Hírek

NOV.
5.
2019

Ribancfutár

A lány türelmetlenül állt pizzásdobozzal a kezében a kaputelefont bámulva. Ránézett a címkére: Nemes Teodor. Jó helyen jár.
- Pizzát hoztam.
- Remélem, ízletes vagy – jött a válasz.
Beengedték a lányt, aki a küszöböt átlépve keresni kezdte a földszint kettőt. Amint meglátta az ajtón tekergő számot, kopogott rajta. Kicsit elege volt már a nagyképű bunkókból, de felsóhajtva várta, hogy valaki kinyissa az ajtót.
Egy magas, nagydarab férfi tette ezt meg, és azonnal végigtekintett a lányon. Szőkésbarna haj copfban, napszemüveg, rövidpóló és rövid farmernadrág. A lakásból női nyögések szűrödtek ki.
- Ahhh. Oh my god…no, please…
- Kétezerötszáz lesz.
A lány próbált nem kizökkenni, úgy tett, mintha meg se hallotta volna, hogy pornó megy a háttérben. Alig várta, hogy végre a kezébe adják a pénzt, és távozhasson. Ehelyett a férfi keresgélni kezdett, zsebeiben turkált, s úgy tűnt, nem találja pénzét.


NOV.
4.
2019

Édes hármasban 2. rész

– Van egy ötletem, Hugi – mondtam néhány perc múlva, megszakítva életem első dugását, mert attól tartottam, hogy egyhangúnak találja az ütemes tempózást. – Nekem nincs olyan barátnőm, mint neked, kivéve Marok Marcsát. De ha kiverem a farkam, sokszor nézek közben valami pornóvideót a computeren, és egy párat el is mentettem. Van köztük egy olyan, ahol egy férfi és egy nő az összes pózt végigpróbálja. Van kedved hozzá, hogy leutánozzuk őket?
– Naná, hogy van.
Úgy, ahogy voltam, anyaszült meztelenül leültem a számítógép elé. Kikerestem és elindítottam az egyik pornóvideót, aztán a nagy képernyős monitort az ágy mellé állítottam.
Hugi tágra nyitott szemekkel figyelte, ahogy a szőke nő a videón szájával és kezével felállította szexpartnere, egy kisportolt néger lankadt állapotban is tekintélyes méretű durungját.


Munkahelyi 5. fejezet - Az étteremben

Negyedórányi séta után egy viszonylag kulturált, ám mégsem zsúfolt éttermet találtunk. A teraszon ültünk le, hiszen az idő csodálatos volt. A pincérek alaposan megnéztek minket, főleg Démonkát. Biztosan azt gondolták: egy ilyen jó nő miért lóg ezzel a lúzer pasassal? Az értetlen tekintetek miatt mégsem fordultunk vissza, hiszen meg kellett szoknom, hogy hasonlóan éhes szemek fogják képzeletben levetkőztetni partneremet, akár velem van, akár nem. Mégsem őrizhettem a nap huszonnégy órájában. Misty mintha észre sem vette volna a férfiakat, az egyik terítővel borított asztalhoz lépett, és lazán leült.
- Itt több a farkas, mint az erdőben - súgtam neki, miután az előbbi gondolatmenet végigfutott az agyamban.
- Mi sem vagyunk bárányok, ugye? - húzta fel a szemöldökét. Szinte a semmiből termett előttünk egy pincérfiú.


OKT.
31.
2019

Családi összegabalyodás

Amit leírok igaz csak a neveket változtattam meg. 17-éves múltam, csinos Ritmikus Gimnasztikára járó lány vagyok. A bátyám nevezzük Péternek 19-éves sportos fiú. Az Édesanyám Melinda 40-éves csinos, de sajnos két éve özvegyasszony. Elég későn majdnem 17-évesen vesztettem el a szüzességemet. Ez talán abból is adódott, hogy sokat segítettem az anyunak, főztem, mostam, takarítottam aztán, hogy meghalt az apu. Most is csak a második barátom van, igaz ő már két hete kint dolgozik Ausztriában, hogy keressen egy kis pénzt, hogy a nyár végén el tudjon vinni Wellness hétvégére. Azóta csak a maszturbálás van, általában egyedül, de van, hogy a barátnőmmel, az Ágicával közösen. Május végén a melegben kezdődött minden. Elmaradt az edzés és így már kora délután otthon voltam. Pest egyik peremkerületében lakunk egy három szobás szép családi házban.


Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 39. rész

– Keress már rá Milánra! A focistára. Ott lesz a buliban – mondta Timi a Lorena számítógépénél ülő Vivinek.
– Várjál... itt van – jelentette ki Vivi, majd a monitoron egy sportos testalkatú srác fotója jelent meg, akinek hátrafésült világosbarna haját, szőke melírcsíkok díszítették – Na, milyen? – kérdezte Lorenától.
– Nem rossz. Hány éves?
– Huszonnyolc. Elég menő lenne, ha valamelyikünknek összejönne ma este – jegyezte meg vigyorogva Vivien, miközben egymás után váltogatta a képeket.
– Menj rá a póló nélküli képére, amin látszik a teste – sürgette a lányt Timi, aztán a kívánt fotó rövidesen elfoglalta a képernyőt – Ahh ezaz... nézd meg ezt a kockahasat!
– Tényleg dögös, de ez ennyire számít? – érdeklődött mosolyogva Lorena.


OKT.
30.
2019

A „lezárt” helyiségben

Mindenki tudta a baráti társaságban, hogy már régóta nincs barátnőm. Ennek rendszeres hangot is adtak, legtöbbször lányok társaságában, hátha valamelyik lánynak így rám vetődik a tekintete, és akár komolyabb kapcsolatba keveredik velem. Ilyen esetekben mindig nagyon kellemetlenül éreztem magam, azonban egy nap azzal a céllal indultam neki az éjszakának, hogy elkapok egy „szemrevaló menyecskét.” A törzshelyemen ülve iszogattam, és egyáltalán nem jöttem zavarba, amikor a barátaim folyamatosan cikiztek a tenyeremre tett utalásokkal, a számomra ismeretlen lányok társaságában. Inkább az egyik barátom lány ismerőséhez fordultam, és lazán, de nem hangosan megkérdeztem, ha annyira nevetségesnek és elítélendőnek tartja, akkor mit szólna egy gyors menethez a hátsó helységben. A lány nem jött zavarba, de elutasította a felkérésemet.


Thanks God for being a woman!

Emlékszem, egyik éjjel valami buli után hazatérve bejöttél a kollégiumi szobánkba, és leguggoltál az ágyam mellett. A szobatársam és én is aludtunk, mint a tej, és te nesztelenül osontál be. Mégis megéreztem hogy ott vagy, hogy nézel: pillanatokon belül kipattant a szemem és a tekintetem a te rémült pillantásodba mélyedt. Azonnal éber lettem, és szó nélkül követtelek egy szinttel feljebb, "az oroszlánbarlangba".
Nem kapcsoltunk fényeket, a vacak, 30 éves, nyikorgó ágyad mellett állva ölelkeztünk az utcai lámpák sejtelmes fényében.
Sután csókoltál - én ezt is imádtam, bár a 20 évvel későbbi technikádtól a bugyi is leázott rólam.
Simogattál a pólóm alatt, cirógattad a minden érintésedre élénken ágaskodó bimbóimat, tenyeredbe gömbölyödtek a melleim, a sóhajomat 3 szobával arrébb is tisztán hallani lehetett - szerintem.


OKT.
29.
2019

Különleges Szexélményeim 49. rész

Sziasztok. Ismét hozzájutottam egy egész kis kellemes szexuális élményhez, ami egész érdekesen kezdődött. Az asszony gondolom mivel öregszik, rákapott a könyvekre, főleg egy fajtára. Van a főhősnő, a jó fiú, a rosszfiú, mellékszereplő pasik és csajok. Persze a könyv végére mindenki végigmegy a főhősnőn. Mondjuk észrevettem, hogy ha szex előtt ilyet olvas a kis szőke feleségem , akkor sokkal jobban be van indulva. Szóval az egyik ilyen regény sorozatnak most kellett, hogy kijöjjön az új része, és az asszony azt találta ki, hogy ő a nagyváros plázájában lévő könyv boltban délelőtt nézi meg, én meg délután ha végeztem a munkával. Mondjuk az egy kicsit mulatságos volt, mikor rápirítottam, mikor is elfátyolosodó szemekkel magyarázta, hogy a főhősnőt elkapja a dél amerikai dzsungelbe egy népes gerilla csapat. És persze nyilván többen fogják dugni egyszerre.