A+ A-

A leghosszabb éjszaka

Szilviának hívnak, most 36 éves vagyok. Egy olyan dologról fogok most beszámolni, amiről eddig mindenkinek szégyelltem beszélni.
Három évvel ezelőtt, nyáron esett meg velem a dolog. Akkoriban még Pesten laktam a fiammal, Zolival. Fiatalon házasodtam, 18 éves voltam, amikor a fiam megszületett. Sajnos nem sokkal később összevesztem a férjemmel, aki elhagyott, vissza sem jött többé. Zoli apa nélkül nőtt fel, és ez meg is látszott rajta. Vad természete volt, sokat verekedett. Sajnos egymással is sokat veszekedtünk, tudat alatt engem hibáztatott azért, mert az apja elhagyott bennünket.
Azon a bizonyos estén érettségi találkozóra készültem.
Otthon sokáig készülődtem, mindenkit le akartam nyűgözni azzal, hogy milyen jól nézek ki. Erre meg is volt minden esélyem.
Az évfolyamon egyike voltam a legnépszerűbb csajoknak. Ez nem is volt csoda, hiszen amellett, hogy nagy és formás melleim voltak, az is meglátszott rajtam, hogy mindennap edzettem. Fiatalabb koromban mindig túlsúlyos voltam valamennyire, csúfoltak is érte az osztálytársaim.
Ezért kezdtem el először rendszeresen futni, majd aerobic edzésekre is jártam, amitől szép, rugalmas alakom lett. Az edzések hatására még 33 évesen is jobban néztem ki, mint a legtöbb huszonéves.
Aznap este már későre járt, aggódtam is, hogy el fogok késni. Szokás szerint azonban nem tudtam eldönteni, hogy mit is vegyek fel.
Miközben egy bugyiban és pólóban kerestem valami megfelelő ruhát, hirtelen zajt hallottam a szomszéd szobából.
Csodálkoztam, hiszen Zoli már korábban elment hazulról, a barátaihoz. Kimentem megnézni, hogy mi lehet az. Ekkor valaki elkapott hátulról, rászorított valamit az orromra és a számra. Egyszerre minden elsötétült előttem.
Nem tudom, mennyi ideig voltam eszméletlen, valószínűleg nem túl sokáig. Egy kocsiban ébredtem fel.
Ezt azonban csak a motor hangjáról tudtam megállapítani, a szemem be volt kötve. A támadóm teljesen megkötözött, mozdulni sem tudtam. Próbáltam kiáltani, de a számat is bekötötték.
Az út nem tartott sokáig, de nekem soknak tűnt. Nagyon kényelmetlen volt a póz, amibe kényszerítettek, a kötelek is szorítottak.
Rettegtem is, hogy mit csinálnak majd velem, nem értettem semmit. Kik rabolhattak el, és miért?
Hirtelen megállt az autó, és éreztem, hogy felemelnek, visznek valahova. Próbáltam küzdeni ellenük, de semmi esélyem nem volt.
Annak ellenére, hogy nyár volt, nem volt meleg, egy idő után elkezdtem fázni.
Csak azt vártam, hogy végre beérjünk egy meleg helyre.
Egyszerre csak azt éreztem, hogy felvisznek egy lépcsőn. Végre levették a szememről a kötést. Legszörnyűbb rémálmaimat láttam valóra válni: egy nagy teremben voltam, tele fekete ruhás, csuklyás emberekkel. Valamilyen szekta tagjai lehettek az öltözékük alapján.
A szobát gyertyák világították meg, a padlóra egy nagy kört rajzoltak. Köteleimet levették, belöktek a kör közepére.
Annyira el voltak gémberedve a tagjaim, hogy alig tudtam felállni. Menekülésre így nem is gondolhattam.
Az egyik csuklyás - a vezérük lehetett, egy bíbor csík futott fel a ruhája szegélyén - felszólított, hogy vetkőzzek le teljesen.
