A+ A-

Nagyikám volt az első!

Mindig is bolondultam anyai nagyanyámért. Jó húsban levő vidéki asszony volt, s annak ellenére, hogy soha semmilyen kenceficét nem alkalmazott, olyan bőrrel dicsekedhetett, mint egy csecsemő. Sehol semmi pattanás vagy mitesszer, nyoma sem volt rajta a két szülésnek, se narancsbőr, se márványosság, fehér, kreolba hajló bőre mindenütt gusztán feszült kerekded idomain. Hatalmas mellei voltak, mint két nagy, tízkilós görögdinnye, omlós és mégis duzzadó, saját súlyuk alatt lógó óriás körték, mogyorónyi bimbókkal, amelyeket széles, csészealjnyi barnás rózsaszín udvar övezett. Keblei fehér bőre alatt finom kék erecskék futottak. Jó szőrös hónalja volt, soha nem borotválta, viszont napjában kétszer is mosakodott tetőtől talpig – reggel és este. És mindig csak sima pipereszappannal, aminek levendulaillatát érezni lehetett a bőrén, ha közel hajolt hozzá az ember. Duci volt, de hihetetlenül formás és arányos. Számomra még a derekán képződött hájhurkák is vonzóak voltak. Gyönyörű, kancás, jókora farának alakja valahol az alma és a körte között félúton formálódott ki, vastag, kerek combjai voltak, erős, szép vádlija. Lábán némi szőr pihédzett, mintegy jelezve, hogy feljebb is akad belőle bőven. S akadt bizony! Szegedi buciként kidomborodó, jókora homlokos pinája volt, kiflinyi szeméremajkakkal, amelyeket és egész párnás combja tövét buja fekete szőr borított. A szőrzete kiterjedt volt, hasának a szeméremdombja fölött képződött hájhurkája alatt kétarasznyira burjánzott, négy tenyér talán elegendő lett volna a lefedéséhez. Mélyen behízott köldöke kikerekedő hasán csodás kelyhet formált...
Tudtam pontosan, hogy néz ki meztelenül, mert úgy tizenkét éves koromtól fogva rendszeresen meglestem, amikor mosakodott egy nagy lavórban. Előbb derékig mosdott meg, aztán letette a lavórt a konyha kövére, töltött még hozzá meleg vizet, beleguggolt, úgy mosta a fenekét és a punciját, majd felállva benne végig dörzsölte magát egy szivaccsal. Huh! Ha belegondolok, még most is állni kezd a farkam! Ahogyan elkezdett vetkőzni... és egyre többet láthattam dús testéből... Aztán már meztelenül előre hajolt, mosta a nyakát, a fülét, az arcát, s két hatalmas körtéje meg harangozott, lengett, rengett, belelógott a vízbe... Végül azokat is megmosta gondosan. Istenem, a hatalmas, csupa szappan cicik csak úgy csúszkáltak ki a kezéből... S amikor a lavórba lépve leguggolt, s a vaskos, tárt combjai között szappanozta azt a buja, nagy kövér pináját! Jaj nekem!
Szóval, amint állni kezdett a faszom, voltam már vagy 14 éves, lestem a nagyit a kulcslyukon, és vertem rá a farkamat, hatalmasakat élvezve. Volt úgy, hogy először elmentem azon, ahogy a cickóit mosogatta, aztán mindjárt azon is, ahogyan a pináját... Egy kamasznak folyton áll a fasza...
Kívántam a nőt, mint olyat, majd bele bolondultam. Szűz voltam még, de sokszor kilestem anyámékat is, amint szeretkeztek, meg szinte kívülről tudtam már Fritz Kahn A szerelem iskolája című művét is, amit apám könyvei között találtam. A fateromnak volt egy zárt szekrényrésze is, amihez sikerült nagy ügyesen kulcsot reszelnem. Ott egyenesen kincsesbánya fogadott! Pornófotók, de dobozszám, és szex magazinok tömege, telis-tele minden létező pózzal, volt ott furulyázás, szájba és cicire élvezés, mellbe kúrás, puncira spriccelés, beleélvezés, szivárgó sperma a hüvelyből, anális szex, mi szem szájnak ingere! Rájártam, mint méhecske a virágra, kivittem ezt-azt a füribe, és nagyokat rejszoltam a fotókra. Lényeg az, hogy elméletben tudtam én mindent, már csak a gyakorlat hiányzott. De az nagyon!
