A+ A-

A frigid feleség

Fordítás
Eredeti történet
5 éve vagyunk házasok. Az utóbbi időkben a szexuális életünk valahogy kezdett lelankadni. Az első két évben még szinte naponta együtt voltunk. Volt hogy naponta többször is. Utána fokozatosan egyre kevesebbszer. Sok mindent megpróbáltam, legtöbbször sikertelenül. A végén a feleségem már csak egyet akart :Nyugalmat.
Még egy ideitg sokat beszélgettünk, vitatkoztunk, hogy mi lehet ennek az oka. Később ez is elmaradt. Vagy korán ment lefeküdni, vagy későig nézte a TV t. Ma az első változat volt napirenden. Én néztem mérgesen a TV t, amikor csöngött a telefon. A nővére jelentkezett, a sógornőm.
Közölte hogy férje megint hosszabb üzleti útra ment, és javasolt valamiféle összejövetelt, a magány elűzésére. Jeleztem hogy húga már mélyen alszik, mikor felvetette a kérdét. "Mi lenne ha te jönnél akkor át egy kicsit?". Hallgattam, majd némi habozás után mondtam: "Tulakdonképpen miért is ne ?Mindig csak te jöttél át eddig... "
A telefon elnémult. Nem volt világos hogy technikai hiba vagy a sógornőm letette. Biztos hogy hívott ? Végül is döntöttem. Halkan beosontam a hálószobába és egy kis cetlire ráírtam: "Fáj a fejem. El kellett mennem sétálni !"
Ahogy útra keltem, tulajdonképpen már bántam az egészet. Soha különösebben nem érdekelt a sógornőm.
Már a házuk elé értem, és éppen azon voltam hogy hazafele fordulok, mikor halkan hallottam a nevem. Ő volt az ablakban és integetett hogy menjek be. Gyorsan be mentem és ő bezárta magunk mögött az ajtót. És ekkor elfogott valami kópéság és egy hirtelen mozdulattal érte nyúltam és szájon csókoltam. Egyáltalán nem lepődött meg. Viszonozta. Ölelés közben nekem nyomta a testét. Feszes póló volt rajta és rövid szoknya. Az én kedves kis sógornőm az évek alatt már jócskán felszedett magára. A molett nők, még az úgymond gusztusosan teltek soesem érdekeltek. De ma minden más volt. Kívántam. Kezemet minden teketória nélkül a fenekére csúsztattam. Férfiasságom már kezdett ágaskodni. nyilván ezt megérezte, mert igyekezett minél szorosabb testi kontaktusba jutni velem.
Hirtelen egy kicsi zavartsággal bocsánatot kért, és mondta hogy WC - re kell mennie. Becsukódott mögötte az ajtó. A kisördög belém bújt és hirtelen ránnyitottam az ajtót mely nem volt zárva. Nagy szemekkel, meglepődve nézett rám, ahogy ült a kagylón. Minden teketória nélkül odléptem és két kézzel megfogtam a melleit.
Nem kicsi mellek voltak, de jó teltek, feszesek. Melltartó nem volt rajta. Felhúztam a pólóját és a meztelen mellein kezdtem a mellbimbóit dörzsölni. Gyorsan kidugták a a kis fdejecskéilet. Tekintetemet lejjebb eresztve néztem be combjai közé. Gyengéd erőszakkal húztam szét őket. "Szeretném látni ahogy pisilsz!" kérleltem.
"Tényleg meg akarod nézni ?" - kérdezte. Bólintottam. Leguggoltam hogy jobban lássak.
Kezeimmel széthúztam a térdeit. Erős sugárban, hangosan jött a vizelete. Kértem hogy még egy kicsit tartalékoljon, és indítványoztam hogy menjünk a zuhany alá.
Beálltunk, most már teljesen meztelenül a kádba. Kölcsönösen masszírozgattuk egymást a vízsugárral, majd alapos szappanozgatás következett. Mellei, hasa, erős feneke, szőrös szeméremdombja. Nagyon megkeményedtem. Szappanos kezével ő is le fel játszott a merev rúdon. "Lassabban, még nem akarok most elmenni. " kértem. "Gyere! Pisilj rá!" utasitottam.
Befeküdtem a kádba, és ő a kád két szélére felguggolva kezdett pisilni. Jól aláigazítottam a farkam, hogy a legérzékenyebb részt találja el a még mindig energikus sugár.
Jobb volt mint a zuhany. Kár hogy nem tarthatott percekig.
Megtörülköztünk. Kezemez fogva húzott a hálószoba felé. Közben meg meg álltunk és szenvedélyesen csókolóztunk. Mikor leült a franciaágy szélére sokat mondón megálltam előtte a mereven felálló farkammal. Rögtön értette hogy mit akarok. Kissé szégyenlősen kérdezte "Hogy csináljam ? Hogy jó neked?"
Két kézzel némán, a fejét gyengéd rőszakkal irányítottam az izgatottan fickándozó makkom felé. Ellenéllását feladva óvatosan szájba vette. Szívta, szopogatta, íz - lelgette. Egyre bátrabban, és mélyebben, úgy hogy kénytelen voltam ismét figyelmeztetni:
"Még nem akarom::""Miért ne? Szívesen kipróbálnám hogy itt milyen " mondta. Jó hát legyen, gondoltam és teljes marokkal megszorítottam telt kebleit. Nem sokat kellett várni míg ütemes sugarakkal jött meg a jól ismert megkönnyebbülő érzés. Hevs nyögéseimet nem tudtam, nem is akartam visszatartani. Eközben ő lecsukott szemekkel, á hítatos szuszogással egyre azon volt hogy az én orgazmusomat az utolsó cseppig teljessé tegye.
Egy könnyed csókkal eltávozott a fürdőszobába. Utána leheveredtünk a nagy dupla ágyon. Kedvem támadt a kis pisiszex után egyébb kis különcségekhez. Kértem tőle még egy pár harisnyanadrágot. Egyenként a két kezét és a két lábát az ágy széleihez kikötöztem. Egy kicsit meglepődve nézett rám, de megnyugtattam hogy semmi fájdalmasat nem akarok művelni vele. Ha mégis valami kifogása van, mondja, és az egész játékot rögtön abbahagyom. Azt nem akarta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.73 pont (104 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 zsuzsika 2015. 02. 6. péntek 07:34
Nem igazán tetszett.Ez csak közepes.
#9 A57L 2013. 10. 5. szombat 02:33
Nem rossz.
#8 papi 2013. 09. 27. péntek 20:55
Ez így kevés.
#7 ssb2cexk 2008. 03. 8. szombat 14:05
lehetne több
#6 jozsi 2007. 09. 24. hétfő 16:34
jo
#5 nyalonc 2005. 10. 18. kedd 14:15
hát de gyorsan megváltozott a feleség!2
#4 dinnye 2003. 04. 3. csütörtök 17:05
Korrekt, és érdekes. Másnap mi lett? :)
#3 bela 2003. 01. 1. szerda 18:26
egész jo ez a story
#2 Kritikus 2002. 06. 14. péntek 10:00
Némi gépelési hibától eltekintve tökéletes sztori, hihető, noha szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy az itt megjelenő történetek 99%-a fantázia szüleménye. Ez a sztori szinte tökéletes.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?