A+ A-

A mi nagymamánk 1. rész

Szüleim elég fiatalok voltak, mikor én megszülettem. Nem voltak gazdagok, ezért egy ikerházban laktunk együtt a nagyszülőkkel. Öcsém Zoli utánam egy évre született, apám nagyon sokat dolgozott, Amikor már nagyobbak voltunk 13 - 14 évesek, egész nyáron kint játszottunk az udvaron, ami elég tágas volt. Testvéremmel elválaszthatatlanok voltunk mindenhova együtt mentünk és együtt is játszottunk. Amikor Nagyi otthon volt őt is bevontuk. Nagyi Mária 52 éves volt szeretett fiatalosan öltözni. Nagyapám viszont már 5 éve meghalt. Nagyinak szép nagy mellei voltak, nem volt dúci olyan "közép" súlyba tartozott.
Azon a nyáron nagyon meleg volt apámék dolgoztak öreganyánk volt otthon velünk, és ő éppen napozott kint az udvarba csak épp melltartott nem vet fel. Akkoriban már érdekkelt minket a szex, jó mondjuk anyánkat, már láttuk meztelenül,de mi valami kíváncsiak voltunk nagyiéra is. Hogy milyen lehet van - e rajta még szőr milyen, lehet? Szóval nagyi kint napozott és mi lestük. Lábait kissé terpeszbe rakta és jó rá látás nyílt a melleire is. Akkor találtuk ki hogy meg kéne dugni a nagyit. Este vacsora előtt mentünk fürdeni, és ciki nem ciki nagyi fürdetett meg minket. Addigra már fel vette a melltartóját, de viszont ugyan úgy bikiniben volt. Hirtelen ötlettől vezérelve két kézzel elkaptam bugyiját és lerántottam. Mi megbűvölve néztük, ő megrökönyödött.
- Normális vagy, saját öreganyátok pináját akarjátok nézegetni,nincs a korosztályotokból kinek, nézegetnétek?
- Nincs, de amúgy is mi a tiédet akarjuk látni, nem másét.
- Na akkor jól nézzétek, meg mert soha többet nem látjátok.
Sarkon fordult és ki ment a fürdőből. Öcsémmel befejeztük a fürdést, és mentünk megkeresni merre van nagyi. Meg is találtuk a konyhába vacsorát készített. Még mindig bikiniben volt , ezért én a háta mögé kerültem, és megint lehúztam a bugyiját.
- Mit akartok, normálisak vagytok? Mi a fenét akartok a bugyimmal?
- A bugyival semmit, de téged meg akarunk dugni!
- Na persze más kívánságotok nincs?
- Kívánunk téged és lásd be neked is jó lesz.
Öcsém ekkor le húzta gatyáját , a farka már állt és ezt már nagyi is láthatta ezek után én is le húztam így már mind kettőnk farkát látta. Oda mentünk hozzá és ki szabadítottuk melleit majd rá buktunk én be nyúltam a punijához és neki láttam izgatni. Nagyi elkezdte feladni azt a csekély ellenállását is amit addig tanúsított,és neki állt nyögdécselni. Le térdeltettük és neki álltunk szopatni. Felállítattuk én le térdeltem és elkezdtem nyalni puniját öcsémet szopni kezdte. Majd én is felálltam és bedugtam a farkamat a punijába. Így dugtuk majd cseréltünk, aztán bevertük ondónkat a szájába.
Már javában megvacsoráztunk, mikor megjöttek szüleink,apám nagyon fáradt volt ezért le fürdőt és ment aludni. Anyám leült vacsorázni közben elmesélte a napját, aztán elment ő is fürdeni majd aludni. Már csak ketten voltunk a konyhában nagyi mosogatott, amint végzet rám nézet és elmosolyogta magát.
- Mama gyere, szopjál le engem,úgyis már régen csináltad.
- Na mi van, nem volt elég?
- Nem, mi mindennap akarunk veled dugni, mindenhol, itt a kertben fent a padláson, kint a teraszon az autóban és lent a pincében.
Nagyi odajött hozzám letérdelt elő vette és bekapta. Olyan jól csinálta hogy hamar bele is élveztem a szájába. Majd elküldött aludni. Reggel, amikor felébredtem anyámék már nem voltak otthon Zolival külön szobában aludtunk,ahonnan ismerős zajokat hallottam ezért be is mentem Zoli akkor már javába kefélte öreganyámat,én is le húztam az alsó nadrágomat és oda mentem nagyihoz és a szája elé raktam a faszómat amit egyből be is kapta. Erősen szopta majd bele élveztem a szájába öcsém akkor pumpálta tele a méhét forró gecivel. Reggeli után öcsém elment a barátjához, engem megkért nagyi hogy segítsek neki a kertbe kapálni. Amit örömmel álltam rendelkezésére. Felmentünk majd ő neki állt én hátulról nézegettem fantasztikus fenekét.( Ami lássuk be 52 éves meg kinek mi a szép,fantasztikus?Tegyünk úgy, mint ha szép lenne.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.84 pont (133 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 vakon53 2015. 12. 17. csütörtök 00:26
Ejnye, ejnye derosszakvoltatok fiúk.

