A+ A-

Egy szerda délelött történt

Nem tudom ki hogy van vele én szeretek a ZOO - ba járni. Mondjon rám bárki azt amit akar én imádom nézni a sok színes tarkabarka állatot amint föl alá ugrándoznak, zabálnak vagy esetleg éppen csak alszanak. Igaz hogy mostanában nagyon drága lett a belépő, de azért évente párszor mindenképpen kimegyek és örömmel látom hogy folyamatosan, állandóan változik, szépul és újul a kert.
Általában akkor megyek amikor nincs tömeg, nem szeretem amikor egy csomó ember válla fölött kell átnéznem ahhoz, hogy meglássam mondjuk a gorilla hatalmas orrlyukait, mivel többet amúgy sem láthatok belőle. A másik edig hogy nem bírom hallgatni amint - tisztelet a kivételnek - a szülők oltári nagy baromságokat mondanak a kisfiuknak, vagy kislányuknak amikor az megkérdezi tőluk hogy miért piros annyira a majom feneke.
Szóval hétköznap szoktam kisétálni, akkor is délelött, így teljesen nyugodtan átadhatom magam a "természetbúvárkodásnak", nem kell tulekedni, stb. Mindig a nagy "dögök" felé kezdem aztán a Pálmaház felé jövök vissza.
De most már kezdek elkalandozni, ez tulajdonképpen nem egy állatkerti sétának a leírása lenne hanem...
Páran lézengtek csak a ketrecek előtt, de köztuk feltunt egy csinos arcú, nálam talán pár évvel idősebb nő. Ha hagyományos szexsztori lenne, most az következne hogy tűsarkú cipőt, harisnyát, miniszoknyát és teljesen kivágott felsőt viselt, de nem. Nem utött el öltözködésben azoktól a nőktől akiket mindennap látunk a metrón villamoson. Nadrág volt rajta, nem farmer, hanem egy könnyebb, lazább anyagú, boka fölöttig érő. Egy közepesen magas sarkú cipő volt rajta, ami valószínuleg eléggé kényelmes volt ahhoz hogy egy állatkerti séta alatt nem menjen teljesen tönkre a lába. Felul egy rövidujjú, alig kivágott kardigánt viselt, melynek vörös színe messziről felhívta magára a figyelmet.
Mivel kicsit fel voltam húzva - hogy mitől azt nem tudom, valószínuleg nem a viziló hatalmas nagy sárga agyaraitól - és szemem kicsit érzékenyebben reagált a női nemi jelleget jelentő domborulatokra. A kiszemelt hölgy ezen jellemzője igencsak megragadta a figyelmemet. Lelki szemeimmel láttam a vörös kardigán alatt megbúvó formás melleket. Arca szépnek nem volt mondható, de nekem tetszett.
Egy pillanatra összeakadt a tekintetunk, álltam a pillantását és mintha egy mosoly suhant volna át az arcán, bár valószínuleg ezt csak én képzeltem oda. Egyedul volt, ami számomra teljesen érthetetlen, az meg se fordult a fejemben hogy ő is ugyanúgy szeret ide járni mint én.
Mostantól kezdve, érthető módon, nem az állatokat néztem.
Nem gondoltam semmi rosszra mikor útvonalat módosítottam és a vörös szín után indultam tovább.
Végigmentunk az elefántok előtt, majd a zebrák illetve a tevék kifutója mellett. Előttem járt kb. 10 - 15 méterrel, így lehetőségem adódott, hogy alaposabban szemugyre vegyem. Feneke nem volt nagy, de nem is volt kicsi, minden egyes lépésénel láttam amint a laza nadrág alatt hívogatóan mozgott.
Persze ennek a nagyobb részét én képzeltem oda, de hát gondolom ismerős a szitu, ha vágyad van akkor a fantázia is élénken dolgozik.
A tigriseknél a korlátnak dőlt, majd hátranézett és mikor meglátott elmosolyodott. Most már biztos! Először megijedtem mikor felém fordult, azt hittem zaklatásnak veszi a dolgot, hogy követem és elsiet, de nem, nem tette sőt, mintha direkt szórakozott volna velem, előbbre hajolt, úgy tett mintha valamit közelebbről meg akarna nézni, és mellének körvonala alig láthatóan kirajzolódott a vörös kardigánon.
Tovább indult. Persze alibiből én is vetettem egy pillantást a heverésző tigrisre de most abszolút nem az érdekelt. Követtem, majd hirtelen azon kaptam magam hogy valamire megcsikordul a talpam alatt. Egy kisebb kulcscsomó volt. Felkaptam és zsebrevágtam majd leadom a bejáratnál, de mikor folytatni akartam a "megfigyelést" észrevettem hogy áldozatom, megállt és kicsit idegsen kotorászik a nadrágja zsebében. Persze az ember életében egyszer adódik ekkora szerencse! Most már van miért megismerkedni vele.
- Elvesztett valamit - léptem oda hozzá. Megpróbáltam nyugodtan beszélni, bár a hangom remegett.
- Semmi... - mondta miközben rámpillantott - csak elvesztettem a kulcsomat. Itt volt a zsebemben de kilyukadt ez a szar - csapott a nadrágjára - a kulcs pedig kicsuszott.
Láttam rajta hogy tényleg ideges. Hirtelen rámnézett.
- Ha már mögöttem jött nem találta meg véletlenul?
- De. Itt van - mondtam azzal átnyújtottam neki a kulcsokat.
- Megmentett - mondta - Köszönöm, nem is tudom mit csináltam volna, ha nem találom meg. A férjem eléggé brutális tud lenni ha elhagyok valamit.
Az ismerkedésen túl voltunk, egyutt haladtunk tovább. Mivel mellette mentem szemem folyton folyvást bele - belepillantott a kardigán kivágásába, de sajnos nem sok mindent láthattam. Beszélgettunk. Az volt amire nem is gondoltam: ő is
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.97 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 papi 2014. 06. 20. péntek 03:55
Nem rossz
#11 hairy_pussy 2013. 07. 17. szerda 06:16
10p
#10 A57L 2013. 07. 11. csütörtök 06:22
Jó írás.
#9 tordeousz 2002. 06. 16. vasárnap 16:56
gáz
#8 Kiwike 2002. 06. 15. szombat 08:21
Jó kis hely az az Állatkert... :-))))
#7 °.° 2002. 06. 15. szombat 01:32
"végigtapogattam nyelveimmel a száját"
Ez volt a legjobb rész :)) de azért jó volt. 6.
#6 bLaHHH 2002. 06. 15. szombat 01:17
azért jó volt ez, zerintem...
#5 Joooker 2002. 06. 14. péntek 21:46
Kulön utakon jártunk: én ehámoztam róla a felsőt és a melltartót, majd szopni, nyalni kezdtem ágaskodó mellbimbóit, ő pedig vissztért a faszomhoz ami ekkora már egyenesen állt. ---> Hát ez így elképzelhetetlen!
#4 SUN 2002. 06. 14. péntek 20:19
:))))) gagyi
#3 ANCSA 2002. 06. 14. péntek 20:17
ehhehehheehe
#2 BEST 2002. 06. 14. péntek 00:49
lol
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?