A+ A-

Élményeim Anitával

A következőkben életem legjobb tábori élményét írom le.
Vonattal mentünk, majd busszal. Az út a szokásos módon zajlott. Mindenki mesélt az eddigi nyaráról, viccelődtünk, stb. A táborhelyhez érve tudtuk csak meg, problémás lesz az elszállásolás. Ugyanis a szobák max. tíz fősek, és lányok és fiúk közül egyaránt 11-en voltunk. Plusz ágy behelyezésére pedig nem volt lehetőség. Rövid tanakodás után eldöntötték, hogy én és egyik osztálytársnőm fogunk egy szobában aludni. Igen, jól gondolod rögtön beindult a fantáziám. De megígértük az ofőnek, nem fogunk rosszalkodni :) A lány pedig, akivel egy szobában laktam Anita volt.
Az első nap tulajdonképpen a hellyel való ismerkedéssel, berendezkedéssel telt. Csak a faluban mászkáltunk körbe, sehova nem kirándultunk. Az este, mondhatni éjszaka viszont érdekesen telt.
A takarodót este 11 órára tűzték ki. Már fél tizenegykor fennt voltam a szobában és olvastam. Anita csak tizenöt perccel később ért fel. Megegyeztünk, hogy elmegyünk fürödni. Kaptuk hát a törülközőket és a tusfürdőket, és elindultunk a zuhanyzók fele. Mondanom sem kell a fiú és a lány zuhanyzó külön volt. Tehát egyszerre mentünk be a zuhanyzókba. Én a szokásosnál is lassabban tusoltam. Miután befejeztem, és felmentem (immáron pizsamában) a szobánkba, meglepetten vettem észre, hogy ő még nem volt fönn. Elkezdtem bontani az ágyam (egyébként abban állapodtunk meg, hogy a szoba két sarkában alszunk), mikor nyílt az ajtó, és belépett ő. A haja nedves volt, arcán egy csöpp víz futott végig. Gyönyörű szemeiben tükröződött az egész szoba. Én csak néztem, mire megszólalt: "mi van?" Mondtam, "semmi, csak elbűvölő vagy így vizes hajjal, hálóingben." Mire ő: "kösz"
Megcsináltuk az ágyakat, és lekapcsoltuk a lámpát. A sötétben basz..., akarom mondani beszélgettünk:) Épp az álmokról volt szó, mikor Anita meglepett kérdésével.
- Te és neked szoktak erotikus álmaid lenni?
- Nem ritka, hogy van. Miért, neked szoktak lenni?
- Háát... - győzködtem, hogy mondja el, bennem bízhat, és rá is vettem. A válasza Igen volt. Ezután megkérdeztem, hogy mi történik benne.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.93 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2017. 08. 29. kedd 07:44
Először szerezz tapasztalatokat, mielőtt írni kezdesz! A Vakon53-tól kapott 8 ponttal nagyon meg lehetsz elégedve, a felét nem éri.
#5 vakon53 2015. 12. 20. vasárnap 13:46
Úgydöntöttünk a feleségemmel hogyez az írás csak 8 pontotér.
#4 listike 2013. 12. 5. csütörtök 16:43
Kicsit elkapkodott.
#3 TheChronic 2003. 06. 22. vasárnap 22:48
Igen,igen,nehéz lehetett a száraz seggében mozgatni...nem csoda,hogy fájt szegénynek :) legalább hagyd ki a sztoriból,amiröl ennyire nincs fogalmad.
Különösen,ha ilyen tapasztalatlan,igen hosszú kényeztetésre és tágításra lenne szükség,hogy számára is élvezhetöen próbáljátok ki az anális szexet.
Tetszett,amikor felnyalta a kicsorgó ondót...a szönyegről?
Na jó,nem volt olyan rossz,csak ezek a részletek zavaróak.Írj másikat,az biztos jobb lesz már!
#2 xy 27 2003. 06. 22. vasárnap 15:34
Álom-álom... :P --- mutass már nekem is egy ilyen lányt ! Gyöngéd mozdulattal behelyezted ? Nekem ez eddig összesen kétszer sikerült, akkor is vagy fél óráig tágítottunk !!! (a lánnyal)
#1 Törté-Net 2003. 06. 21. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?