A+ A-

1-2-3-4 2. rész

Fordítás
Eredeti történet
1. szakasz
Danielle egész nap alig látta Mark - ot. Szabadnapos volt, és ezt a napot láthatólag otthon akarta tölteni. Danielle annyit tudott, hogy az elmúlt két hét Mark számára nagyon kemény volt. Az irodában valamit határidőre el kellett készítenie, minden este totál kész volt, amikor későn haza érkezett. Amikor a munka elkészült, kivett egy nap szabadot, és egész nap a házban és a ház körül tevékenykedett, elintézett dolgokat, amik eddig várattak magukra.
Amikor Eve délután megjött a munkából, Mark nem volt sehol látható. Eve alva találta a hálószobában. Az előző hetek hajtása, a kevés alvás meghozta az eredményét. Eve és Danielle kényelembe helyezték magukat a teraszon, és halkan beszélgettek, hogy ne zavarják Mark - ot. A nap még magasan járt, és kellemes meleg volt. Mindkettőjükön csak egy bikini bugyi és egy könnyű ing volt.
Arról beszélgettek, hogy mi az ára annak, ha az ember a munkájában sikeres akar lenni. Kevés a szabadidő, és ezáltal a partnerrel tölthető idő is. Eve mondta Danielle - nek, hogy mennyire élvezi azt, hogy Danielle odaköltözött hozzájuk, így végül is mindig van valaki, akivel lehet beszélgetni. Mark - kal ugyanis az utóbbi hetekben nem lehetett mit kezdeni. Eve somolyogva mondta ezt, és Danielle kérdő pillantására folytatta, hogy ezt nem csak az egymással való beszélgetésre értette. Mark túlságosan ki volt facsarva, és gondolatilag is annyira a munkája foglalkoztatta, hogy nem igazán tudott Eve - vel foglalkozni.
Természetesen ezáltal a szex is megrövidült. Eve megint somolygott, és megszólalt, még mielőtt Danielle kérdezhetett volna "ha jól belegondolok, szinte egyszer sem mentem el".
Most már Danielle is mosolygott. Észrevette Eve hangján, hogy a "szinte" szót kihangsúlyozta, és az arcáról leolvasható volt, hogy úgy is gondolta. Danielle enyhe kapirgálást kezdett érezni a pocijában. Az volt az érzése, hogy az Eve - vel való beszélgetés egy izgalmas ponthoz érkezett. Bár már többször beszélgettek a szexről kettesben vagy akár hármasban is, de sohasem ennyire személyesen és intimen. Kíváncsi volt, hogy hova fejlődik ez a beszélgetés, mindenesetre abban biztos volt, hogy nagyon érdekessé válhat. Enyhe gerjedelmet érzett magában arra a gondoltra, hogy Eve - vel a legintimebb és legszemélyesebb érzéseikről beszélgetnek. Danielle - t mindig is érdekelte, hogy mások hogyan éreznek a szex és a szerelem terén.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.3 pont (77 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 papi 2013. 12. 11. szerda 05:34
Jooooó
#6 A57L 2013. 09. 10. kedd 04:53
Elég jó.
#5 zsuzsika 2012. 11. 22. csütörtök 19:28
Nagyon jó !!
#4 sihupapa 2008. 10. 28. kedd 03:36
Még mindig Király!!
#3 [Walaki]DLair 2002. 10. 24. csütörtök 00:50
eddigi legjobb történet amit olvastam!
#2 Teknősbika 2002. 10. 8. kedd 14:41
zseniális, érzéki, finom
#1 Törté-Net 2002. 10. 8. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?