Azon a nyáron – 16 éves múltam akkor, hirtelen nőtt, 180 centi magas kamasz - egyszer elkísértem a közeli kisváros egészségházába a nagyanyámat. Mint kiderült, amolyan rutin „átvizsgálásról” volt szó. A nagyim már kijött, de azt mondta, várjak csak ott még pár percet, míg ő átmegy az épületben levő patikába, kiváltani valami gyógyszert. Olvasgattam a magammal a rendelő várójába kitett újságokat, amikor halk beszélgetésre lettem figyelmes. A körzeti doki állt a rendelője ajtajában, és egy kollégájával váltott pár szót. Arra panaszkodott, hogy ezek a vidéki asszonyok általában nem törődnek magukkal, pedig akad kivétel, akiről példát vehetnének. Épp most volt nála kontrollon egy középkorú, molett, csöcsös, faros nő, aki olyan, de olyan tiszta, ápolt, guszta, illatos pinájú, hogy egyenesen kedve lett volna benyalni neki. A kolléga nevetett, s kérdezte, miért nem tette meg. Hát, mert bent volt a nővér is, hangzott a huncut válasz. Odasandítottam. A nagyim épp jött visszafelé, s a doki a szemével intett a kollégájának, hogy őróla beszélt az imént. Az végigmérte a nagyimat, aki ezt nem vette észre, és csettintett a nyelvével. Micsoda csöcsei vannak, mondta. El kéne kapni, komám, mondom, gyönyörű a pinája is, jó szőrös, akár az orosz őrbunda, hangzott a válasz. A haja ősz, de ott lent koromfekete. Aztán a férfiak még összeröhögtek halkan, és elbúcsúztak, mindegyikük ment a dolgára.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.27 pont (70 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 zsuzsika
2019. 05. 14. kedd 10:06
Érdekes,de jó Válaszolok rá!
#12 liti11
2019. 05. 13. hétfő 11:59
....a végével lehúztad....:( Válaszolok rá!
#11 joe013
2019. 04. 15. hétfő 21:51
Jól megírt történet... Válaszolok rá!
#10 szekely18
2019. 04. 13. szombat 13:56
Nagyon jó! Válaszolok rá!
#9 genius33
2019. 04. 13. szombat 11:34
Nemrossz nyes Elég érdekes, dee nemrossz. Válaszolok rá!
#8 sunyilo
2019. 04. 13. szombat 11:25
Nagyon jól megírtad. Válaszolok rá!
#7 hairy_pussy
2019. 04. 12. péntek 16:16
jól beverted a nagyinak nyes Válaszolok rá!
#6 Andreas6
2019. 04. 12. péntek 08:11
Tökéletes, élvezetes stílus, szórakoztató olvasmány, hibátlan helyesírás - hogy került ez ide, ez itt nem szokás! Annak ellenére tetszett, hogy nekem a karcsú, telt idomú, fiatalabb nők tetszenek. Gratulálok, mindigmama! Válaszolok rá!
#5 cscsu50
2019. 04. 12. péntek 08:05
"Egy tehén feji a kisbikát" találó Válaszolok rá!
#4 zoltan611230
2019. 04. 12. péntek 05:31
Nagy jó történet ... Válaszolok rá!
#3 A57L
2019. 04. 12. péntek 04:32
Felavatták a gyereket. Válaszolok rá!
#2 BalGa
2019. 04. 12. péntek 03:09
"Egy tehén feji a kisbikát…"

Nos, kenyerem javát már megettem, de ezt a kifejezést még nem hallottam...
Nagggyon jó! smile

A másik: juliskabab...
Vajon hányan tudják - rajtam kívül -, hogy az mekkora? nyes Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2019. 04. 12. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!