A+ A-

Miért lettem rabnő 2. rész

Másnap ugyanis, miután üdvözöltem, Gazdám közölte:
- Itt az ideje, hogy elkezd a tényleges szolgálatodat, ribanc. Mostantól minden alkalommal ki fogsz elégíteni, ha úgy kívánom, akkor megbaszlak, ha arra lesz kedvem, akkor seggbekúrlak, de az is lehet, hogy le kell majd szopj. Akármi is lesz a módszer, utána tisztára kell nyalnod a faszomat. És ami ilyenkor a szádba kerül, azt lenyeled az utolsó cseppig. Ha kiengeded, ha akár csak egyetlen csepp is megjelenik az ajkaid közt, még ha vissza is szívod, büntetést kapsz. Megértetted?
- Igen, Gazdám.
- Azt is jegyezd meg, kurva, hogy nem bánom, ha élvezed, de semmit sem fogok azért tenni, hogy élvezd. Egyszerűen a te élvezeted nem érdekel! Nem azért vagy itt, hogy te élvezd, hanem azért, hogy nekem jó legyen. Egyszerű eszköz vagy csupán, nem több, mint egy guminő, csak jobb. Ezt is megértetted?
- Igen, Gazdám. - Valóban, ottlétem alatt talán két tucatszor élveztem összesen, és mindössze három vagy négy alkalommal volt orgazmusom.
- Akkor most felavatom a szádat!
És felavatta. Igen, felavatta, mert korábban nemhogy nem szoptam soha, de még csak meg sem csókoltam egyetlen faszt sem. Gazdám parancsára közelebb csúsztam hozzá, és "szopó" állásba helyezkedtem: összezárt sarkaimra ültem, és kezemet hátul a derekamon kulcsoltam össze. Gazdám előbbre csúszott a karosszékben; csak ekkor vettem észre, hogy nem a szokott szabadidőruha van rajta, hanem köntös, amelyet szétnyitott, és megláttam Faszát. Noha teljesen nyugalmi állapotban volt még, majdnem akkora volt, mint egy átlagos fasz teljesen merev, baszásra kész állapotban. A folyamatosan érkező utasítások szerint először végigcsókoltam, majd kinyújtott nyelvvel alaposan körbenyaltam. Közben egyre nagyobb és merevebb lett. Aztán csücsörítenem kellett, Gazdám fejemre tette kezét, és lassan maga felé húzva benyomta a számba Faszát. Ügyeltem, hogy foggal ne érjek hozzá, mert ezt megtiltotta. Furcsa érzés volt a számba hatoló fasz, de egyáltalán nem kellemetlen vagy undorító, mint ahogy addig hittem. Gazdám továbbra is fejemen tartva kezét irányította mozgásomat, de szóban is adott utasításokat, hogyan is mozgassam a nyelvem, hogyan tudok úgy levegőt venni, hogy közben Faszát nem engedem el. Ekkor már teljesen kemény és merev volt Fasza, mely szinte egész számat betöltötte. Hamar ráéreztem a ritmusra, rátaláltam a légzési - és nyelvtechnikára. Először az utasítások szűntek meg, majd Gazdám kezét is levette fejemről. Már csak egy - egy rövid utasítás érkezett: gyorsabban - lassabban, erősebben - gyengébben. Sokáig szoptam, lassan már kezdett fájni a szám. Egyszer csak megint a fejemen volt Gazdám keze, megállította a mozgásomat, és éreztem, amint számat elönti a geci. Alig győztem nyelni. Amikor végzett, Gazdám eltolta a fejem, nagy, megelégedett sóhajjal hátradőlt, majd kisvártatva rám parancsolt:
- Tisztíts meg!
Kinyújtott nyelvvel gondosan tisztára nyaltam Faszát, mely már ismét "pihenőben" volt. Amikor végeztem, és megkaptam a parancsot: - Helyedre! - hátracsúsztam, és felvettem az alap - testtartásomat, majd elmondtam az előírásos szöveget:
- Hálásan köszönöm, Gazdám, hogy arra méltatta haszontalan rabnőjét, hogy testét használta vágya kielégítésére. Alázatosan köszönöm, amiért megengedte, hogy leszopjam.
