Éva

Szavazás átlaga: 5.72 pont (71 szavazat)
Megjelenés: 2003. október 29.
Hossz: 13 650 karakter
Elolvasva: 21 496 alkalommal
Hilda odajött, eloldozta a damilt, és segített felállni. Nem csak a felállás, de a lábon maradás is alig ment. A lábam remegett, és minden izmom sajgott. Hilda odavezetett Mr Schmedt közelébe, és felszólított, hogy csak figyeljek. Mr Schmedt bevezetett egy meztelen lányt a színpad másik végéről. Ismertem a lányt látásból, Éva volt a neve. Egy osztállyal járt felettem és álmomban sem gondoltam volna, hogy egy ilyen helyen találkozunk. Igaz, Mr Schmedtről sem. Megállt a színpad elején a nézők felé fordulva hátratett kézzel, terpeszben.

Mr Schmedt egy hatalmasat vert a fenekére. A lány meg sem mozdult, csak megköszönte. A következő ütés is hasonló módon történt. Még a szeme sem rebbent. Ez után Mr Schmedt felszólította, hogy
k
alf
ín
alf
ál
alf
ja
fel a mellét a verésre. A lánynak nagy mellei voltak, mindig is irigyeltük ezért, és néha téma is volt közöttünk a melle. Két kezével a mellei alá nyúlt, és felemelte őket. Mr Schmedt pedig végigverte mind a kettőt egyenként, erőteljes vesszőütésekkel, úgy, hogy a lány melle, akár csak a feneke tele lett vörös csíkokkal. Ezután három másik lány jött be, mindegyik kezében vesszők. Elkezdték egyszerre verni a lányt mindenhol, ahol csak érték. Verték a fenekét, a hasát, a mellét, a combjait, még a punciját is, és nem kímélték. Közben Hilda megsúgta, hogy egy hónap elélvezés szünetet ígértek nekik, ha nem sikerül úgy
m
alf
eg
alf
alf
no
alf
zniuk
a lányt, hogy az felnyögjön. Az egyik lány még a mellbimbóját is megszorongatta tiszta erőből. Amikor azonban a mellébe akart belemarkolni, akkor Mr Schmedt leállította, ezt úgy látszik nem volt szabad.

A lányok vesztettek. Éva mozdulatlan maradt. Csodáltam, hogy hogyan tud ennyi verést így elviselni. Ez azonban még nem volt minden. Mr Schmedt tűket hozott be, és ezeket Éva fenekébe szúrta. Ekkor Éva még mindig szisszenés nélkül tűrt. Ezután a mellei következtek, és a bimbók. Ez már sokkal fájdalmasabb lehetett. Végül Mr Schmedt tűket szúrt a kisajkakba. Erre már Éva is felkiáltott, de rögtön utána bocsánatot kért.

– A bocsánatkérés kevés, Éva! Ezért a haszontalanságért magadnak kell az utolsó tűt beleszúrnod a csiklódba. – mondta Mr Schmedt és odaadta Éva kezébe az utolsó tűt.

Éva összeszorított a száját, és egy mozdulattal átszúrta a saját csiklóját. Láttam, hogy nagyon össze kell szorítania a száját, de megtette. Nem tudtam elképzelni, és ma sem tudom, hogy hogyan bírta. Ekkor Mr. Schmedt megdicsérte, és megengedte, hogy ott a színpadon maszturbáljon, miután kihúzta a tűket.

Éva rettenetesen ki lehetett élvezve, mert nem zavarta sem az, hogy annyian nézik, sem pedig az, hogy a vibrátort csak a fenekébe volt szabad dugnia.

