FEB
13
2014

Pont ő kell nekem 1. rész

leszbi

- Oli! Le fogom késni a gépem, hallod?!
- Várj! Egy pillanat! - kapta fel a táskáját Oli. - Mehetünk! - Futottak a kocsihoz.
- Egyszer a fejedet fogod itthon hagyni! - jegyezte meg Asztrid nevetve.
- Ugyan már! Ne túlozz! - mondta Oli miközben beindította az autót.
- Annyira örülök, hogy végre újra látom a bátyóm! - mondta Asztrid mosollyal az arcán!
- Legalább megismered a barátnőjé,t s talán a leendő sógornődet.
- Na, ja! Kíváncsi vagyok rá hogy, vajon milyen!
- Na és milyen szemmel fogod át tanulmányozni?- kérdezte Oli huncut mosollyal ajkán!
- Na na! Szigorúan a bátyám érdekeit fogom nézni! - felelte Asztrid tetetett komolysággal. Oli ráemelte mogyoró barna szemeit, s elmosolyodott! Oli és Asztrid az ovi óta a legjobb barátnők voltak! Nincs olyan, amit ne mondanának el egymásnak! Asztrid neki vallott először a lányok iránti...

FEB
12
2014

Ébredés a kedvessel

hetero

A napsugár betüremkedett a függöny egy pici résén és a nő homlokát, haját megvilágította. Az arca nyugodt volt, aludt még. Az apró szarkalábak a szeme körül kisimultak, szája mosolyra húzódott, homlokán a ráncok most csak halvány barázdákat rajzoltak. A napsugár makacsul tört magának utat a szoba homályában. A férfi arcát elérte a fénysugár és játszadozva, bolondozva csiklandozták a szemét. Hátat fordított, de még a tarkóján is érezte a fény játékát. Nagyot sóhajtott és visszafordult. Hunyorogva nézte az alvó nőt. Elmosolyodott. Emelte már a kezét, hogy megsimítsa az arcát, de félúton megakadt a mozdulat. Nem akarta felébreszteni. Óvatosan felkelt, és a konyhában ácsorogva ébredezett.

*  *  *

A cseléd 2. rész

hetero, anál, leskelődés, tini, szobalány/lakáj, hermafrodita

Kázmér úr házába mentünk, de előre a lelkemre kötötte, nehogy a felesége észrevegyen ám valamit, mert akkor lesz csak csú­nya világ... Ahogy megláttam az asszonyt, bizony én is jobbnak tartottam, ha csak akkor felelek neki, ha kérdez, mert ő is majd akkora termet volt, mint az ura, és olyan vörös haja volt, mint mesében a boszorkánynak.
- Na, csakhogy! - ez volt nála az adjonisten! Az a marha nagy ember meg, mint egy ma született kisliba, csak sipákolni tudott, nem bírt kinyögni egy értelmes mondatot sem. - Te lennél az? - kérdezte tőlem a boszorkány.
- Én - mi mást is felelhettem volna erre.
- Hány éves vagy? - nézett le rám, aligha értem a válláig.
- Tizenhat.
- Hazudsz ! - tette a csípőjére a kezét.

*  *  *
*  *  *
FEB
11
2014

Kaland a Swinger-klubban

gruppen, leskelődés, férj-feleség

Feleségemmel közel 30 éve vagyunk házasok, amely nem volt viharoktól mentes. Megtörtént sok minden, hazugságok, megcsalások, veszekedések. Szerencsére mindig felülkerekedtünk saját sérelmeinken, és megtaláltuk a továbblépés módját. Mostanában pedig a szexuális életünk színesítésén fáradozunk. Nézegetünk együtt szex - oldalakat az interneten, erotikus fehérnemüket rendeltünk, kibeszéljük szexuális álmainkat.
Nekem régóta álmom az, hogy lássam a feleségemet mással szeretkezni, esetleg több pasival is egyszerre. Ezt finoman el is mondtam neki, de hallani sem akart róla.
Hiába hangoztattam neki, hogy ezzel bizonyítanánk egymásnak a hűségünket, és még a szex is izgalmasabb lenne. Mígnem egyszer hirtelen érdeklődni kezdett az internetes fórumok és szexszel kapcsolatos vélemények iránt, amelyeket meg is vitattunk az ágyban.

*  *  *

A toledoi kocsma titka

bizarr, hermafrodita

Történetem két nő különös, furcsa, extrém ismeretségéről szól. 1564-ben Toledoban esett meg, akkor, amikor Toledo már kezdte elveszíteni vezető szerepét a Kasztiliai Királyság fővárosaként.
Arancha testes, de jó alakú, sötét bőrű kasztiliai nő volt. Vékony dereka és kerek nagy segge izgatta a férfinépet. Jó húsú, saját dús kebleit, amik inkább csöcsök voltak már, sokan ismerték a kétes hírű kocsmában, amit kényszerűségből a megélhetéséért nyitott és maga vezetett Toledo egyik kis utcájában. Aranchának volt egy apró testi hibája, nevezetesen, hogy a lába között nem puncija volt, hanem kukija, valójában nem is kuki volt az, hanem egy rövid, de igen jól fejlett, vastag fasz. És, mivel jól működött neki, használta is, amikor csak tudta.

FEB
10
2014

Napfürdőzés 8. rész - Susanne 1.

családi, anya-fia, testvérek, anya-lánya, illusztrált

Következő szerdán Stefan elment dolgozni, Linda az iskolába, Kevin pedig az egyetemre ment valamit elintézni. Heléna gyorsan elvégezte a házimunkákat, mert utána barátnője, a 30 éves Susanne jött hozzá látogatóba a kisbabájával. Susannének nem volt állandó partnere, mégis gyakran hódolt a testi örömöknek. Remek alakja, jó segge és csodás melle volt, úgyhogy mindig föl tudott szedni magának valakit. Kisfia, a féléves Tamáska is egy ilyen alkalmi partnertől született. Amikor Kevin és Linda még kicsik voltak, ő vigyázott rájuk, ha a szüleik este elmentek valahová. Anya azóta is tartotta vele a kapcsolatot, és Susanne rendszeresen járt hozzájuk. Amikor Kevin hazajött, a két nő együtt teázott a nappaliban.

*  *  *

Szexkalandok Kírával 2. rész

hetero, tini

Pár óra alvás után ébredtem. Kinyitottam a szememet, Kíra ott feküdt mellettem és ugyanolyan gyönyörű volt, mint tegnap este. Óvatosan felkeltem az ágyból, nehogy felébresszem ezt a kis angyalt és a fürdőszoba felé vettem az irányt. Jókedvű voltam és kipihent, amin csodálkoztam, mivel sokáig fent voltunk és azért ittunk is.
A fürdőbe érve elintéztem a reggeli ügyes-bajos dolgaimat, fogat mostam és megborotválkoztam. Teljesen felfrissülve, mosolyogva mentem vissza a szobámba. Kíra közben felébredt, és a szobaajtóban futottunk össze. Mondta, hogy mindjárt jön, csak neki is vannak elintéznivalói a mosdóban. Megigazítottam az ágyneműt és kicsit rendet raktam a szobában, hogy kellemes környezetbe érjen vissza. Szerettem volna folytatni azt, amit tegnap elkezdtünk. Ilyen és hasonló dolgokon törtem a fejemet. Ebből a kellemes állapotból a telefonom csörgése zökkentett ki....

*  *  *