DEC
11
2012

Negyven évvel ezelőtt 2. rész

hetero, férj-feleség, regény

Az első vetítést Edittel kettesben néztük végig, gondolva rá hátha túl hosszúra sikerül és nem tudjuk magunkat türtőztetni, mely be is következet.
Egy mosodai akcióról szólt csinos szereplőkkel, hamar keményen állt a farkam, felénél nem bírtuk tovább egymásnak estünk, Edit figyelmeztetet kapcsoljam le a gépet.
Heves csókok közt lekerült rólunk az a néhány ruha ami még rajtunk volt.
69es pózban sokáig kényeztettük egymást mikor Edit jajgatva élvezet ez nálam is betette a kaput többször nagy adag gecit lövellve torkába melyet maradék nélkül le is nyelt.
Ez volt az első alkalom hogy önszántából kérés nélkül lenyelje.
Tovább néztük a filmet, végén nagyot szeretkezve.

*  *  *

Glory Hole

homo

Életem egy zsúfolt nagyvárosban éltem, elveszve a szürke hétköznapokban. Szinte minden napom ugyanúgy telt. Egy huszonéves fiatal srác vagyok, és tanulni jöttem ide. Sajnos viszont a befásult városi emberekkel nagyon nehéz barátkozni, ismerkedni. Talán ez vezetett egyre jobban ahhoz, hogy ne tudjam eldönteni mit is vagy kit is akarok valójában akarok valójában.
Voltak barátnőim, még akadt alkalmi kapcsolatom is, de valamiért nem hagyott nyugodni a gondolat. A másik nem.
Egyik magányos estémen épp magamban iszogattam mikor egy mámoros pillanatra elérve döntöttem. Elindulok az éjszakába és kiderítem. Hiába a szürke nagyváros, azért a péntek estébe belevágódva el lehet vegyülni. Most pont kapóra is jön hogy nem sok embert ismerek, és pár buszmegállóra az embertől biztos hogy lehet találni olyan helyet ami segíthet tisztázni érzelmi dolgaimat. Gyors fürdés után el is...

DEC
10
2012

Valamerre, útközben 1. rész

családi

Hej, azok a nyaralások! Minden csupa szórakozás és pihenés - elméletben. És bárhol is jár az ember ilyenkor, ezt kellene átélnie, de apa fejében ez a dolog nem így működött - az út közben legalábbis. Az utazás csak arra volt jó, hogy odaérjünk - mindenhová az előre eltervezett menetrend szerint, aztán ha már a célnál vagyunk, jöhetett a pihenés.
Előző családi nyaralásainkhoz képest idei vakációnk egy kissé másként alakult. Ahelyett, hogy hosszú órákon keresztül, végig a hátsó üléshez szegezve figyelhettük volna testvéremmel az elrohanó tájat, ezen a nyáron két kocsival indultunk útnak, így Kylie és én felváltva vezettük a másikat. Bár apró előrelépés, de ez is elképzelhetetlen lett volna apa korábbi fizetése mellett.

*  *  *

Vörösek

hetero, vibrátor, leskelődés, férj-feleség

- Nyitok egy pezsgőt? Jó lesz? Nem baj, ha édes?
- Szeretjük! - Jött az egyöntetű válasz, szinte egyszerre.
Új barátaink meglepő módon hasonló ízléssel, mentalitással voltak megáldva, mint mi. A szaunában ismerkedtünk meg vélük. Asszonykámmal gyermekeinkről beszélgettünk, az iskola körüli ügyes - bajos dolgokról, mikor is bekapcsolódott a beszélgetésünkbe egy velünk közel egykorú pár hölgy tagja. Elsőre rosszallóan felvontam szemöldökömet, mit szólnak bele a mi beszélgetésünkbe, ám, hamar kiderült, hogy nem a kotnyeleskedés, hanem a közös téma az, mely miatt belefolyt Karola a beszélgetésünkbe. Sőt, hamarost férje, Szabolcs is aktív, vidám részese lett az egyre oldottabb, jó hangulatú társalgásunknak. Mint kiderült, nékik is három gyermekük van, mint nekünk, és ők is már csütörtök reggelétől romantikus hosszúhétvégéjüket töltik, mint mi. Ha...

