Meztelen természet

Szavazás átlaga: 5.97 pont (32 szavazat)
Megjelenés: 2021. augusztus 24.
Hossz: 10 901 karakter
Elolvasva: 622 alkalommal
A naturizmusban van valami természetellenesség. Neveltetésünk, környezetünk, a társadalom elvárt erkölcsi hálója idegenné tette a nyilvános meztelenkedést. Persze vannak akik ezt nem fogadják el, a többiek pedig vagy elítélik, vagy nem értik meg a pucérság miértjét esetleg gyávák és szégyenlősek hozzá. Nem tudom mely történelmi korban jött el az igény, hogy elsődleges nemi szerveinket rejtsük el a többi ember elől, de józan gondolkodással egyet tudok érteni a dologgal, valóban nem ildomos teljesen meztelenül élni az életünket még akkor sem ha a nyári meleg ezt lehetővé tenné is a számunkra.

Szeretek meztelenül lenni a szabadban. Nem akarom közhelyekkel indokolni a dolgot. Izgalmas levenni az összes ruhát és ezzel jogot szerezni arra, hogy megbámulhassam a többi nudistát. A férfiszex tovább erősítette bennem ezt az érzést így vetettem fel az ötletet, hogy menjünk el együtt nudizni. Ha ketten megyünk csak nem fognak magányos férfiak megpróbálkozni velünk.

A nudista élvezet egyben korrekt kis játék is, vajon kibírod-e merevedés nélkül? Egy tapasztalatlan naturistának gondot okoz szerszámának felügyelete, főleg ha figyelembe vesszük a napsütés vérpezsdítő hatását is. A kérdés már csak annyi volt, hogy nyilvános helyre menjünk vagy keressünk egy eldugott helyet, ahol nem nagyon zavarhatnak minket. A második esetben ott rejtőzött egy fellációcsata eshetősége is, míg az első esetben csak a mindent a szemnek játékot játszhatjuk. A második verzió mellett döntöttünk.

Előző este alaposan leborotváltam magam, teljesen csupasz ágyékom kellően megadta az alaphangot a másnapi remélt élvezetre. Elég sokat járunk erdőben, így nem esett nehezünkre kiválasztani, hogy merre is induljunk. Természetesen csak valami eldugott erdei tisztás jöhetett szóba; így esett a választás a Bakony egyik zegzugos környékére, mely turistautaktól és lakott részektől is kellő távolságra fekszik. Az időjárás nem nagyon fog akadályt gördíteni az újabb szopás elé; egész napra derült, napsütéses időt jósoltak.

Egy autóval mentünk, ő vezetett. Kicsit aggódtam, hogy ha hamar elélvezünk miként fog telni a nap további része, de azért nem törte le nagyon a kedvem. Mivel egyértelmű volt a kirandulás miértje, vállaltam a kényelmetlenséget és nem vettem fel alsót.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.97 pont (32 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
a
angel234
2021. szeptember 26. 04:30
#6
Nem az én világom,nem tudott lekötni.
1
veteran
2021. szeptember 4. 03:29
#5
0 a pont.
1
p
papi
2021. augusztus 24. 11:04
#3
Nem az én világom.
1
cscsu50
2021. augusztus 24. 08:49
#2
Nem fogott meg
1
T
Törté-Net
2021. augusztus 24. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1