A+ A-

A váratlan látogató

Eltelt a nyár. Sokat buliztam, igyekeztem minnél jobban kihasználni az időmet, jött a negyedik és tudtam, hogy sokat kell majd tanulnom az érettségi miatt meg aztán ott volt év végén a felvételi is.
Nyár eleje óta nem találkoztam Csillával. Mióta együtt töltöttük azt a felejthetetlen estét azóta megváltozott valami közöttünk. Azt nem tudom micsoda, de érezhetően más volt a kapcsolatunk. Bár egymás előtt nem mondtuk ki, de mindketten jól tudtuk, hogy megőrülünk a másikért. Mégis egy kis távolságot azért mindig hagytunk egymás között. A nyár elején úgy váltunk el egymástól, hogy a kettőnk kapcsolatából a távolság miatt nem lehet úgy sem semmi, ezért maradjunk meg barátoknak. Talán pont ez volt az oka annak, hogy nem mondtuk el egymásnak, hogy mit is érzünk valójában. Reménykedtünk, hogy a másiknak talán így jobb lesz. Persze ez koránt sem így volt. Nagyon sokat sóvárogtam utána, hiányzott nagyon. Augusztus közepe volt és én szinte mindig csak rá gondoltam. Tudtam ha nem csinálok valamit akkor a negyedik évemet nagyon el fogom baszni. Nem tudtam mi tévő legyek. ,,Csak ne laknak olyan messze"- zakatolt fejemben sokszor ez a gondolat. De persze tudtam, hogy ezzel ő is így van. A legszarabb az egészben az volt, hogy úgy éreztem, hogy Ő az akivel én tényleg boldog lehetek. Bár próbálkoztam azzal, hogy mi lenne ha megpróbálnám őt elfelejteni és akkor megszűnnének a gondjaim. Egy hétnél tovább soha nem bírtam nélküle, így hát erről a tervemről hamar le is mondtam.
Mint már említettem augusztus közepe volt és én igyekeztem minden lehetséges party-n megjelenni ahol tombolhattunk egyet. Péntek lévén haverokkal benéztünk a váci discoba. Mivel még senkinek nem volt jogsija ezért buszoznunk kellett. Bár eléggé kedvetlenül indultam neki a bulinak, de az alkohol megtette a hatását és egy kurva jó buli kerekedett ki az egészből. Mivel egy cseppet túl lőttem a célon, hajnal háromkor már azt sem tudtam, hogy hol vagyok. Kimentem a disco kerthelységébe ott leültem egy padra és elaludtam. Kb. két óra múlva jöttek haverok. Látták milyen állapotba és nehogy a kidobók kidobjanak a clubból, ezért inkább elvittek a közelbe a nagybátyámhoz. Szerencsére számítottam erre a lehetőségre is ezért nálam volt a kulcsa (kulcsom azért van hozzá, mert rendszeresen szoktam feljárni amíg ő dolgozik). Nincs itthon, hál' Istennek-gondoltam. lefeküdtem a kanapéra és elaludtam. Másnap tizenegy óra felé ébredtem. Nagybátyám kérdő takintettel állt felettem. Töredelmesen bevallottam neki mindent és megkértem, hogy lehetőleg anyáméknak ne szóljon erről. Szerencsémre beleegyezett. Jó fej volt mindig, sokszor falazott már nekem. Jobbnak láttam még egy darabig nem hazamenni amíg össze nem szedem magam. Megfürödtem nála majd megkajáltam. Amikor már nagyjából tűrhető állapotban voltam (bár a gyomrom még mindig kavargott) , elindultam hazafelé. Mivel más járművem nem volt, ezért busszal igyekeztem hazafelé. Fél hatkor értem haza. Amíg sétáltam hazafelé már hallottam előre milyen letolást fogok kapni és már a magyarázaton gondolkodtam. Mikor beléptem az ajtón csak beköszöntem anyámnak és már húztam volna is be a szobámba. Gyere csak ide!- kiabált anyám. Na már tök para voltam. Milyen volt a buli?- kérdzte már kedves hangon és egy nagy mosoly kíséretében megpuszilt. Hát elég jó volt.-nyögtem ki nagy nehezen a meglepődöttségtől. Na menj a szobádba. Van egy kis meglepetés ott a számodra!-mondta, és még nagyobb mosoly kerekedett az arcára. Nem tudta mire vélni a dolgot, ezért minnél előbba végéra akartam járni a dolgoknak. Nagy léptekkel elindultam szobám ajtaja felé. Az ajtónál egy pillanatra megtorpantam. Nem tudtam elképzelni anyámnak milyen ,,meglepetése" lehet nekem.
Dobogó szívvel nyomtam le a kilincset. Az ajtó kinyílt és ott állt Ő. Először fel sem fogtam a dolgot. Egy kis időre mintha nem is tudtam volna magamról. De egy biztos volt. Az, hogy Ő ott áll és várja, hogy történjen valami. Egy halk sziát motyogtam Csillának. Látszott rajta, hogy nem ilyen fogadtatásra számított. Akkor egy másodperc alatt végigsiklott az agyamon, hogy anyám mért is mosolygott anyyira. Sokszor meséltem neki Csilláról. Mikor levelet kaptam mindig megkérdezte: Na, megint a Csilla írt? Bár nem sokatt meséltem róla anyámnak, ő mégis megkedveltem az elmondásaim alapján. De most Ő ott állt előttem és én csak álltam mint egy fasz. Az első meglepetésemből felocsúdva, láttam, hogy az ágy mellett van egy utazótáska. Leültem mellé az ágyra. Megpróbáltam feltalálni magam és rövid idő múlva beszélgetésbe elegyedtünk. Tudtam, hogy nem mennek jól náluk a dolgok, ennek köszönhettem a látogatást. Nem bírta tovább otthon és eljött. Az első gondolata mindjárt én voltam, ezért jött hozzánk. Egész délután beszélgettünk, hülyéskedtünk. Megpróbáltam kicsit felvidítani ami nagyjából sikerült is. Beszélgetés közben folyamatosan vizsgálgattam a testét. Nyár eleje óta nem változott semmit, csak a haja volt talán egy kicsit hosszabb.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.27 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 listike 2014. 06. 23. hétfő 08:41
Jó volt.
#5 A57L 2014. 05. 25. vasárnap 11:08
Jó kis írás.
#4 papi 2013. 07. 4. csütörtök 07:51
Egész jó.
#3 Pöpec 2004. 03. 22. hétfő 13:22
Pöpec
#2 hmm 2003. 11. 25. kedd 12:08
izé....
Stílus?Talán.. 4p
#1 Törté-Net 2003. 11. 25. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?