A köszönetet kéz - és lábcsókkal fejeztem be. Gazdám összehúzta köntösét, majd csak annyit mondott:
- Búcsúzz!
Ismét négykézlábra ereszkedtem, és megadtam a búcsúzási lábcsókot. Aztán amikor a fény engedélyt adott rá, felálltam és mentem enni.
Másnap Gazdám közölte, hogy szopás közben többször is hozzáértem fogammal Faszához, és utána látott gecicsöppeket az ajkaim közt, ezért megbüntet. Fel kellett feküdnöm az asztalra, fejem fölé nyújtott karokkal, terpesztett lábbal. Gazdám hozzákötötte csuklómat és bokámat az asztalhoz, majd bekötötte szememet. Egy kicsit otthagyott, a zajokból azt gondoltam, rágyújt, de tévedtem. Hirtelen valami forró cseppent hasamra, majd még egy, aztán megint. Feljajdultam, de a forró cseppek csak érkeztek egymás után. Elég sokáig tartott, és sorra került csöcsöm is, pinám is. Nagyon rossz volt, de nem fájt komolyan. Az első néhány után már nem is jajgattam, inkább csak fel - felszisszentem, amikor egy érzékenyebb helyre, például a csöcsbimbómra hullt a forró csepp. Aztán lekerült szememről az ellenző, Gazdám megemelte fejem, és láttam, hogy az asztal szélén néhány elfújt gyertya füstöl, és testemet kék viasz borítja. Azt hittem, ennyi volt a büntetés, de szokás szerint tévedtem. Ez csak az első része volt. Az asztalra kötve feküdtem, viasszal borítva, míg Gazdám elszívott egy cigarettát. Utána szedte csak le rólam a viaszt, de hogyan! Addig vert egy lovaglópálcával, amíg csak volt rajtam viasz. Nagyon fájt, de szerencsére elég hamar vége lett. Utána még kaptam keményre dörzsölt csöcsbimbóimra egy - egy csipeszt, majd Gazdám eloldozott.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.39 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#18 deajk2008 2018. 01. 19. péntek 16:44
A bilincselős análszex izgató 9p
#17 A57L 2014. 03. 28. péntek 06:01
Jó a folytatás is.
#16 silvercat 2007. 05. 8. kedd 09:58
Nagyon jó a story és Zsófit őrülten írigylem!!
#15 Hardmaster 2003. 04. 4. péntek 06:14
Azért nem mindegy, kopottborz, hogy tízmondatonként kell belenézz a szótárba, vagy mondatonként tízszer. (Na jó, ennyire talán nem, de túl sűrűn.)
A Taboo tényleg nem rossz, csak elég drága.
A site-okat majd megnézem.
#14 kopottborz 2003. 03. 27. csütörtök 14:10
Bevallom, nekem is ott a szótár:)
Amióta a neten lógok azóta, nemigazán veszek ezzel kapcsolatos "irodalmat", különben sincs nálunk nagy piaca. Néha a Hustler féle Taboo magazint szoktam megvenni, elég igényes kiadvány.
Ajánlom figyerlmedbe,a http://www.miracle.com (ez nagyon szótárfüggő:( illetve az insex.com helyeket (nagyon tanulságosak)
Jó vadászatot!;)
#13 Hardmaster 2003. 03. 11. kedd 11:08
Csak félek, kopottborz, hogy annyi sincs. Utálok szótárral a kezemben olvasni, bár néha muszáj.
Újságot ritkán veszek, csak ha véletlenül meglátok. És abban is főleg az eszközök érdekelnek, meg a kikötözési pozitúrák.
#12 kopottborz 2003. 03. 7. péntek 19:39
Azokon a honlapokon, NEM irodalmi alkotások vannak, és nem kell extrém angoltudás a megértésükhöz.Egy-2 tőt azért érdemes +nézni. Van esetleg valamilyen külföldi újság amit (ezzel kapcsolatban) meg szoktál venni?
