Tanulj meg franciázni 1. rész - Lányoknak

Ismeretlen
Szavazás átlaga: 7.04 pont (188 szavazat)
Megjelenés: 2003. január 8.
Hossz: 5 889 karakter
Elolvasva: 70 070 alkalommal
A következőkben világos, egyszerű instrukciókat szeretnék közölni arról, hogy miképp tudod a párod péniszét teljes hosszában a szádba, torkodba venni. Ezt a technikát angol nyelvterületen a "deepthroat" (mély torok) névvel illetik, és az egyszerűség kedvéért én is így fogok rá hivatkozni.

A pozíció fontos szerepet játszik. Úgy tanácsos elhelyezkedned, hogy a nyakadat kinyújthasd, fejedet kissé hátrabillentve. Ilymódon a szád egyvonalba kerül a torkoddal, lehetővé téve a hímtag becsúszását. Kezdők számára a legjobb pozíció a következő: feküdj a hátadra, partnered pedig feküdjön melléd, hason. Támaszkodj a könyöködre.

A pénisz legyen ALAPOSAN NEDVESÍTETT! Ezt nem lehet eléggé hangsúlyozni! A merev szerszám sokkal könnyebben csúszik a torkodba a nyelved mentén, ha nedves. Amikor elhelyezkedtél, billentsd hátra a fejedet és nyelved hegyét nyújtsd ki annyira, hogy az alsó ajkadon épphogy egy kicsit túlérjen. Lapítsd le a nyelved hátsó részét, mint amikor az orvos kanállal nyomja le a nyelvedet, hogy a torkodat megvizsgálhassa. A nyelv kinyújtása elősegíti a nyelv hátsó részének a lelapítását. Nyissad tágra a torkodat, mintha ásítanál. Ez némi erőltetést igényel, és cáfolja azt a hiedelmet, miszerint a deepthroat elvégzéséhez el kell lazítani a torokizmokat. A nyelv hátsó részének a leszorítása és a torok kinyitása elnyomja az öklendezési ingert és nagyobb nyílást teremt a behatolás számára.

Végy egy mély lélegzetet és lassan csúsztasd be a hímvesszőt a szádba és tovább a nyelved mentén. Amikor úgy érzed, öklendezni fogsz, állj meg és tartsd ott, amíg csak tudod, és csak utána húzd vissza. Ismételd meg ezt a műveletet annyiszor, ahányszor bírod. Így egyre mélyebbre tudod majd bevenni, és a végén már teljes hosszában be fogod tudni csúsztatni a szádba és a nyelved mentén a torkodba. Egy fontos mozzanat, amire oda kell figyelni, hogy amikor a makk ténylegesen a torkodba ér, esetleg enyhe ellenállást érezhetsz, és ilyenkor egy kicsit erősebb nyomásra van szükség a teljes behatoláshoz. A nyelveddel is segíthetsz a hímvesszőt mélyebbre behúzni: amikor eléred azt a pontot, ahol öklendezni kezdenél, tarts egy pillanatnyi szünetet, majd a hímvessző kivétele nélkül nyújtsd ki még jobban a nyelvedet és utána húzd vissza a szádba a hímvesszővel együtt.

A kontaktlencse viselői minden bizonnyal emlékeznek az ösztönös pislogási kényszerre, amit az első néhány alkalommal éreztek a lencse feltevésekor, de a türelmes gyakorlás során a művelet roppant egyszerűvé vált. Ugyanez érvényes a deepthroat-ra is! Légy türelmes és gyakorold a technikáját minél gyakrabban!

Miután megtanultad a pénisz teljes hosszát bevenni, elkezdhetsz a haladó technikákkal foglalkozni, amik még több gyönyört fognak okozni. Ezek közül néhány azt fogja lehetővé tenni, hogy a partnered úgy élvezzen el, hogy közben a szerszáma teljes egészében a szádban, a torkodban van. Ha nem szereted a sperma ízét, akkor ez nagyszerű technika a számodra, hiszen a kilövelléskor a makk már bőven túljutott a nyelved hátsó részén levő ízlelőbimbókon. A torokmasszázzsal való ingerlés is lehetséges, ha a pénisz a torkodban van. Ez a technika partnered vad szenvedélyeit korbácsolja fel, amint a torokizmaid a hímvesszőt masszírozzák. Ezt egyszerűen úgy teheted meg, hogy nyelő mozdulatot végzel, miközben a hímvessző teljes egészében a torkodban van. Arra is képes leszel majd, hogy a herezacskóját megnyald ebben a pozícióban.