A vibrátort lassan dugta be a fenekébe. Többször is kivette mielőtt teljesen bele dugta volna, és ilyenkor mindig a szájába vette, megnyálazta. Látszott rajta, hogy nem csak azt élvezi, hogy maszturbálhat, hanem azt is, hogy közben nézik. Lassan emelte minden esetben a szájához műfalloszt, kidugta kicsit a nyelvét, körbenyalogatta, és amikor szinte csöpögött az eszköz a nyáltól lassan a mellein és a hasán végighúzva vitte le a fenekéhez. Közben a puncija előtt is elvitte, egy pillanatra megállt, de nagyon vigyázott, hogy csak a nézők számára mutassa a punciját a műfarokkal, de egyáltalán ne érjen hozzá, hiszen azt nem volt szabad.

Amikor a farkat már teljesen be tudta tolni a popsijába egyenletes mozgással egyre gyorsabban húzogatta ki és be, és minden egyes mozdulatnál hullámzott a teste és hangosan nagyokat sóhajtott. Közben folyamatosan nézők felé fordult, és így a nézők éppúgy, mint én pontosan láthattuk, hogy a puncija éppen úgy hullámzik, szorul össze és tágul ki, mintha csak azt baszná meg a szerszámmal.

Hatalmasat élvezett. A végén a nézők megtapsolták, és Éva köszönetet mondott Mr. Schmedtnek, hogy megengedte, hogy elélvezzen. Ekkor Mr Schmedt megkérdezte, hogy hajlandó-e
f
alf
el
alf
alf
alf
lni
a testét használatra a jelenlevőknek. Erre Éva csak annyit felelt, hogy mindent megtesz, amit mestere parancsol és Mr Schmedt intésének megfelelően hanyatt feküdt az asztalon, amelyre nemrég még én voltam ötözve szétrakott lábakkal. Mr Schmedt megkérdezte a nézőket, hogy van-e köztük valaki, aki használni szeretné Éva testét. Többen is jelentkeztek, ezek közül Schmedt kiválasztott egy nagydarab, fekete férfit. Teljesen elborzasztott, hogy a lány hagyja, hogy megkérdezése nélkül kiválasszanak egy férfit, aki majd megkúrja.

– Azt akarod, hogy dugjalak meg? – kérdezte a férfi Évát, amikor feljött a színpadra.

– Igen, Uram, szeretném?

Közben egészen odahajolt Évához és ezzel hozzám is közelebb került. Most már jól látszott, hogy nem csak nagydarab és kövér, de piszkos is ez az ember.

– Miért, ennyire régen dugtak meg?

– Nem, Uram. – válaszolta Éva – Azért szeretném, ha megdugna, mert ezzel örömet szerzek Mesteremnek. Mesterem szereti, ha kiszolgáltatott vagyok, és kiszolgáltathat ismeretleneknek, és arra
k
alf
én
alf
ys
alf
ze
alf
rít
, hogy számomra ismeretlen embereknek
k
alf
ín
alf
ál
alf
ja
alf
m
fel magam.

– Szóval azt akarod, hogy megbasszalak?

– Igen, Uram.

– Akkor mondjad! Kérjél meg rá.

– Kérem, Uram, hogy basszon meg.

– És midet basszam meg? A puncidat, vagy a seggedet?

Éva egy pillanatra elbizonytalanodott. Eddig minden választ szinte gépiesen adott, most megállt egy pillanatra, mintha a fejét is lefordította volna oldalra, és csak azután válaszolt:

– A puncimat, Uram.

A következő pillanatban Mr Schmedt rácsapott egyet Éva mellére az ostorral, amit közben a kezében tartott:

– Meg kellett volna kérdezned! – üvöltött rá Évára – Engedtem volna, hogy megdugasd a pinádat, de így nem engedem. A seggedet természetesen. Válaszolj az úrnak!

– Kérem, Uram, hogy a seggemet bassza meg. – mondta Éva, és közben felemelte a két lábát
f
alf
el
alf
alf
alf
lva
fenekét.

– Rendben van. – mondta a néger. – Más lányok általában azt szeretik ha a puncijukat basszák meg, de láttam már az előbb is, hogy te a másik nyílásoddal is igen ügyes vagy. Ezek szerint a puncidat nem is szereted használni igaz?

