A+ A-

Miért lettem rabnő 1. rész

A nevem Zsófia, 26 éves vagyok és rabnő, egy mazochista ribanc. Elmondom, hogyan is váltam azzá.
Három éve kezdődött, egy nyári este. Hazafelé tartottam munka után. Aznap sokáig dolgoztam, mert másnaptól háromhetes szabadságra mentem, így már elég késő volt, sötétedett, de az utcai világítás még nem működött. Pár sarokra voltam már csak otthonról (pontosabban az albérletemtől), amikor a sötét járdán megbotlottam. Éppen egy autó mellett, melynek csomagtartójában egy férfi matatott. Majdnem hasra estem, de valaki hátulról elkapott. Ám nem segítő szándékkal: egy büdös rongyot szorított arcomhoz, amitől pillanatok alatt elvesztettem az eszméletemet.
Amikor magamhoz tértem, nem tudtam, hol vagyok, ám bizonyos jelekből arra következtettem, hogy egy mozgó autó hátsó ülésén fekszem. Kinyitottam a szemem, de semmit nem láttam, valami zsákszerűség volt a fejemre húzva. Próbáltam megmozdulni, de lábam össze volt kötözve, és kezem is hátra volt bilincselve. Megszólalni sem tudtam: számat egy erős ragtapaszcsík zárta le. Csak egy nyögésre telt erőmből, ám aki a kocsit vezette, meghallotta, mert hirtelen megállt az autó, és én ismét éreztem a büdöset. Megint elájultam. Még egyszer magamhoz tértem a kocsiban, de elrablóm ismét elkábított.
Amikor harmadszor is feleszméltem, már nem voltam megkötözve, fejemen sem volt semmi, szám se volt leragasztva. Teljesen sötét volt, csak valahol a fejem felett világított egy vörös pont. Amikor kicsit megmozdultam, észrevettem egy másikat is. Füleltem, de teljes csend vett körül. Fogalmam sem volt, hol is lehetek. Arra hamar rájöttem, hogy egy kis szobában, pontosabban cellában fekszem egy szalmazsákon. Azt is kiderítettem, hogy az a másik piros pont egy WC - kagyló felett világít. A kagylón nem volt ülőke, csak a csupasz csészére lehetett ülni. A WC mellett egy falikútból tudtam langyos, állott vizet ereszteni, hogy ihassak és valamennyire tisztálkodhassak. Könnyű nyári szandálom nem volt rajtam, és hiányzott órám meg nyakláncom is. Táskám sem volt sehol, ugyanakkor ruhám érintetlen volt, és amennyire meg tudtam állapítani, meg sem erőszakoltak, miközben nem voltam magamnál. Nem tudtam mire vélni az egészet.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.35 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon53 2016. 01. 23. szombat 08:25
Zsófi, a kezedbevolt a manikűrolló hellyedbe a seggfe nyaki ütőerébe vágtamvolna.

Hogy dögöljön meg a vénpiszkos.j
#8 A57L 2014. 03. 28. péntek 06:00
Nem rossz kezdés.
#7 Wick 2003. 01. 19. vasárnap 02:49
Igényesen van megírva. Kár, hogy s/m a téma.
#6 Hardmaster 2003. 01. 14. kedd 19:53
Aki a végét vagy a folytatást hiányolja: lesz! Gondolom, a következő szériában. (Onnan tudom, hogy én öntöttem "közölhető" formába Zsófia írását, és én küldtem el.)

Elárulnád, viki, miért?
#5 TheChronic 2003. 01. 14. kedd 14:03
Tényleg jó,de többet vártam volna a végén.
Olyan,mintha egy jó regénynek csak a bevezetőjét írták volna meg.Kár.
#4 viki 2003. 01. 14. kedd 12:42
Csak azért adtam kettest mert ennyit fáradozott az írással.Ostobaság az egész.Sorry
#3 pg 2003. 01. 14. kedd 10:00
érdekelne a folytatás... eddig jó, de sajna ez csak bevezetés... mikor jön a többi?
#2 freekz 2003. 01. 14. kedd 01:56
jó hosszú előjáték az igazi hard történethez gondolom.nem vagyok s/m rajongó, de ez eddig szerintem egy jól megírt igányes történet, kár hogy ilyen típusú.f.
#1 Törté-Net 2003. 01. 14. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?