Összefoglalva: nedvesítés, kinyújtott nyelv, a nyelv hátsó részének lelapítása, torokizmok megfeszítése a torok nyitásához, lassú mozgás és sok türelem. Előnyös, ha a deepthroat tanulása közben a hímvesszőt befogadó személynél van az irányítás, tehát ő határozza meg a behatolás mértékét és ütemét. Miután már nem jelent gondot számodra a szerszám mély bevétele a torokba, passzívabb szerepet is elfogadhatsz, amikor már a partnered határozza meg a mélységet. Erre egy kiváló pozíció az, ha a hátadra fekszel, fejed az ágy szélén kicsit lelóg. A partnered ekkor tetszése szerinti mértékben tud a torkodba hatolni. Ez a pozíció a nyak és a torok remek látványát is lehetővé teszi partnered számára. A deepthroat egyik legizgalmasabb vizuális aspektusa, hogy partnered figyelheti táguló, kidudorodó nyakadat, torkodat, amint merev szerszámát mélyen becsúsztatja.

Amíg tanulod a deepthroat technikáját, az a legjobb, ha teljesen ellazulsz előtte. Végy egy hosszú, forró fürdőt! Hallgass lágy zenét! Igyál egy pohár
b
alf
or
alf
t
! Partnered hosszan, érzékien masszírozza végig egész testedet! A lényeg, hogy tedd azt, ami a legjobban ellazít. Minél relaxáltabb vagy a kezdésnél, annál könnyebb lesz megtanulni a deepthroat technikáját.

Bizonyára sokakat érdekelne, hogy milyen érzés a deepthroat a férfi számára. A legtöbb férfi egy kellemesen szoros gyűrűről számol be, a makk alatti rész kerülete mentén, és a legtöbb gyönyör a hímvessző alsó részén koncentrálódik, a makk és a rúd találkozásánál.

Mint korábban is említettem, a nedvesítés roppant fontos. A nyál is megteszi, de vannak olyan síkosítószerek, amik simábbak, egyenletesebbek és tovább tartanak. A legjobb, amit találtam, az Albolene, ami egy make-up leszedő! Teljesen szagtalan és íztelen, és természetesen nem mérgező. A pornófilm-iparban ezt már évek óta használják nedvesítésre. Egy másik trükk, amit a deepthroat-ot művelő sztárok használnak, az, hogy helyi érzéstelenítőt spréznek a nyelvük hátsó részére és a torkukba. A Lidocaine spré a legelterjedtebb, de ezt csak receptre lehet kapni. Lidocaine-t használnak az orvosok is, ha a nyelvet és a torkot el akarják tompítani a gyomor endoszkópos vizsgálatánál. A Lidocaine-t olyan emberek számára is felírják, akiknek súlyos torokfájásuk van, vagy akiknek fekély, seb van a szájukban. Könnyebben beszerezhető, de hasonlóan jól használható szer az Axon, ami torokfájás elleni aerosol.