– De szeretem, Uram. Ha a Mesteremnek ez örömet okoz.

Közben a néger lehajolt, és végignyalta Éva fenekét és punciját. Éva megremegett, és behunyta a szemét.

– Finom vagy. – mondta a fekete.

– Köszönöm, Uram.

– Nem akarsz esetleg megkóstolni? – kérdezte, és Éva szájához lépett miközben kigombolta a sliccét, és elővette a szerszámát.

Általában azt mondják, hogy a négerek farka hatalmas, de ennek az embernek nem volt túl nagy. Lehet, hogy csak azért gondolom, mert azt vártam, hogy sokkal nagyobb lesz. Nem tudom. Nem volt még egészen kemény, de az biztos, hogy a helyzet, és amit korábban látott nem hagyta teljesen hidegen. Éva nem tudott válaszolni a kérdésre, mert a néger a szájába dugta a farkát. Éva félrefordította a fejét, és elkezdte szopni, nyálazni a szerszámot. Amikor az teljesen megmerevedett, a férfi Éva mögé ment, háttal a nézőknek, és egy erőteljes dugással tövig belenyomta a farkát Éva fenekébe.

Éva felsóhajtott. Nem tudom, hogy valóban élvezte-e a dolgot, vagy csak megjátszotta, de ha megjátszotta, akkor nagyon jól csinálta. A néger egyenletes ütemben dugta Éva fenekét, és hamarosan nagy nyögések közepette elélvezett. Amikor befejezte várt pár pillanatot. Éva meglehetősen hamar észbekapott, és megkérte a négert, hogy had tisztítsa meg a farkát:

– Kérem, Uram. Szeretném. Nagyon nagy szégyen lenne rám nézve, ha hagynám így elmenni. Kötelességem, hogy a számmal megtisztítsam a farkát.

A néger megint Éva szájához állt, és Éva elkezdte lenyalni a nedveket a farokról. Most nem vette a szájába, és nem szopta, hanem messzire kidugva a nyelvét nyalogatta le a spermát és a piszkot. Amikor készen volt, a néger elvette a szerszámát, visszarakta a sliccébe, Éva pedig megköszönte az aktust:

– Köszönöm Uram, hogy megdugott.

– Azt ki kell érdemelned, picim. – röhögött a néger, és lement a színpadról, és mivel kielégült talán nem is érdekelte tovább a műsor, mert kiment a nézőtérről.

Éva még midig ott feküdt az asztalon széttett lábakkal a nézők felé mutogatva a fenekét és a punciját. Ahogy odanéztem láttam, hogy a fenekén csorog végig a néger spermája, egy kicsit rá is száradt, de Éva nem nyúlt oda, nem törölte le, pedig biztos, hogy csiklandozta. Hagyta, hogy folyjon, nem engedélyezték, hogy letörölje.

– Kelj fel, és pucold meg magadat, hogy a következő vendégedet tisztán fogadhassad. – szólt rá Schmedt.

– Igenis, Uram. – válaszolta Éva, felkelt, és nekiállt megpucolni magát. Ehhez minden a rendelkezésére állt a színpadon. Először letörölte a spermát magáról, ezután pedig beöntést adott magának. Nagyon sok vizet nyomott fel magának, látszott még a hasán is, hogy egy kicsit kidudorodik. Felállt, terpeszben, a nézők felé fordulva, várt egy ideig. Látszott, hogy nagyon kell szorítania. Majd engedélyt kért a Schmedt-től, hogy kiengedhesse a vizet. Ehhez Hilda behozott egy bilit. Éva beleürítette a belei tartalmát, majd újabb beöntést adott magának, és amikor azt is hasonló eljárás után kiürítette ismét egyet. Ez meglehetősen sokáig eltartott, és közben a nézők is felálltak a helyükről, és valamit csináltak a nézőtéren, talán büfé lehetett, és ettek valamit vagy ittak.. Amikor Éva feneke már nem lehetett tisztább, akkor egy irrigátorral kimosta a hüvelyét is, és végül a fenekét és a punciját is bekente krémmel. Végül jelentette, hogy kész van:

– Mester kész vagyok, megtisztítottam magam parancsának megfelelően.