Persze megpróbáltam ellenkezni, de ketten megragadtak, és letépték rólam először a pólót, majd a bugyimat is. Ott álltam meztelenül egy csoport vadidegen, valószínűleg őrült ember előtt! Kezeimmel megpróbáltam eltakarni a melleimet és a puncimat, de így is borzasztóan megszégyenítő volt.
Továbbra is a vezetőjük beszélt csak hozzám.
- Jól van kislány, nyugodj meg. Nagyon jól tudom, hogy egy ideje már egyedül élsz, régen érezhettél egy kemény faszt a szádban. Ha szépen megkérsz, talán leszophatsz!
- Soha! Ha egyszer kijutok innen, hívom a rendőrséget!
- Majd meglátjuk, hogy kit hívsz fel, te kis ribanc! - mondta a vezér, és intett két emberének, akik elhagyták a termet.
Egy perc múlva visszajöttek, és behoztak egy megkötözött fiút.
Levették róla a köteleket és a kendőt a szeméről.
Meghűlt bennem a vér.
- Zoli!
- Anya!
Igen, a saját fiam volt az. Őt is elkapták ezek a szemetek, mikor elment otthonról. Már abban sem reménykedhettem, hogy ő hívja majd a rendőrséget, mikor meglátja, hogy nem vagyok otthon. A vezér vigyorogva nézett bennünket.
- Most már biztosan érted, miért mondtam, hogy saját akaratodból engedelmeskedsz nekünk, te kis kurva! Ha nem teszed, amit mondok, elvágom a fiad torkát! Na gyere, térdelj ide elém, tedd a dolgod!
- Ne engedelmeskedj nekik anya! - mondta Zoli, de erre kapott egy hatalmas pofont. Ketten lefogták, egy kést szorítottak a nyakához. Tudtam már, hogy semmi más esélyünk nincs, engedelmeskednem kell. Letérdeltem hát a vezér elé, kicipzároztam a nadrágját. A farka nagy volt és büdös, már régóta nem mosakodhatott. Undorodva elkezdem szopni, amitől meg vastagabb lett a fasza, megduzzadt a makkja. Fel-le járt a fejem a dákóján, de neki ez nem volt elég.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.05 pont (92 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 zoltan611230 2017. 12. 29. péntek 08:32
Hűlyeség...
#16 veteran 2017. 02. 17. péntek 15:56
Mocskos írás.
#15 vakon53 2016. 03. 31. csütörtök 14:22
10pont
#14 zsuzsika 2014. 12. 5. péntek 08:23
Undoritó.
#13 Busmanus 2014. 06. 9. hétfő 02:36
Szar.
#12 A57L 2013. 07. 24. szerda 04:27
Nem rossz.
#11 sztbali 2013. 06. 25. kedd 20:08
Nem az igazi, ez tény és eléggé tré ebben a kategóriában.
#10 sihupapa 2008. 09. 25. csütörtök 23:20
nem ide való.
#9 Byakuja 2008. 06. 15. vasárnap 12:48
Istenem hogy lehet ilyet leírni? Ez egyszerűen borzasztó, semmi esetre sem jöttenm tőle lázba, nem tudom ki az az erkörcstelen ember aki erre tud izgulni!!!!!!!
#8 fiest 2007. 04. 27. péntek 19:42
nem rosz,de egy csavarral még utána történteket is lehett volna irni!
#7 rick 2007. 02. 12. hétfő 18:25
hát ezt talán a bizarr kategóriába kellene tenni......
#6 Cad 2007. 02. 11. vasárnap 10:00
Mostanában csak ilyenekre futja a legnépszerűbb kategóriában? :S Sajnálatos...
#5 cooy 2007. 02. 11. vasárnap 05:40
gyengécske
#4 zizu 2007. 02. 10. szombat 22:30
10pont
#3 kopi 2007. 02. 10. szombat 13:00
ez egy nagy "0"
#2 Novák János 2007. 02. 10. szombat 09:09
Ez egy baromság , van igazi családi sex is.
#1 Törté-Net 2007. 02. 10. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?