JAN
28
2013
JAN
25
2013

Sütiárus - 5. rész

leszbi, tini, vibrátor

A hihetetlenül kellemes és élvezetes fürdő után visszamentünk az ágyba pihenni, közben el is aludtunk mert már sötét volt mikor felébredtem szerelmem mellett. Ő még csendesen szuszogva aludt, nagyon édes látványt nyújtott ahogy az utcai lámpák beszűrődő fényénél megpillantottam.
Lehellet finoman megpusziltam a száját, betakartam majd felöltöztem és ahogy jöttem úgy surrantam ki mint egy kis betörő.
Ahogy hazaértem nem voltam már álmos így neten olvasgattam meg klippeket néztem. Mikor reggel lett csörgött a telefon, Ő volt az, elég álmos volt még a hangja.
- Látom éjjel leléptél. Nem akartál mellettem ébredni?
- Dehogynem és ébredtem is melletted, csak gondoltam hagylak aludni és hazajöttem.

*  *  *

Élvezetek konferenciája 4. rész

gruppen

- Mi volt tegnap?
A banális kérdés sokszor elhangzott, és jelentését mindenki pontosan értette a recepciótól balra található fotelok és asztalkák tájékán, ahol már reggeli előtt megjelent néhány kolléga.
Az izgő-mozgó szemöldökű férfi előzőnapi alakítása nagy tetszést aratott, hiszen néhány kivételtől eltekintve majdnem minden lánynak felajánlotta, hogy az ő szobájában megigazíthatják a sminkjüket még a casting előtt - sokan azt hihették, hogy az a szoba a casting hivatalos öltözője -, és többen éltek ezzel a lehetőséggel:
- Tizennégyig számoltam, aztán valahol eltévesztettem, de húsznál többen jártak nálam - mesélte irigykedő pillantások kereszttüzében -, már úgy éreztem magam, mint egy vécésnéni. Az egyik csaj csak pisilni akart, és még nem is tetszett neki, hogy nézem közben, annak megmondtam, hogy keressen mosdó feliratot, vagy lehet,...

JAN
24
2013

Egy élet, három történet - Szerelem

hetero

Panni remegő kézzel gyújtotta meg a ma már ki tudja hányadik szál cigarettáját. Mélyen szívta le a füstöt, megforgatta tüdejében, majd élvezettel eregette ki, vékony csíkokban.
Nézd már, még most is milyen nehéz erről beszélnem – mutatott remegő kezeire - pedig mostanában már odáig jutottam, így hat év távlatából arra a kevés szépre tudok emlékezni. Tudok emlékezni és annyira már nem is fáj.
Dee, megígértem neked, hogy az elején kezdek el mindent.
Diszkréten elhallgatott, míg a felszolgáló letette az asztalra a kávéinkat, majd hangos sóhaj kíséretében folytatta.
Azt hittem ő az igazi. Teljesen meg voltam erről győződve, amilyen szerelmes voltam Oszkárba. Nekem, ha akkor abban az időszakomban valaki mást mond, biztos lehetsz benne, hogy vérig sértődtem volna, nem beszélve arról, hogy akár embert is képes lettem volna...

*  *  *

Homoszexuális Vágyak

homo

Már régóta figyeltem őt. Az idejét sem tudom mióta. De még annyi idő után is, valahányszor csak megláttam, a szívem úgy kezdett verni, mintha ki akarna ugrani a helyéről. Úgy éreztem, mintha minden egyes dobbanással centikre nyomná ki magát a mellkasomból és fülemben olyan erővel visszhangzott a dörömbölés, hogy azon csodálkoztam, senki sem veszi észre.
Nem tudtam mi ez az érzés, de valahányszor megláttam őt, mintha minden megváltozott volna. Akármilyen jókedvű és laza voltam, abban a pillanatban összeszorult a gyomrom, kiszáradt a szám, izzadni kezdett a tenyerem és minden tagom úgy remegett, mint a kocsonya.
Pontosan tudtam róla, hogy meleg. Mindenki tudta. Talán épp ez váltotta ki belőlem ezeket az érzéseket, de az is lehet, hogy egészen más.

