OKT
23
2012

Emlékezzünk az 1956. októberi hősökre!

Ennek a munka-, és iskolaszüneti nap alkalmából ajánlanánk most megint négy remek történetet azoknak, akik most épp nem a forradalom hőseire való emlékezéssel töltik idejüket.
Egy a szocializmus korában játszódó történetet, és az iskolaszünetre való tekintettel két, az iskolás élményeket felelevenítő történetet ajánlunk nektek, illetve egy képregényt is.

Építőtáborban

gruppen, diák, illusztrált
A szocializmus egyik vívmányában gruppenben harcolnak az osztályharc ellen.

A tanárnő nyeli a spermámat

hetero, diák
Néha megéri bemenni az órára, hátha csak kétszemélyes oktatás lesz belőle.

Anyu és Kati néni, az osztályfőnök

családi, diák, szűz
A szűz srác egyszerre kapja meg az osztályfőnökét, és az anyját.

Az iskolás lányok bosszúja 1. rész

hetero, diák, anál
Ebben a képregényben megláthatjátok, hogy milyen, amikor a dögös iskoláslányok bosszút állnak, és kezükbe veszik az irányítást.

Jó olvasgatást, jó szórakozást!
OKT
19
2012

Zsóka a legjobb barátnőm

hetero

A történet sok-sok évvel ezelőtt történt. Egy kedves barátom mutatott minket be még egyetemista korunkban. Zsóka Sopron környékéről származott, de már az egyetemet Budapesten végezte, ezért albérletben lakott. Ahogy teltek a hónapok egyre jobb barátok lettünk, egy idő után észre se vettük, de mindent elmondtunk egymásnak. Nálam sorra jöttek, majd mentek a csajok, nála meg a pasik, de egyikünkben sem merült fel, hogy kikezdjünk egymással.
Többször alakult úgy az életünk, hogy egymásnál aludtunk, de ilyenkor a jó éjt puszin kívül semmi sem történt. Mígnem kb. 8 évvel ezelőtt egyik péntek este átmentem az albérletébe, hogy 3-asban ez egyik jó barátunkkal felbontsunk néhány üveg bort. Valamikor 8 környékén érkeztem a másnapi cuccomat tartalmazó táskával, és két üveg félédes fehér borral. Már a csajok addigra túl voltak az első pohár boron. Direkt késtem egy...

*  *  *

Szex Anyámmal

családi

Amit most leírok az kb. 2 éve történt meg. Édesanyámnak egy kis baleset miatt be kellet gipszelnie a jobb kezét. Mivel így nem igen tudod semmit tenni én szoktam segíteni neki a főzésben, és a fürdésben. Mivel napközben csak ketten voltunk otthon elég sokat beszélgettünk. Az egyik napon, egy kicsit tovább aludt és én úgy gondoltam hogy addig könnyitek magamon. Mivel már 3hete nem vertem ki, így eléggé be voltam indulva. Neten kerestem valami jó filmet és neki álltam a dolognak. Már vagy 10 perce csináltam, amikor valami zörgést hallottam, anyám jött ki a szobából egyenesen hozzám, alig volt időm elrakni a cerkát. Szerencsére nem látott semmit. Mondta hogy segítsek neki megfürdeni. Mivel már sokszor segítettem neki, így nem lepett meg a kérése. Mire oda értem a fürdőbe már levetkőzött, és arra várt hogy egy nejlon zacskót húzzak a kezére. Ahogy ott álltunk és a zacskót...

OKT
18
2012

Örvényben

hetero

Mennyire ismerheti meg egymást két ember órákon át tartó telefonbeszélgetésekből, elektronikus levelezésen át, vagy fotó alapján? Egyáltalán megismeri-e, vagy mégis létezik az a bizonyos "szikra", ami a lángot fellobbantja? Fellobban a tűz...
Örvényben
A mályvaszínű, elegáns, félhosszú dzsekit viselő rövid, jégszőke hajú nő kezeit fázósan összedörzsölve pattant be az autóba, amely a járda mellett várt rá. Vezetője kicsit hökkenten meredt a mellé zúduló jelenségre, mintha nem rá számítana, de meglepődésén gyorsan túltette magát, mikor meghallotta az ismerős, meleg, bársonyos hangot.
– Szia. Régóta vársz?
– Nem, csak most jöttem. – Egyszerre hajoltak egymás felé, hogy amolyan filmes puszival üdvözöljék egymást, ám a nő ajka véletlenül tényleg hozzáért a férfi bőréhez, akin elektromos áramként cikázott végig valami régen...

