A+ A-

Barátságból lett 2. rész

A sok pontnak és a biztatásnak köszönhetően úgy döntöttem hogy folytatom a történetem, mert ahogy az előzőt befejeztem az hagy némi kívánni valót maga után. Akkor onnan folytatom ahol abbahagytam:
Miután elaludt az én kicsim, a fejemben érdekes gondolatok jártak. De milyen jók voltak! Itt fekszem az ágyamban, meg az a lány akit szeretek... Ezután nem sokkal később én is elaludtam. Reggel , olyan 9:00 óra körül felébredve azt tapasztaltam hogy nincs az ágyban!!!
Csak nem elment míg én aludtam? Szerencsére a konyhából hangokat hallottam, és nagyon megörültem: a drágám éppen kaját csinált nekem! Odaléptem hozzá, picit álmos fejjel, hátulról átkaroltam haját félresöpörtem majd elkezdtem puszilgatni a nyakát, ami később egy csodálatos smárolással folytatódott. Ugye nem kell mondanom hogy nagyon boldog voltam...
Miután megreggeliztünk közölte hogy sajnos mennie kell, de még a karácsonyi szünetben fogunk találkozni. A hideg miatt felöltöztem majd kéz a kézben mentünk le a buszmegállóhoz ahol egy viszonylag "gyenge csók" kíséretében elváltunk. Én teljesen le voltam döbbenve: mit csináltam rosszul? Hiszen este nagyon jól éreztük magunkat, kölcsönösen "Szűztelenítettük"
Egymást, kéz a kézben kísértem el a buszig, Mikor adta a búcsú csókot a szemében láttam hogy mi van valami vagy valaki a háttérben. Anyámét csak 4 nap múlva jöttek haza, de az idő alatt egész végig depresszióztam otthon. Felhívtam párszor hogy megkérdezzem a baját de nem vette fel. Mikor sms-t küldtem arra kaptam választ, de ezek csak úgy szóltak hogy " majd beszélünk" meg ilyenek. Nem akartam elhinni hogy ennyi volt, kész dobva vagyok. Szilveszterkor egyik osztálytársamnál voltam, és Hajni is ott volt. Úgy éreztem hogy ez lehet hogy elrontja a már amúgy is rossz hangulatomat, de akkor is beszélnem kell vele. Mondta hogy elgondolkodott a kapcsolatunkról és szerinte nem működne a szerelmünk. Nagyon le voltam törve hiszen nagyon szeretem Őt, de tiszteletben kellett tartanom döntését. Kérdezte hogy lehet-e köztünk barátság, amire én persze hogy igennel feleltem, de ez akkor nem vigasztalt. Nem is igazán volt kedvem bulizni ezek után, de az éjfélt megvártam amikor is pezsgővel köszöntöttük egymást a haverjaimmal. Nem voltam részeg, de az érzelmi szintem nagyon megemelkedett. A pezsgőzés után nem sokkal le is léptem. Bár nem volt elég férfias ,
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.89 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vakon53 2016. 04. 29. péntek 17:25
Jolmegcsalta az Ildikót.
#3 listike 2014. 03. 14. péntek 16:32
Jó volt.
#2 sunnygirl 2003. 10. 1. szerda 18:24
Aranyos... mint az előző
#1 Törté-Net 2003. 10. 1. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?