AUG
25
2013

Kedves Látogatóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Írj, fordíts erotikus történeteket és/vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk bárkinek a saját maga által írt vagy fordított történetét, képregényét.
Minden egyes egyes beküldött történetért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 12 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

AUG
23
2013

Kate a közösben

gruppen, anál

- Még egy italt?
- Nem, kösz, haver – válaszoltam egy elutasító kézmozdulat kíséretében. – Elég volt mára.
- Na, gyerünk már! – cseszegetett Ryan. – Ne legyél nyuszi!
Felnevettem és a fejem ingattam a barátom kitartásán
- Rendben – válaszoltam megadóan. – De csak ha Kate is iszik velünk.
Ryan a barátnője felé nézett, aki a mellettem lévő kanapén ült a lábát maga alá húzva. Ryan ránézett, és a mozdulatban benne volt a kérés, hogy igyunk tovább.
- Ooooooooooké – mondta Kate a szemét forgatva, ellenállást színlelve. – Gondolom, egy ital még belefér.
Gyanakodva néztem, ahogy Ryan elkészíti az italokat. Felmérte az alkohol mennyiségét, és elosztotta azt hármunk között. Tapasztalatból tudom, hogy az este során egyre erősebbre keverte az italokat, mostanra már fele-fele arányban ittuk a whiskey-t kólával.

*  *  *

Átveszem az irányítást

maszturbáció, bilincs

Hiába szeretett volna eljönni, edzőtáborban volt. Megbeszéltük, hogy bepótoljuk egy héttel később, mikor hazaér. Alig vártam. Elérkezett a "nagy nap". Elővettem kedvenc bőrruhámat, a legrövidebbet, legszexisebbet, és eldöntöttem, ma átveszem az irányítást! Csöngettek. Nagy izgalommal nyitottam ajtót.
Most itt áll előttem, csillogó szemekkel néz rám, kedvesen. Egy szép szál vörös rózsa és egy szív alakú tömör csokoládé van a kezében. Jaj, el ne olvadjak tőle, akkor nem sikerül a tervem. Észnél kell ma lennem.
- Gyere be! – mondtam közömbösséget színlelve.
Belépett. A nagy izgalomban, miközben készültem, most érzem, nem vettem fel a tangámat. Hmm, még jobb. Gyönyörű harisnyatartó és fényes, fekete harisnya volt rajtam, extra nagy csipkével a combomnál.

*  *  *
*  *  *
AUG
22
2013

Buszon

hetero, közlekedés

Minap távolsági busszal kellett utazzak.
Mórahalomnál felszállt egy nagyon kellemes kinézetű bodor hajú szőke, feszes, kerek fenekű ,165 körüli magasságú, harmincas csajszi.
A rózsaszín, testhez simuló farmer kiemelte a gyönyörű alakját.
Már akkor összaakadt a tekintetünk, amikor a jegyet vásárolta. Én éppen a bokájától felfelé a fenekén át jutottam a szeméig, de ezt ő nem látta, csak az elégedett végeredményt a tekintetemben.
Igazából tipikusan az a helyzet volt, hogy "jaj, de szép", és itt ilyen helyzetekben meg is szokott akadni a történet, hiszen egy zsúfolt buszon semmi olyan nem nagyon történhet, maximum utána, ha összeismerkedik valakivel az ember.
Rengetegen voltak, én sok száz km - t utaztam, nem nagyon volt kedvem udvariaskodni senkivel.

*  *  *

Büntető Hivatal 3-4. rész

bizarr, iroda, munkatárs

3. rész
Amíg a srác álmai nője gyötrelmein élvezkedett a 120-as szoba előtt, négy, épp csak kamaszodó fiú várakozott. Nem kellett sokáig várniuk, mert hamarosan nyílott az ajtó és rövid szóváltás után a fiúk beléptek a nézőfülkébe. Mint általában mindenki ők is felettébb izgatottak voltak. Még soha sem jártak itt, nem is járhattak volna, mert 18 év alatt senki sem jöhetett látogatóba. A srácok pedig csak 16 évesek voltak. Az, hogy mégis bejutottak, annak volt köszönhető, hogy egyikük apja itt dolgozott és elintézte, hogy a fiúk fiatal koruk ellenére, jelen lehessenek egyik barátnőjük első talpalásánál.
Persze fizetni így is kellett, úgyhogy a srácok nem kevés zsebpénzüktől váltak meg, ezért az élményért.

AUG
21
2013

Két Ági lábai között avagy Milyen egy férfifaló nőstény

családi, anyós, anál

Ti tudjátok, milyen egy férfifaló nőstény? Én már tudom: pont olyan, amilyennek a neve is mondja - zabálja a férfiakat. Nekem volt szerencsém egyhez, ezt fogom most elmesélni. De hogy jobban megértsétek az esetet, elmondom előbb az előzményeket. (Aki pedig csak a "lényegre" kíváncsi, az most ugorjon egy nagyot.)
Amikor a harmincadik életévemet betöltöttem, elhatároztam, hogy megnősülök. A szebbik nemmel szerzett tapasztalataim ugyan nem voltak valami kedvezőek: erősen hajlottam arra a véleményre, hogy minden nő kurva. Akkor most melyiket válasszam? Mert kínálatban nem volt hiány, annak ellenére, hogy nem vagyok egy férfiszépség, de mivel jól fizetetett állásom volt, meg azért kimondottan visszataszító sem vagyok, így hát ragadtak rám a lányok. Hogy kihasználtam őket? Végeredményben úgy is fogalmazhatunk. Mert többségüket egy-kettőre ágyba vittem, majd menesztettem, ...

*  *  *

A királylány és a lovászfiú

hetero

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy király, aki házasodni készült. Mivel már jócskán benne járt a korban és gondolnia kellett az utódokra is, feleségül vette a szomszéd király meseszép fiatal lányát. Őt nem zavarta a köztük lévő 30 év korkülönbség, de a lányt igen. Kérlelte is az apját, hogy ne adja őt férjhez ehhez az öregemberhez, de az apja hajthatatlan maradt. Meg is tartották a lakodalmat annak rendje és módja szerint, majd csodák-csodája a lány teherbe esett és kilenc hónapra rá gyönyörű kislánynak adott életet. A kisbaba olyan szép volt, hogy hetedhét határból csodájára jártak az emberek. Azonban nem sokkal később a Király súlyosan megbetegedett és még legjobb orvosok is csak nagy nehezen tudták megmenteni az életét. A felépülése után viszont már nem volt a régi, a betegségből visszamaradt szövődmény következtében már nem tudta teljesíteni...

*  *  *