A+ A-

Csaba és Beri Cica

Pár éve ismertem meg Berit. Az öcsém mutatta be egy házibulin. Akkor volt 18 éves. Nagyon kedves és aranyos lány volt, de semmi extra. Néha találkoztunk a városban, de talán a köszönésen kívül semmit nem beszéltünk.
Az eltelt 6 év azonban gyönyörű nőt érlelt belőle. Nemrégiben a helyi újság szerkesztőségében futottunk össze, ahol mindketten hirdetést adtunk fel. Ő latin oktatást vállana én pedig bármit, csak pénz legyen belőle. Amikor megláttam, alig ismertem meg. Csak az arca és a hangja volt amiről egyből kapcsoltam. Nem írom le a külsejét, nyugodtan képzeljen el mindenki egy bomba csajt.
Megörültünk, puszi, puszi és persze hamar felidéztük azt a régi bulit. Igaz, hogy mindkettőnk szerint dög unalmas volt, mindenki beivott éjfélre, de a lényeg, hogy volt közös téma. Gyorsan meghívtam egy cukrászdába, mert rémlett, hogy szereti a fagyit. Meg azért is, nehogy eltünjön mgint 5 - 6 évre. Kikérdezett mi van velem, bár elég tájékozottnak tünt, mint kiderült a bátyjától sokszor kérdezett felőlem. Mondtam neki, miért nem találkoztunk. Már akámi is lehetett volna belőlünk. Persze jót nevetett, meg hogy én rá se néztem akkoriban egy olyan kislányra mint amilyen ő volt. Aztán én is faggattam. Végzett az Eltén latin - angol szakon. Tanított egy évet, de abból nem lehet megélni. Jelenleg a levéltárban dolgozik fél állásban latint fordít, félállásban pedig szabadúszó. Naná, hogy rákérdeztem mi az, hogy szabadúszó.
Először nem akarta elárulni, de végül pironkodva bevallotta, hogy az egyik Night Club - ban táncol hetente 3 éjjel. Szabadkozott, hogy ne képzeljem, hogy kurva lett, meg ő nem, meg minden. Persze mondtam hogy dehogy hiszem, de belül azért megfordult a gondolat. Aztán lassan elváltunk és vagy két hétig nem is hallottam felőle megint. Akkor csöngött a telefon és szombat estére meghívott egy nagy bulira. Éjfélre kellett érte mennem a klubba, addigra ő végzett a számaival. Persze 11 - kor már ott voltam és végignéztem, ahogy 50 nyálcsorgató osztrák és jugó elött meztelenkedik. Először nagyon fel voltam háborodva, de aztán engem is magával ragadott a tánca, a teste. Azt hiszem abban a percben megesküdtem volna, hogy szebb nőt még nem láttam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.57 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon54 2016. 09. 13. kedd 15:05
Feleségemnek és nekem nagyon de nagyon tetszet-e írás! 10 pont!
#5 papi 2015. 07. 19. vasárnap 19:42
Egész jó
#4 A57L 2013. 10. 7. hétfő 04:16
Nagyon jó.
#3 Bikmakkocska 2013. 01. 1. kedd 18:55
No, mi az, átmentél sörreklámba?
#2 Belzeebub 2003. 03. 31. hétfő 13:13
gut...besser...grösser
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?