A+ A-

A váratlan látogató

Eltelt a nyár. Sokat buliztam, igyekeztem minnél jobban kihasználni az időmet, jött a negyedik és tudtam, hogy sokat kell majd tanulnom az érettségi miatt meg aztán ott volt év végén a felvételi is.
Nyár eleje óta nem találkoztam Csillával. Mióta együtt töltöttük azt a felejthetetlen estét azóta megváltozott valami közöttünk. Azt nem tudom micsoda, de érezhetően más volt a kapcsolatunk. Bár egymás előtt nem mondtuk ki, de mindketten jól tudtuk, hogy megőrülünk a másikért. Mégis egy kis távolságot azért mindig hagytunk egymás között. A nyár elején úgy váltunk el egymástól, hogy a kettőnk kapcsolatából a távolság miatt nem lehet úgy sem semmi, ezért maradjunk meg barátoknak. Talán pont ez volt az oka annak, hogy nem mondtuk el egymásnak, hogy mit is érzünk valójában. Reménykedtünk, hogy a másiknak talán így jobb lesz. Persze ez koránt sem így volt. Nagyon sokat sóvárogtam utána, hiányzott nagyon. Augusztus közepe volt és én szinte mindig csak rá gondoltam. Tudtam ha nem csinálok valamit akkor a negyedik évemet nagyon el fogom baszni. Nem tudtam mi tévő legyek. ,,Csak ne laknak olyan messze"- zakatolt fejemben sokszor ez a gondolat. De persze tudtam, hogy ezzel ő is így van. A legszarabb az egészben az volt, hogy úgy éreztem, hogy Ő az akivel én tényleg boldog lehetek. Bár próbálkoztam azzal, hogy mi lenne ha megpróbálnám őt elfelejteni és akkor megszűnnének a gondjaim. Egy hétnél tovább soha nem bírtam nélküle, így hát erről a tervemről hamar le is mondtam.
Mint már említettem augusztus közepe volt és én igyekeztem minden lehetséges party-n megjelenni ahol tombolhattunk egyet. Péntek lévén haverokkal benéztünk a váci discoba. Mivel még senkinek nem volt jogsija ezért buszoznunk kellett. Bár eléggé kedvetlenül indultam neki a bulinak, de az alkohol megtette a hatását és egy kurva jó buli kerekedett ki az egészből. Mivel egy cseppet túl lőttem a célon, hajnal háromkor már azt sem tudtam, hogy hol vagyok. Kimentem a disco kerthelységébe ott leültem egy padra és elaludtam. Kb. két óra múlva jöttek haverok. Látták milyen állapotba és nehogy a kidobók kidobjanak a clubból, ezért inkább elvittek a közelbe a nagybátyámhoz. Szerencsére számítottam erre a lehetőségre is ezért nálam volt a kulcsa (kulcsom azért van hozzá, mert rendszeresen szoktam feljárni amíg ő dolgozik). Nincs itthon, hál' Istennek-gondoltam. lefeküdtem a kanapéra és elaludtam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.27 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 listike 2014. 06. 23. hétfő 08:41
Jó volt.
#5 A57L 2014. 05. 25. vasárnap 11:08
Jó kis írás.
#4 papi 2013. 07. 4. csütörtök 07:51
Egész jó.
#3 Pöpec 2004. 03. 22. hétfő 13:22
Pöpec
#2 hmm 2003. 11. 25. kedd 12:08
izé....
Stílus?Talán.. 4p
#1 Törté-Net 2003. 11. 25. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?