Deazért 6 P adunk a feleségemmel.
#12 Sun 2009. 04. 28. kedd 21:41
Kiváncsi lennék, hogy annó a suliban vagy ha még suliba tanulsz akkor a fogalmazó készségedre milyen jegyeket kaptál? Ha rosszat és ezáltal a fogalmazó készséged is rossz, akkor ajánlom, hogy kezdj el olvasn könyveket. Persze ha nem akarsz ilyen történeteket írni akkor nem kell olvasni. Ez csak egy javaslat arra nézve, hogy hogyan lesz jó az általad megírt történet!
#11 xxx 2008. 10. 21. kedd 22:20
Ne folytasd, inkább tanuljál meg helyesen írni. Egyszerűen borzasztó volt.
#10 Orosz Laci 2008. 08. 20. szerda 02:00
Nagyon rossz történet,borzasztó!
#9 krisz 2008. 07. 27. vasárnap 16:38
brr.
#8 Atti1234 2008. 07. 8. kedd 13:15
Hát elég gáz történet, tele helyesírási hibákkal, így elég nehéz elolvasni, pedig van benne potenciál, csak hát nem így kellet volna megírni...
Szerintem ha egyszer folytatni akarod, sokkal többet foglalkozz vele, akkor talán még lehet kezdeni vele valamit, de ez egy förmedvény, tényleg nem kellet volna ide feltenni...
#7 mukus 2008. 07. 8. kedd 10:48
bocsesz,de ez tényleg sz*r.Azért némi fantázi nem ártana.Oké,hogy kitalált történet,de legalább néhány szó esett volna a nagyi izgatásáról is.Mert ez ahogy itt le van írva,rosszabb,mint egy nemierőszak
#6 001 2008. 07. 7. hétfő 22:44
egy senki- senki nem kíváncsi rád:P amúgy meg te adtad meg a válazt erre a történetre! a kis kölök potyázni akart ezért a történet ennyi. egyébként meg a lap érdeke is hogy csak a "szuperül írók küldhetnek be történetet" mert ha ilyen gatyikkal lesz tele úgy eltűnik innen az összes fizető vendég mint a sicc.
#5 egy senki 2008. 07. 7. hétfő 22:11
Szerintem meg nem kellene ilyen durván leszólni a másikat. Tényleg nem a legjobb történet, de elolvasni sem kötelező és nem kitétel, hogy csak a szuperül írók küldhetnek be történetet.
Sasha, azt írtad fizetsz. Ezek szerint te nem küldesz be történetet, mert akkor ingyen léphetnél be. Talán próbálkozz meg egy történettel és akkor meglátjuk, te mit tudsz.
#4 Sasha 2008. 07. 7. hétfő 09:56
az egyik legsz*rabb törénet amit itt olvastam!! Gyenge fantázia, elkapkodott fogalmazás, érzésekről egy szó sincs. Barátom, ne írj egy sort se többet! Elég baj, hogy ilyen történeteket ide feltesznek és nem rostálja meg előtte valaki, mi pedig ezért fizetünk....
#3 *** 2008. 07. 7. hétfő 07:33
Nehogy folytasd!!!
#2 001 2008. 07. 7. hétfő 01:25
"Azt azért szeretném elmondani hogy ez a történet ki találtam!" Igen ezt szerintem mindenki észre vette...top 2 leggagyibb történetbe amit itt olvastam benne van. Szerintem ne folytasd. nem szeretek kritizálni de ez nagyon gáz..13 évesen jobb fantáziám volt.. elkapkodott...
#1 Törté-Net 2008. 07. 7. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?