A+ A-

Csilla

Még a 90-es évek közepén történt, egy nagyvállalatnál dolgoztam. Jó helyem volt, meg is fizették a munkámat. A kollegák akikkel dolgoztam, jó fejek voltak, lehetett rájuk számítani. Némelyikükkel a kapcsolatom nem csak munkahelyi volt. Összejártunk munka után, de néha hétvégéken is együtt voltunk. Ideális társaság volt a mienk. Gábor is a munkatársam volt. Legtöbbször náluk töltöttem az időmet, ha egyéb dolgom nem akadt.
Csilla 33 éves volt akkor, de egy nagyon vonzó , vékonytestű, szőke, nem túl nagy mellű nő. Nem látszott meg rajta a szülés, saját bevallása szerint sokat tornázott a szülés után, így sikerült visszatérnie a régi alakjához. A fiúk két éves volt akkoriban, még csak akkor kezdett megtanulni beszélni.
Akkoriban hetente 2-szer jártam Body Building-ezni. Csak amiatt kezdtem el, mert túlságosan is sovány voltam, nem mondom volt hatása, de sosem izmosodtam meg tőle egészen. Csilla már az első találkozásnál felkeltette a figyelmemet, mit ne mondjak már akkoriban is a nálam idősebb nők érdekeltek, és ez azóta sem túl sokat változott.
Az érettebb nőkben benne van az az igazi tűz ami a fiatal tinikből hiányzik. Nincs is annál jobb érzés, hogy egy vonzótestű, széparcú 35-40 éves nő lesi a kívánságaidat, és minden perverz gondolatodat megvalósítja.
Forró nyári péntek volt, az időm nagy részét a strandon töltöttem, fel akartam töltődni energiával a télre. Délután kellett találkoznom Csillával, egyszerűen csak átkellett neki adnom egy dokumentumot. Gábor vidéken töltötte a hétvégét mivel egy munkát kellett elintéznie. Engem pedig megkért, hogy juttassam el Csillának a papírokat, mert a jövő héten már késő lett volna.
Nem fűztem sok remény ehhez a találkozáshoz, de a remény hal meg utoljára. Hogy ne csak öt perc legyen a dologból, meghívtam egy sétára és egy kis fagyizásra. A gyerekét persze hozta magával. Jól telt az időnk, sokat beszélgettünk egymással, szinte itatósként ittunk egymás szavait. Már későre járt, a gyerek is elfáradt, én mivel nem volt más dolgom megígértem nekik, hogy hazakísérem őket.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.29 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon54 2017. 08. 21. hétfő 10:11
Ellehetetolvasni.
#8 papi 2013. 08. 22. csütörtök 10:57
Nem rossz
#7 v-ir-a 2010. 02. 17. szerda 22:43
a vége egy nagy baromság...a méh kivétele egyáltalán nem egyszerű, és iszonyat kínnal járna...erről ennyit
ááá kár volt elolvasnom...
#6 Bandycoot 2003. 02. 26. szerda 13:45
BedyCica! ejnye ejnye.. 14 éves korban senki nem tenn ezt veled. :)
#5 BedyCica 2003. 01. 10. péntek 23:23
Ha velem ezt tenné vki,húúú...De lehet nem is hagynám magam,azért ez a méh dolog ijesztő..naneeem...
#4 kispöcs 2002. 08. 8. csütörtök 21:10
Én meg egy másik boltbanolyan nőkkel szoktam találkozni akiknek térdig ér a méhük!!Úgy megnyalnám!
#3 Poc 2002. 08. 4. vasárnap 04:52
Engem is izgatnak az érett neygvenes nők. A villamossági boltban is van egy nem akármilyen eladócsaj, úgy 45 lehet, de tegnap mikor megláttam a feszülős latex nadrágjában rögtön felállt a faszom, még jó hogy a párom nem vette észre!
#2 Gbx 2002. 03. 4. hétfő 16:46
Jol megirt story... En is kiprobalnam :-))
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?