– Rendben van. Hajlandó vagy-e további vendégeket kiszolgálni?

Éva meg sem rezdült, állt terpeszben, hátratett kézzel:

– Ahogy parancsolja, Uram.

– És szeretnéd, hogy még néhányan itt most megbasszanak?

– Ha Mesteremnek ez örömet okoz, akkor igen. Azt szeretném, ha Mesterem örülne.

– Nem ez érdekel, tudom, hogy egy jól trenírozott kis kurva vagy, aki mindenkit kiszolgál ha én azt parancsolom. Ha én most kimegyek, és nem érdekel, hogy megbasznak-e, akkor akarod-e?

– Nem, Uram. Nem kívánja a testem.

– Rendben van. Nagyon jól szerepeltél eltekintve attól a hisztitől, amit akkor csaptál, amikor a puncidat szúrtuk meg. Megérdemled a jutalmat. Mit szeretnél?

– Szeretnék lepihenni, Uram.

– Nem szeretnéd megdugni a puncidat és maszturbálni? Nem kívánod?

– De igen, Uram, de fáradt vagyok.

– Jó. Akkor csak feküdj le, és Geordina majd megdugja a puncidat.

Éva megint visszafeküdt az asztalra. Hilda eloldozta a bilincset a kezemről, és odaadott egy hatalmas műfaszt.
Akkora volt, hogy biztos voltam benne, hogy ha ezt egy lány puncijába belenyomom, akkor valami kárt okozok benne. De nem volt mit tenni, odamentem Évához, aki hanyatt feküdt az asztalon, csukott szemekkel, széttett lábakkal, és Schmedt parancsának megfelelően várta hogy megdugjam.

Lassan a puncijához illesztettem a műfarok végét, és próbáltam bedugni. Persze nehezen ment, mert már az elején is vastag volt a szerszám. Közben Hilda oldalra húzott, hogy ne takarja a kilátást a nézők elől. Végül valahogy sikerült a végét bedugnom Éva puncijába. Próbáltam nagyon óvatos lenni. Csodáltam ezt a lányt, hogy ennyi mindent szó nélkül végigcsinált. Csodáltam az önuralmát, hogy viselte a fájdalmat, és hagyta, hogy az a fekete néger megdugja.
Szerettem volna segíteni neki. Tudtam, hogy régen nem élvezhetett, és most is csak a fenekét engedték, hogy megdugja, és lányként tudtam, hogy akármennyire is megjátszotta, hogy élvez azért igazán nem élvezhetett el.
Tudtam, hogy hatalmas feszültség lehet Évában, amely mind arra vár, hogy elélvezhessen.

Lassan egyre mélyebbre nyomtam a szerszámot. Közben Hilda kétszer is arrébb húzott, mert valahogy csak arra figyeltem, hogy Évának jó legyen, és eltakartam a kilátást.
Éva becsukott szemmel hagyta, megharapta a szája szélét, és ahogy egyre gyorsabban mozgattam a szerszámot benne egyre gyorsabban vette a levegőt. Tudtam, hogy nemsokára el fog élvezni. Már hangosan nyögött, a teste is vonaglott.
Amikor már egészen az élvezés határán volt Hilda megint megfogta a karomat, de most nem csak hátrébb húzott, hanem teljesen el, úgy, hogy nem is tudtam tovább fogni a szerszámot. Éva majdnem megőrült. Megpróbálta megfogni a szerszámot, és felnyomni magának, még néhány utolsó lökést, de más lányok akiket közben Mr. Schmedt a színpadra vezényelt lefogták a kezét és a lábait széthúzták, és hagyták, hogy vonagoljon. Éva próbálta testét mozgatni, hogy beljebb csússzon a farok, zihált, nyögött, sírt, de nem tudott elélvezni. Végül feladta, és hangosan sírt, és rázkódott a teste.
Teljesen felizgattam, és nem sikerült elélveznie. A lányok pedig végtelenül ügyeltek arra, hogy úgy tartsák, hogy testének és szenvedésének minden egyes rezdülése jól látható legyen a nézők számára.