*  *  *
JAN
23
2013

Semmiség

közlekedés, hetero

A francba, csúszott ki a férfi száján, amikor ránézett az órájára, és látta, hogy öt perce van csak a vonat indulásáig. A pályaudvar kapujában ácsorgó turistákon áttörte magát, majd bérlete után kotorászott a táskájában, mert a peronkapukban az őrök ezúttal éberen vizslatták a felmutatott jegyeket. Az akadályokon átjutva már futni kezdett, hogy a legtávolabbi külső vágányon álló vonatot elérje. Lihegve esett be az utolsó kocsiba, a szerelvény árnyékos oldalán talált helyet. Lezökkent az ülésre, táskájából újságot húzott elő, hátradőlve olvasni kezdett. A vonat kis döccenéssel indult el, és egyre gyorsabban gurult kifelé az állomásról.
Térdén kis érintést érzett. Felnézett az újságból, a szemközti ülésen harmincasnak kinéző miniszoknyás nő kotorászott a táskájában, kiszedett belőle valamit, a mellette levő szatyorba süllyesztette, aztán a...

*  *  *

Gyöngyszem

gruppen

Sziasztok a nevem Ilona. 30 éves vagyok, már túlvagyok 1 szülésen közép hosszú hajam van nagy mellem tenyérbe illő.
Nagyon sokan megnéznek a korosztályomból meg a tinik is. Ez az eset néhány éve törént meg. Eggyik barátnőm (Enikő) meghívitt egy helyre és mondta hogy megmutatja hogy hovaszokott járni,azt modnta csak egy poló meg egy szoknya legyen rajtam . Másnap elmentem a megadott címre, csak annyi volt kiírva hogy élmeny majd bementem és ládtam hogy az emberek dugnak. Majd megjelent elöttem a barátnőm és tiszta meztelen volt és tiszta geci volt a melle. Oda jött mögém egy pasi és ládtam a péniszét és neki lökte a popómnak majd levette rólam a szoknyám és a bugyimat is. Mielött bármit mondhattam volna megcsókolt Enikő nyelveztünk közben levette rólam a bugyit is és az ujját dukta be a puncimba és a seggembe is. Amikor már jól nedvedves voltam megfogta a farkáát és...

JAN
22
2013

Alexa és Anita

gruppen, bilincs

Halkan beszélgetünk, kortyolok a konyakból. Órámra nézek 'Menj' mondom; ajtócsukódás. Szinte ugyanabban a pillanatban kopogás, majd nyílik az ajtó... Alexa. Félénk mosoly, hidegtől kipirult arc, csillogó szemek – önkéntelenül feltámad bennem a büszkeség érzése.
Fekete kabát, táska, bőrcsizma - intek hogy tegye a táskát és a kabátot... az alatt szűk, mélyvörös miniruha harisnyával, a hátkivágás nagyon merész s izgalmas. Fekete selyemsálat választottam – szeretem az anyagát, a különösen sűrű szövés miatt - tökéletesen takar...
Alexa most már engem néz várakozóan s kissé szemérmetlenül – kicsiny szukám ismét éhes.
Felemelem a sálat, ő bólint – némi türelmetlenség van a mozdulatban, ezt megjegyzem – majd mögé lépek. Gyors és rövid utasításoké lesz ez a nap, nem cifrázom – Alexa kecsesen emeli föl a haját mikor szólok, s segít...

*  *  *

Szex az előszobában

hetero, anál

A minap egy kedves barátnőm látogattam meg. Mikor ajtót nyitott, szinte megállt a szívem, észbontóan nézett ki. Picike nyári ruha, amiből kikandikáltak termetes keblei...
- Itt állsz reggelig ? - kérdezte mosolyogva, majd megfogta kezem, bentebbhúzott majd megcsókolt. Vadul csókolózni kezdtünk, nyelveink vadul kergetőztek, én a fenekét markolásztam, és magamhoz húztam erősen. Farkamba azonnal tódult a vér, és kőkemény lett. Kedvesem ezt megérezte, és szorosan hozzám nyomta derekát, hogy érezze mennyire felizgatott...Vadul csókolgatni kezdte az arcom, a nyakam, és harapdálta a fülem. Beleborzongtam, ahogy éreztem a meleg leheletét a bőrömön. Közben kezeivel sem tétlenkedett, vadul markolászta a melleim.