#11 Hardmaster 2003. 02. 26. szerda 20:01
Ez persze igaz, kopottborz. De én jónéhány itthon is kapható dolgot azért Ausztriában meg Németországban vettem meg, mert még az ottani borsos ár is jóval az itthoni alatt volt.
És válasszuk ketté a dolgot! A Dom öltözéke persze lehetőleg legyen kifejező, akár vőr is, de fenntartom, hogy a rabnőn minél kevesebb ruha legyen, sőt, lehetőleg semmi.
Ami meg az angolt illeti, nekem tökéletesen elég annyi, amennyi a szakmámhoz kell. Irodalmi alkotások már nem érdekelnek.
#10 kopottbotrz 2003. 02. 25. kedd 16:09
A külföldiek jó része is házilag barkácsolt dolgot használ, a múltkor néztem valami "bútor" árusító cég honlapját, fantasztikus árai voltak!
A gag ball nak is számos vállfaját lehet házilag elkészíteni(ez csak példa:)Ha már itt tartunk, neked melyik fajta a kedvenced?
Én a beöltőzés alatt azért főleg a 2. bőr(latex, stb)-t értem, és az bizony nem olcsó. Szerintem ez lehet az egyik ok ami miatt hazánkban nem terjedt el.
http://silentscreamstgp.fetish-4u.com/stories/storypage.html itt is vannak történetek.(Eng) de nemcsak ezért érdemes angolul megtanulni;)
#9 Hardmaster 2003. 02. 20. csütörtök 17:46
Sajnos, kopottborz, nem értek annyit angolul, hogy élvezzem az ottani storykat.
És nem hiszem, hogy ez puszta anyagi kérdés lenne. Egy csomó dolgot házilag is meg lehet oldani. Pl. a boltban 8-10 ezer forintba kerülő bőrbilincs harmadából (meg egy kis munkából) kihozható. Vagy minek a drága paddle, mikor egy vágódeszka feláldozásával ugyanolyan jó készíthető? És sorolhatnám. Egyedül talán a fémeszközök (bilincs, karabiner, stb.) az, amit muszáj megvenni.
#8 kopottborz 2003. 02. 16. vasárnap 00:49
Ó én nem "csak" a latex-et értem alatta:)Az oldalakat azért írtam ide, mert olyan történetek is találhatóak ott amelyek nagyon "bejönnek" nekem.
http://www.deviantdesires.com/map/mappics/map81002.gif ezen a képen egy csomó olyan dolog található, ami engem érdekel.
A te témádra visszatérve, izlések és pofonok;)))Ahány ház annyi szokás...stb.
A "beöltözésnek" azért elég erőteljes anyagi vonzata is van (sajnos).talán ez lehet az egyik oka hogy "Mo-n még nem terjedt el./usa, németek, japánok ..mind, jobban el vannak eresztve minden téren.
#7 Hardmaster 2003. 02. 13. csütörtök 09:46
Hát, kopottborz, ha a kategórián a latex-et érted, akkor nem értünk egyet. Szerintem egy sub legyen minél kevesebb öltözékben. De melle, ágyéka, feneke mindenképp legyen csupasz. Az én rabnőim összes öltözéke szeánsz alatt a bőr csukló- és bokabilincsekből meg a nyakörvből áll, esetleg néha tűsarkú cipővel kiegészítve. Őszintén megvallva kicsit hálás is vagyok Zsófi előző gazdájának, hogy szintén ezt a nézetet vallotta.
#6 kopottborz 2003. 02. 12. szerda 22:27
Jó, akkor ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt http://www.rubberist.net/discus/board.html
Meg ezt is:http://www.thndrshark.com/html/Main.htm
Én főleg ezt a "kategóriát" és történeteket szeretem;)
#5 Hardmaster 2003. 02. 5. szerda 16:32
Mondjuk itt, kopottborz!
#4 kopottborz 2003. 02. 4. kedd 22:10
Hmm, érdekes... Van valami fórum, hogy ilyesmiről csevegjünk?
#3 Bondage Mester 2003. 02. 3. hétfő 08:32
Korrekt!
#2 TheChronic 2003. 02. 2. vasárnap 15:39
Fullos,bár a végére már lekókadtam...
#1 Törté-Net 2003. 02. 1. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?