Pedig mindent megtettem, hogy nagyon jó legyen neki, akartam, hogy jó legyen. És nem is érdemelt büntetést. Persze ezt nem az én dolgom volt eldönteni, hanem a Mesteré. Amikor Éva megnyugodott egy kicsit, meg is kérdezte tőle:

– Tudod, hogy miért kaptad ezt a büntetést?

– Nem, Uram. – válaszolta Éva könnyek között.

– Nos ezt nem büntetésként kaptad, hanem egyszerűen
k
alf
ín
alf
alf
sk
alf
ént
. A hagyományos
k
alf
ín
alf
alf
so
alf
kat
annyira megtanultad elviselni, hogy már mindent rezzenéstelenül elviselsz. De nem mindent. Pedig csak akkor lenne szabad sírnod, amikor én megengedem. Akkor élvezel el, amikor parancsot adok rá. És ha közben meggondolom maga, akármennyire is fel vagy izgulva szigorúan tilos sírnod, vagy ellenkezned. Parancsom ellenére maszturbáltál volna, ha nem fognak le igaz?

– Igen, Uram. – vallotta be Éva.

– Nos a büntetést ezért érdemled. És az, hogy megint nem élvezhetsz el egy hétig csak a büntetés első része. Most pedig a kis Geordina következik.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 5.72 pont (71 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2021. július 6. 13:02
#16
Van aki ezt élvezi?
1
Andreas6
2021. március 12. 06:19
#15
Fel nem foghatom, mi ebben a jó, akár a szadista, elmebeteg közönség, akár a bántalmazottak számára?
1
t
t.555
2017. szeptember 17. 02:04
#13
Kicsit kegyetlen, de azért elmegy!
1
feherkalman1
2016. április 6. 08:18
#12
Ha ez kell neki hogy élvezzen........
1
p
papi
2014. június 19. 20:31
#11
Nem hozott lázba
1
a
A57L
2014. március 21. 06:48
#10
Nem tetszett.
1
tutajos46
2013. december 24. 19:08
#9
ne mááááááá ezt a szadit
1
kisribi
2008. május 5. 22:09
#8
Nagyon izgató volt. de a vége téleg kegyetlen.
1
Gaius
2006. július 10. 02:26
#7
Egyetértek az előttem szólóval. A vége már annyira, kegyetlen, hogy az már nem izgató. Rádásul szerintem túl korai a befejezés. A többi rész viszont nagyon jó.
1
Clawgirl
2005. március 11. 15:37
#6
A befejező rész eleje amit ide irtál nem tetszett, az, hogy egy pasi összekeni magát amikor élvezi a helyzetet az egy dolog, de hogy egy mocskos, koszos, ápolatlan alaknak engedjen át a mistress/mester az nagyon extrém büntetés...... A történet vége meg egyenesen megrázó, és döbbenetesen valószerü.......... Megdöbbentem, de az igaz, hogy ahogy írsz az szédületes! Nagyon Ügyes vagy!
1
Anonymous
2003. november 8. 14:59
#5
Kár, hogy vége! :-(
1
A Hegylakó
2003. november 8. 02:31
#4
tetszik a befejezése!
1
okostóni
2003. október 31. 10:05
#3
Kösz, hogy megírtad a folytatást, legalább nem kell várnunk rá hónapokat. Bár a történet más ismerős volt.
1
Georgina Corwax
2003. október 30. 19:35
#2
És íme a folytatás:

Összerezzentem. Eddig nem igazán vettem részt a történésekben, igaz, hogy én dugtam meg Évát, de semmi olyan nem történt egy ideje, amelyet ne tudtam volna könnyedén megtenni. Tudtam, hogy ennek most vége. Álltam a színpadon alapállásban, mezítelenül, hátratett kezekkel a nézok felé fordulva lehajtott fejjel, kiszolgáltatva lábam között a fenekembol lógó vékony acéllánccal.
- Geordina! – fordult hozzám Schmedt – Szeretnéd-e, hogy itt a színpadon néhányan most meg-basszanak?
- Nem, Uram! – szaladt ki a számon az oszinte válasz.
A következo pillanatban már tudtam, hogy rosszul válaszoltam, és erre Mr. Schmedt ostora is figyelmeztetett, ami a jobb mellemen csattant.
- Legalább oszinte. – nevetett Scmedt félig felém, félig pedig a nézok felé fordulva.
- Ahogy parancsolja, Uram. – javítottam a válaszon.
- Ahogy láttam a múltkor a vendégloben, a száddal jól ki tudsz elégíteni férfiakat. És amint me-sélték a
pincérfiúknak is megengedted, hogy kiverjék a farkukat.
Milyen engedékeny vagy. De mi van a punciddal. Azt sajnálod?
- Nem, Uram.
- Láthattuk, hogy egyet és mást bele lehet dugni, elég mélyen, és leég sokszor. Mi a helyzet azzal ami oda való igazán? Nem akarod, hogy igazi farok legyen a pinádban?
- De igen, Uram. – válaszoltam, mert tudtam, hogy ezt kell válaszolnom – Ahogy Mesterem pa-rancsolja.
- Nagyon jó! Alig várod, hogy igazán meg legyél dugva. Igaz?
- Ahogy Mesterem parancsolja. – válaszolva. Ez a válasz engedelmes volt, de valahogy mégis jelezte, hogy nem igazán szeretném a dolgot.
- Kérek minden jelentkezot, aki szeretné megdugni ezt a kis kurvát nyilvánosan itt a színpadon, hogy jöjjön fel ide a színpad szélére. – fordult a nézok felé. Tudtam, hogy nem kerülhetem el, hogy nyilvánosan megbasszanak.
Hamarosan vagy tíz férfi sorakozott a színpad szélén. Volt közöttük fiatal, és öreg is, fehér is fekete is, meg távol keleti is, mindenféle. Persze a többség nem volt vállalkozó szellemu, hanem inkább csak lent maradt a nézotéren.
- Akkor most lehetoséged van dönteni. – fordult hozzám újra Schmedt - Vagy én választok ki a jelentkezok közül egyet, vagy te választasz ki kettot.
Ez nagyon kegyetlen volt. Mert egyáltalán nem kívántam, hogy megdugjanak, de ezt kezdtem elfogadni, és reméltem, hogy nem fog rajtam végigmenni az egész társaság, csak a jelentkezok közül egy. Az igazság az, hogy ki is néztem magamnak egy fiatalabb fiút, és reménykedtem ben-ne, hogy o lesz Schmedt kiválasztottja, akinek odaadja a testemet, de tudtam, hogy erre nem sok esélyem van. Ha én választhatok, akkor viszont még valakit kell választani, és két férfival lefe-küdni egymás után, vagy pláne egyszerre sokkal megalázóbbnak tunt.
Ha viszont Schmedt választja ki megalázómat, akkor választhatja akár az öreg, mocskos kínait a sor végén. Ezt pedig egyáltalán nem akartam. Végül nehezen de sikerült döntenem. Lehajtottam a fejemet és azt mondtam:
- Én azt szeretném, ha Mesterem választaná ki nekem azt akit jónak lát. És ahányat jónak lát. – tettem még hozzá, remélve, hogy a jó válasz elnyeri jutalmát.
- Jól van, kis Geordina. – mondta Schmedt, és kiválasztotta az öreg kínait.
