A+ A-

Egy kis masszázs

Egy kis masszázs - Levéltöredék
Megegyeztünk, hogy megmasszírozzuk egymást. Én kezdem, megkérlek hogy feküdj a hasadra, leveszem rólad a pólód! Egyedül csak a bugyid takarja csodás testedet, és ellazulva fekszel az ágyon. Én is megszabadulok pólómtól, és óvatosan föléd hajolok, átvetem a lábam, és a feneked alsó részére ülök. Kezembe veszem a testápolót, közben a látványban gyönyörködöm. Látom gömbölyű melleid oldalát, csodás vállaid, és hátad. Kezembe csepegtetek a testápolóból, majd szétkenem két tenyerem közt... a vállaiddal kezdem a masszírt, és erőteljes, de nem kemény mozdulatokkal belefogok... a vállaid, a karod felső része, a lapockáid, a gerinced, a hátad alsó része, a nyakad, mind mind sorra kerülnek, egész aprólékosan. 15-20 percen át csak a masszírozlak..., ami kezd egyre inkább simogatásba, cirógatásba átmenni.
Egyszer csak azt érzed, hogy már nem érek hozzád... pár másodperc múlva valami melegséget érzel a hátad felől, érzed testem melegét, ahogy egészen közel hajolok, hogy megcsókolhassam nyakad..., az apró csókok beborítják a hátadat, és én egyre lejjebb, és lejjebb haladok. Amikor már gerinced hajlatánál járok, kezem simogatni kezd, végig a hátadat, és én lassan... lassan haladok lejjebb. Már a fenekedet csókolom, és kezeimmel megfogva fehérneműd két pántját, lehúzom rólad a bugyit. Még mindig a hasadon fekszel, és én most a bokád felöl haladok felfelé. Kezemmel végigmasszírozom a vádlid, a combjaid, nem kapkodva, de gyorsan haladok felfelé. Már a fenekedet simogatom, masszírozom, majd egy simítás után én is rád fekszem hassal, de csak óvatosan. Érzed, ahogy forró testünk összeér, és azt is, hogy teljesen "merev" vagyok.
Egy kicsit izgatlak férfiasságommal, keresem az isteni helyet, amit majd később "birtokba vehetek"! De még nem...! Ismét elindulok lefelé, de most nyelvem hegyével szántok végig a hátadon... le a fenekedig...két kezemmel megfogom a csípődet, és arra kérlek fordulj meg. Megfordulsz, és látod, ahogy testedet bámulva nagyot sóhajtok! Alig tudok betelni a látvánnyal, de nem mozdulok... csupán egyik kezem indul felfelé, egy pillanatra megérintem melleidet, majd a hasadat simítom, majd lejjebb...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.91 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2016. 08. 29. hétfő 08:01
Ezt kár volt kitenni.
#3 listike 2014. 11. 1. szombat 06:59
Gagyi.
#2 bikmakk 2011. 09. 21. szerda 11:17
Gyenge. 2.
#1 Törté-Net 2003. 10. 5. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?