, simogattam a combját, haladtam a puncija felé. Felrehúztam az apró ruhadarabot, helyet csináltam az ujjaimnak, a kezemnek. Hátulról a fenékgömböket szétválasztó vonaltól simítottam végig az egész tenyeremmel egészen a fazonraigazított szeméremdombig. Nekem borotválta! Friss volt. Jó volt az illata. Az ujjaim nedvesek lettek. Közelebb hajoltam, a fejemet hátrahajtottam. Jó volt az íze is... Feláltam. Csókolóztunk, közben kigombolta a nadrágom, elővette a farkam. Hátrébb léptem, utoljára az ajkaink váltak el. Ő a bugyiját tolta le, én a cipőmet rúgtam le a lábamról, és a nacimból léptem ki. Megfordítottam, rádöntöttem a cipőspolcra. Mielőtt behatoltam volna megharabdáltam a fenekét.
A cipőspolc zajosan ütődött a falhoz. Csendesebb poziciót kerestünk. Útközben a polo is lekerült róla. A konyha asztal eleinte megfelelőnek látszott, de túl magas volt. Elfáradt a vádlim. Az étkező asztalra fektettem. A lábai a vállamon, a mellemen támaszkodtak. A combját markoltam. Ő a golyóimat igyekezett simogatni, maszírozni... Egyre jobban magára figyelt. A kezeit a feje alatt kulcsolta össze. Én a karjai belső felét, a melleit, a csiklóját simogattam. Hangosak voltunk...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.05 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 zsuzsika 2016. 10. 4. kedd 08:06
Rövid elkapkodott,gyenge.
#2 papi 2015. 10. 7. szerda 07:52
Nem nagy szám
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?