A kínai vigyorogva jött fel a színpadra. Most láttam, hogy sok foga is hiányzik, és már menet közben gombolta kifelé a sliccét. A farka is mocskos volt, és egyáltalán nem ágaskodott.
- Térdelj le Geordina, és segíts a vendégednek, hogy megfelelo állapotban legyen a farka a meg-dugásodhoz! – irányított Mr. Schmedt.
Ez már több volt mindennél. A számba kellett vennem ezt a mocskos farkat. Egy pillanatig hezi-táltam, és ezt valószínuleg észre is vették, mert ketten hátul elkaptak, összefogták a két kezemet, és ismét összebilincselték. Ott lengedezett elottem a kínai farka. Nem volt mit tenni, be kellett vennem a számba. De nem ment. Annyira gusztustalan volt, hogy minden akaratom ellenére sem sikerült a száma
venni. Csak térdeltem ott csukott szájjal, a kínai pedig próbálta beeroltetni a farkát. Pár másod-perc után Schmedt egy hatalmasat húzott a fenekemre egy pálcával. Ez annyira váratlanul jött, hogy felkiáltottam, és kinyitottam a számat. Ennyi elég is volt a kínainak, hogy beletegye a szer-számát, és elkezdje mozgatni. Én pedig becsuktam a szememet, és próbáltam nem gondolni arra, hogy mi is az ami a számban van. Persze nehezen ment. A szememet ugyan becsukhattam, de az orromat, és a számat nem. A kínai büdös volt, és sós. Nem tudom, hogy mikor mosdott utoljára, vagy mennyit izzadt, de rettenetes volt. Mr Schmedt pedig rám parancsolt, hogy nyissam ki a szememet.
A férfi farka, amelyik közben elkezdett megmerevedni ott járt az orrom elott ki- be a száma, és ahogy a szag és íz mellett még a látvány is hozzájárult az érzésekhez nem bírtam visszatartani, és elkezdtem öklendezni. Ez még jobban tetszett a kínainak, még jobban megnott a farka, és most már nem csak a gusztustalanság öklendeztetett, hanem az is, hogy egyre gyakrabban érte el a farka végével a torkomat. Az öklendezéstol folyamatosan folyt a nyálam, és már nem tudtam lenyelni, hanem kifolyt a számon végig az államon le a nyakamra és a melleimre.
Közben valakik, feltehetoen Hilda és egy segítoje matattak a hátam mögött. A térdemre került a terpeszto rúd, amely így egészen széles terpeszre kényszerített.
Amikor már egészen megmerevedett a kínai farka kihúzta a számból, és egyszeruen hanyatt lö-kött. A terpeszto rúd miatt a lábaimat nem tudtam kihúzni magam alól, és így homorítanom kel-lett, hogy a térdemet el ne törjem. Ezzel persze kiválóan felkínáltam a puncimat, amit a kínai ki is használt. Egy pillanatra félreállt, benyúlt a lábam közé, és széthúzta a puncimat, hogy minden-ki jól lássa, milyen tág vagyok még mindig. Aztán megpaskolt a combom belso felét, letérdelt a lábaim közé, és belém hatolt. Annyira utáltam, és nem kívántam a dolgot, hogy minden igyeke-zetem ellenére, felkiáltottam, elkezdtem vonaglani, hogy valahogy elkerüljem a dolgot. Pedig közben tisztában voltam vele, hogy semmi haszna a dolognak, csak rosszabb lesz közben és utá-na még ki is fogok kapni.
A kínait pedig egyáltalán nem zavarta a küszködésem. Tudta, hogy meg vagyok kötözve, és sza-bályosan megeroszakolt. Folyamatosan mozgott ki- be, és számomra meglehetosen hosszú ido után elélvezett. A teste megfeszült, és éreztem ahogy a nedvei belém áramolnak.