Remélem, hasznosnak fogod találni ezt a kis útmutatót. Sok sikert!
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.04 pont (188 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2021. március 10. 09:58
#41
Én is tanítottam be kettő barátnőmet. Élvezet volt, de azért egy betanult, tapasztalt száj az a igazi.
1
f
feherfabia
2015. április 25. 06:22
#39
Nagyon jó lehet!
1
a
A57L
2014. május 1. 08:37
#38
Nem rossz írás.
1
tutajos46
2013. október 20. 06:10
#37
Szívesen segítek lányoknak gyakorolni.
1
p
papi
2013. október 5. 15:13
#36
Egész jó.
1
Zita79
2009. február 16. 12:47
#35
Nem veszélyes a mély torok?Nem okoz sérülést?Valaki válaszoljon rá!!!Zita!!
1
Autobahn polizei V.
2009. január 1. 22:24
#34
nekem teljesen sikerült de nem veszélyes?
1
judy88
2008. május 29. 10:42
#33
Nagyon szeretem csinálni az orális szexet és egy ideje a mélytorok technikát is. Ezt nem azért mert undorodom az ondó izétől, éppen ellenkezőleg, nagyon szeretem és szeretnék minél többet megkóstolni. Ami a Lidocain sprét illeti ezt egy korábbi fiúm használta, hogy tovább birja elélvezés nélkül.Ő körül volt metélve. Aztán valahol azt olvastuk, hogy edzeni kell a makkot és akkor tovább birja. Tippet is adtak hozzá, igy ezt követve elmentünk egy bozótos helyre nudizni, és mindketten befutottunk csakúgy pőrén a csalánosba.Először kicsit erős volt, de pár perc múlva egészen felizgultunk tőle. Később már egymás nemi szervét paskoltuk csalánnal és állatira beindultunk tőle.69-eztünk, később jöttek a barátaink és akkor a két fiú 1 lány felállást gyakoroltuk.
1
lilla
2008. március 16. 21:56
#32
És ki az a hülye,aki "Le akar nyelni" egy péniszt??????????????????????????
1
pistike
2008. február 11. 14:26
#31
Jó cikk ! Nem ?
1
pistike
2008. február 11. 14:25
#30
Milyen ?
1
Torkos
2007. október 18. 08:11
#29
Kedves Tamara! Azt hiszem, tisztázni kellene néhány dolgot.
1. Szerintem minden dolog természetes módon működik, ha a természetadta funkciója szerint működik.
Ami nem arra született amire használják, az különleges élmény nyújtására alkalmas lehet, de amint ez a dolog rendszeressé, rutinszerűvé válik, már nem ad különleges élményt, tehát céltalanná válik. Leegyszerűsítve a dolgot. A szoprán által produkált magas C egy szakmai bravúr, de önmagában magas cékből nem állhat egy ének.
2. Ha a kedvesedet el akarod kápráztatni, akkor ezt elég csak egyszer bemutatnod. El fogja neked hinni, hogy bármikor képes vagy rá, de azt is be kell bizonyítanod neki, hogy a hatalmas és felhőtlen gyönyörhöz más út is vezet. Olyan ami a szűk keresztmetszeten történő behatolás érzetét kelti a párodban, némi járulékos élménnyel fűszerezve. Ez nem más mint maga a szopás. Ez a képesség természetadta képessége minden embernek. Sokféle módja van. Mint az éneknek. Az a megfelelő mód, amelyik akkor abban a helyzetben mindkettőtőknek a legnagyobb élményt nyújtja. A száj és az íny bármilyen szűk nyiláson történő behatolást képes imitálni. A szívás erőssége és a nyelv játéka pedig különleges hatás eléréséhez is a segítségedre lehet. A technikai bravúrra ritkán lesz szükséged. A "mélytorok" képességed kialakítása egyéb szempontból sem lesz haszontalan.
3. Te egy felkészült és belevaló nő vagy, aki amúgy nemcsak elszenvedi a szexet, hanem tevékeny formálója és irányítoja is vagy, mindenki gyönyörűségére. Ennek nem szenvedheted meg a passzív, tehát szín- és íztelen oldalát. Nem lehet belőle kellemetlenséged csak azért, mert valaki bedumálja neked, hogy neki mi a jó. Te majd megmutatod neki a különbséget. Kérlek reagálj, ha bővebben érdekel a téma. Folytathatjuk! Mások okulására.

1
tamara
2007. október 17. 12:27
#28
Hasznos az "okítás", legalább tudom, miért járt a volt Párom (mint kiderült)a profikhoz. Megpróbálom mindenképp, de félek, hogy nekem nem lesz felhőtlen öröm, leginkább attól félek, hogy a szexuális életünk erre fog leszűkülni.
1
Alrna
2007. július 10. 21:03
#27
most ugye viccelsz?:P
1
Klau
2007. június 15. 21:12
#26
az orális szextól teherbelehet esni?
1
sunny
2006. október 27. 13:47
#25
érdekesnek tartom,viszont lenne egy kérdésem..a Lidocaine-tól nem kezd el az ember nyáladzani?:D csak mert nem hiszem h túl izgató látvány lennék úgy:D
1
kiscsillag
2006. szeptember 16. 14:17
#24
Örülök, hogy van ez a leírás... Már lassan egy éve olvastam, és tanultam meg a technikát. Az akkori és mostani páromat teljesen lenyűgöztem vele. :)
1
jocó
2006. augusztus 5. 10:39
#23
gyere velem probáld ki
1
Stang Tibor
2006. július 2. 18:43
#22
Nem megy a légcsöbe a himveszö,mert megfuladhatnak a lányok!
1