*  *  *

Futanari lánysuli

bizarr, hermafrodita

Ez a történet egy olyan leány iskoláról szól ahol még él a varázslat és a szabad szexualitás, nincsenek tabuk és nem fontos a realitás sem. A nevem Diána, de mindenki csak Diának hív, 14 éves vagyok, kicsi 75 A-s melleim vannak és pici édes puncim, ami előtt ott lóg a közel 30 cm-es farkam is.
A nővérem Nóri 16 éves, neki kicsit nagyobb mellei vannak és nagyobb a farkincája is. Ez a reggel is úgy indult mint a többi, sok sok szexel...
A nap besüt az ablakon és lágyan nyaldossa az arcunkat. Lassan kinyitom a szemem, és mosolygok, mert ma nincs dolgunk. Oldalra fordulok, és megpillantalak téged magam mellett ahogy alszol. Lágyan megcirógatom az arcod és mélyen magamba szívom az illatod.

*  *  *
OKT
17
2012

Egy üzletasszony naplója 17. rész

gruppen

67. fejezet
A parton
A következő héten Jake-nek el kellett utaznia üzleti ügyben, így a tenisz helyett is a strandra mentem. Ez alkalommal egy kissé távolabb lévő részt néztem ki magamnak. A bikini már rajtam volt, így már csak pasit kellett kiválasztani. Egy izmos, fiatal néger srác feküdt balra, kicsit jobbra lejjebb egy 50 év körüli pocakos férfi. Előttem pedig két 20 év körüli srác, szintén jó formában, lebarnulva.
- Helló! Vigyáznátok a táskámra, míg úszok egyet? – kérdeztem tőlük.
A meglepetésben csupán egy bólintásra tellett. Lettem a cuccomat és irány a tenger. Mikor kijöttem, csak egyikük volt ott, a másik szintén fürdött. Tim és Brian, egyetemisták. Salt Lake Cityből, illetve Texasból. Tim szíves örömest segített bekenni naptejjel a hátamat, ehhez le is vettem a bikini felsőmet. Hason fekve beszélgettünk. Tim megszomjazott és elővett...

*  *  *

A kíváncsiság néha nem árt

hetero, anál

Sziasztok, a nevem Renáta, 20 éves vagyok. kicsit telt melleim pontosan a férfiakra lett teremtve és a fenekem is olyan, amit érdemes megfogni.
Amit most szeretnék nektek elmesélni egy olyan dolog, amit inkább magamnak tartogatni, de most mégis leírom nektek.
A nevek kitaláltak.
Egyiknap éppen gyakorlaton voltam egy boltban és egy műszakban voltam az egyik osztálytársammal, Attilával, aki kicsit komoly, de lehet mindennel beszélgetni. Ez is ebből kifolyólag kezdődött el.
- Ati. Mivel akarod meglepni a barátnődet? - Nézett rám komolyan, ami egy kicsit furcsa volt, és meglepő.
- Nem tudom, még de valami csodálatos ajándékot akarok neki adni. De úgy is meg szeretném neked mutatni, hogy mit fog kapni. Eljönnél hozzám és akkor megmutatom, mit akarok neki adni. -

OKT
16
2012

Mocskos másodállás

hetero, munkatárs, férj-feleség

A magas karcsú 40-es szőke nő kedvesen fogadta otthonában vendégét. Az egész lakás jómódról árulkodott csakúgy, mint a szoba melyben az imént érkezett hölgyet, cégének egyik alkalmazottját kínálta hellyel.
- Üljön le Gabriella- mondta kedvesen s kezével a fekete bőrfotel felé mutatott. Miután a másik nő megköszönte és kényelembe helyezte magát, vele szemben nem túl közel ő maga is helyet foglalt a nemrégen vásárolt bőrkanapén.
- Szép lakásuk van –mondta a vendég miközben körbenézett s tekintete egy-egy pillanatra megakadt az óriási festményeken melyek csendesen néztek vissza rá.
- Köszönöm, nagyon kedves- mondta a szőke nő s harisnyás lábait keresztbe fonta maga előtt. Hideg kék szemeivel a vele szemben ülő barna hajú alkalmazottját nézte. Egyszerű öltözéke formás idomokat takart, arca kerek, mosolygós, szép fogsorral.

*  *  *

Barát és orvos

homo

Muszáj volt néznem. Ahogy ott ültem az ágy szélén rátapadt a tekintetem. Mindenére. Akár egy kobra, akit megbűvöltek. A legjobb gyerekkori barátom feküdt mellettem Lucien, a zöld szemű, barna hajú fiú, akivel együtt koptattuk az elemi padját, és akivel közösen tanultuk végig az érettségi tételeket.
Annyi év után most újra találkoztunk. Én, mint sebészorvos, ő mint beteg. A bal lába eltört egy szerencsétlen bicikli balesetben, felpolcolva pihent, ami miatt Lucien nem mozoghatott, és ez igazán dühítette az egyébként nagyon is mozgékony fiút. Hazamehetett volna járógipszben, de mivel eséskor az eszméletét is elveszítette vissza volt egy –két vizsgálat, így pár napra a kórházban kellett maradnia.