Amikor végzett velem, leszállt rólam. Nem láttam, hogy mi történik, mert mozdulni sem tudtam. Félig ájult állapotban feküdtem a színpadon, a kezeim hátrabilincselve, a lábaim térdnél széthúz-va, és a lábszáraim még mindig a térdelo helyzetnek megfeleloen alattam. Annyi erom sem volt, hogy megmozduljak, nem hogy a lábaimat kihúzzam magam alól. A puncim tárva nyitva a kö-zönség felé, és éreztem, ahogy a sperma csordogál kifelé, lecsepeg, és rászárad a borömre.
Közben más dolgok történtek a színpadon, nem is tudom igazán, hogy mi én pedig csak ott fe-küdtem teljesen megalázottnak érezve magamat, fáztam, és teljesen elegem volt mindenbol. Hallottam ahogy egy lány, vagy lányok sikoltoztak a színpadon, ütéseket hallottam, meg röhö-gést a nézotérrol. Néha hallottam Schmedt hangját is, de nem értettem, hogy mit mond.
Szerettem volna elmenni, megszökni, kiszállni ebbol az egészbol. Amikor eloször mentem Zsuzáékhoz önként, akkor játék volt az egész. Persze erotikus játék, és némi megalázás. De a megalázás izgató volt. Ez viszont már több volt jóval, mint játék, mint ami egyáltalán jó lehetett. És közben tudtam, hogy nem lehet vége a dolognak. Valahonnan éreztem, hogy nem fognak el-engedni. Tudtam, hogy ha azt mondanám, hogy elég, akkor Mr. Schedt megzsarolna. Megzsarol-na azzal, hogy kirúgat az iskolából, hogy elmondja a szüleimnek. Nem kellett mondania. Tud-tam, hogy teljesen a kezében vagyok. És hiába próbálnék visszavágni azzal, hogy o miket csinált. Ezekre nincs bizonyíték. Rólam viszont vannak fényképek. Jócskán.
Egyszer csak, ahogy ott feküdtem megtörve odajött hozzám Schmedt. Egy lovaglóostor volt a kezében a végén háromszögletu bordarabbal.
- Te csak itt fekszel? Lusta kurva! Miért nem tisztítottad meg magadat? – húzta végig a lovagló-ostor végét a puncimom - Így hogyan fogod fogadni a következo vendégedet?
- Nem tudom, Uram megtisztítani magam. Meg vagyok kötözve. – mentegetodztem.
- Még pofázol is? – üvöltött Schmedt és tiszta erejével rávágott a puncimra a lovaglóostorral.
Lehet, hogy korábban kaptam nagyobb ütéseket is, amelyeket jobban elviseltem, most mégis hangosan felüvöltöttem, és minden további ütésnél, amelyeket folyamatosan vert rám Schmedt vonaglottam, és sikoltoztam. Aztán abbahagyta nagy sokára, és éreztem, hogy valaki letisztít egy nedves
ronggyal. Ez jól esett, husítette is az ütések helyét, de tudtam, hogy nem ezért van, csak elokészíti a terepet a következo „vendég" számára. Használták a testemet, megaláztak.
Nagyon sokan megdugtak azon az estén. Többet nem kellett tennem semmit, csak feküdnöm. Nem kellett kérnem, hogy dugjanak meg, talán nem is tudtam volna eljátszani Schmedt akaratá-nak megfeleloen a kurva szerepet. Csak feküdtem, nem ellenkeztem. Minden egyes vendég után hidegvízzel kimosták a puncimat, amelyik egyre szárazabb lett. Ilyenkor bekenték valami krém-mel. Ennek ellenére kidörzsölodött és egyre jobban fájt. Fel is sebesedett, de ezt csak másnap vettem észre.
Nem tudom, hogyan fejezodött be az este. Valószínuleg elájultam...

Vége.
1
T
Törté-Net
2003. október 29. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1