*  *  *
DEC
07
2012

Kis öcsi nagy fasszal

maszturbáció, vibrátor

Egy kicsit perverz történetet szeretnék elmesélni, ami velem meg az öcsémmel történt meg. Az öcsém 14 éves volt, én 16. Akkor már észrevettem rajta, hogy sokszor rajtam felejti a szemét, főleg amikor estefelé már csak egy átlátszó hálóing volt rajtam. Nem tanúsítottam különösebb jelentőséget a dolognak, csak tudomásul vettem, hogy kezd felnőni. Egyszer kétszer rajtakaptam, hogy leskelődik a kulcslyukon, amikor végeztem a fürdéssel és meztelenül szárítottam a hajamat, de nem szóltam érte neki. Had legyen ennyi öröme. Persze amikor én is be voltam indulva a kulcslyuk felé fordulva nézegettem a puncimat, és jól széthúztam, hogy ő is láthassa. Kicsit szemétség, tudom, de amikor felizgultam, szerettem húzni az agyát. Tudtam, hogy utána biztos maszturbál és ez is felizgatott. Amikor a fürdőből kijöttem, legtöbbször nem volt rajtam semmi. A vizes törülközőt kiterítettem a...

*  *  *

Meleg nyári utazás... 4. rész

hetero, anál, tini

... közeledett a csodálatos nyár vége. Szexuális életem igen csak nagy változáson ment át. Nyár elején még álmodni sem mertem ilyenekről. A suli legjobb nője a barátnőm lesz. Eljött az első szex is vele, nem is akár milyen. Egy sráccal is szexeltem, sőt hármasban is csináltuk, mindenki mindenkivel felállásban. Dugtam puncit és popsit. Nyaltam puncit és popsit, szoptam faszt. Megdugtak igazi farokkal és műfarokkal is. Más az életében nem csinál ilyeneket és ennyi mindent, nekem meg néhány hét kellett mind ehhez. Fantasztikus érzés. Meg is változtatott. Jó és rossz értelemben is. A szex mindennél fontosabb lett számomra, de ugyan akkor más nézőpontból is látom már a világot, így hogy megismertem Szilvit és Gábort. Olyan életképek és helyzetek is kerültek így elém, amivel eddig még nem találkoztam. Átértékeltem magamban sok dolgot. Azt azért nem mondhattam, hogy...

DEC
06
2012

Nóra Tanárnő és egy forró nyári éjszaka

hetero, diák

Középiskola második osztályban történt, mikor nyári táborozásra vittek minket a nyári szünet elején. Egy gyönyörű, vadregényes tópartot választottak ki, ahol sátrakban laktunk. Az idő nagyon jó volt, egész napokon át fürdőztünk. A lányok lenge kis bikinikben voltak, mi fiúk meg állandóan őket bámultuk, de volt egy köztük, aki valamiért nagyon felizgatott. Viszont nem diák volt Ő, hanem a biológia szakos tanárnőnk.
Nórának hívták, úgy negyven éves lehetett, de nagyon jó formában volt. Ránca nem sok volt, viszont testének látványa minden tekintetet vonzott. A természet szép, kerek , kissé már túlméretezett idomokkal áldotta meg. Mellei görögdinnye méretűek voltak, de feszesek. Derékban volt rajta egy kis háj, dereka viszont egész vékony volt a csípőjéhez képest. Szinte irreálisan nagy feneke volt, de feszes, és testének látványa mégis teljesen arányos...

*  *  *

Advent

homo

December első vasárnapja volt, egy napja folyamatosan havazott.
Tizenhat évesen már nem az ajándékok miatt vártam a Karácsonyt, mert már mindenem megvolt, amit egy magamfajta diák kívánhatott. Szép lakásban laktunk Óbudán, szüleim rendesen dolgoztak, biztonságban is éreztem magam.
Sajnos ezen a szép napon apuék munkahelyi konferencia miatt nem tudtak otthon lenni, ezért egyedül gubbasztottam a nappaliban, mivel a televízióban nem adtak semmi kedvemre valót, zenét hallgatva merültem el gondolataimban.
Egy órája meditálhattam, mikor megcsörrent a telefonom. Nem néztem meg, hogy ki hív, csak felvettem. A barátom hívott. Mondta, hogy haza értek a versenyről, és ha van kedvem, találkozhatunk.

*  *  *