A+ A-

Szexbérlet

Ki hitte volna, hogy ez ennyire izgató lesz? A számban összefutott a nyál, és már éreztem is, hogy a farkam keményedni kezd, amint végignéztem a szoba közepén, tőlem nagyjából másfél méternyi a sarkain ülő lányon.
Mindent úgy csinált, ahogy mondtam. Megfürdött, befonta a haját, feltette magára a tőlem kapott fekete, vékony nyakörvet, majd meztelenül várt a szobában. Még a pózt is betartotta, amit megszabtam, sőt a kezeit is úgy fektette a combjára, ahogy előzetesen kiadtam neki: tenyérrel felfelé.
Tetszett, hogy ilyen pontos és alázatos, pedig aligha lehetett még ilyen kapcsolata ennek a gyönyörű virágszálnak, hiszen alig múlt el tizenkilenc éves és csak az idén költözött fel a fővárosba egyetemre. Egy ideig kollégiumban lakott, de azt nem bírta, így más megoldás után kezdett nézelődni. Ekkor jött a hirdetésem a képbe.
Én harmincéves, egyedülálló férfi vagyok, akinek az ég adott egy kétszobás, pesti lakást a belvárosban. Nagyanyámtól örököltem meg a kérót néhány évvel ezelőtt, amikor az öregasszony végleg eltávozott az élők sorából. Nem mondhatnám, hogy különösen kedveltük egymást, de mivel a vénasszonynak csak két élő rokona volt, én és anyám, aki kategorikusan kijelentette, hogy nem költözik be a belvárosba és a lakás sem kell neki, így végül én maradtam egyedül, mint örökös. Először gőzöm nem volt, hogy mit kezdjek ezzel a nagy hodállyal, aztán egy baráti sörözésen jött a nagy ötlet. Hülyeségből vetette fel az egyik cimborán, hogy miért nem adom ki a kisebbik szobát szexért cserébe, de a fejemben megragadt a gondolat.
Hosszú heteket őrlődtem rajta, mire végül rászántam magam a dologra és feladtam egy hirdetést. Nem bíztam a dolgot a véletlenre, pontosan kikötöttem, hogy milyen lányt keresek: tizenkilenc és huszonkét év közöttit, vékonyat, nem magasabbat százhetven centinél, lehetőleg barnahajút és olyat, akinek van némi indíttatása a BDSM játékokhoz.
Őszinte szólva nem gondoltam komolyan, hogy bárki is jelentkezne, de öt nap alatt négy lány is felhívott. Mindegyiküknek akartam adni egy esélyt, így sorra elhívtam őket. Az első kettőt helyből elutasítottam, mert nem tetszett a kinézetük, a harmadik alkudozni akart, tőle azért búcsúztam el rövid úton, viszont a negyedik… Ő volt Dóri, aki több mint tökéletes volt a számomra. Röviden elmondtam neki, hogy mit várok tőle, ő mit várhat, majd amikor mindenbe beleegyezett, közöltem, hogy tartsunk egy próbát. Ő bár megrettent, de végül belement a dologba. Adtam neki egy fél órát, hogy rendbe szedje magát, megfürödjön, előkészüljön, mielőtt belekezdünk.
Ez a fél óra pedig most telt le. Ő pedig itt térdelt előttem, pontosan úgy, ahogy kértem.
– Hogy érzed magad? – kérdeztem közelebb lépve hozzá.
– Furán – motyogta halkan, a földet fixírozva. Látszott rajta, hogy zavarja a meztelensége.
– Mindennel elkészültél?
– Igen – felelte tüstént.
– Helyes – biccentettem elégedetten, majd egészen elé sétáltam. Leguggoltam elé és végigsimítottam az arcán. – Húzd ki magad! – utasítottam. Kis késlekedéssel cselekedett. – Ez az! – bólintottam – Most pedig a karjaidat tedd le a tested mellé. Látni akarom a helyes kis melleidet.
Dóri nagyot nyelt, éreztem, ahogy az egész testében vibrál a feszültség, de végül ezt is megtette.
A vágy a tetőfokára hágott bennem, a farmerem majdnem szétrepedt a megduzzadt férfiasságomtól. Lassan felemeltem a kezeimet, hogy megérintsem az ötvenforintosnyi sötét rózsaszín terület közepén meredező bimbókat, ám végül jobb ötletem támadt.
Gyorsan felálltam, megkerültem őt és mögé térdeltem. A térdemet hozzányomtam a sarkaihoz, mialatt hátulról előre nyúlva a tenyereimbe fogtam a melleit. Önkéntelenül is mély sóhajtás szakadt fel belőlem, ahogy az ujjaim alatt megéreztem puha melleit. Lassan masszírozni kezdtem mind a kettőt nagyjából egyenlő ritmussal, egészen addig, amíg meg nem éreztem, hogy Dóri mindkét mellbimbója peckesen előre mered. Akkor áttértem csak ennek a két parányi, mégis érzékeny területnek a kényeztetésére. Újra és újra ujjaim közé csíptem a rózsaszín bimbókat, egyszer csak éppenhogy, máskor viszont erősen, már-már fájdalmat okozva. Élveztem, hogy a kezemben van ennek a lánynak a teste, és gyakorlatilag bármit megtehetek vele.
– Fáj? – kérdeztem a következő alkalommal, amikor erősebben megcsíptem a bimbóit és ő felszisszent.
– Igen – válaszolta kis késlekedéssel.
– Akkor jó – hajoltam hozzá egészen közel. – Tetszenek ezek a kis érzékeny bimbócskák. Veszek majd rájuk csipeszeket – incselkedtem vele, miközben puszikat leheltem a fülcimpájára.
– Csipeszeket? – kérdezett vissza ijedten, oldalra kapva a fejét.
– Igen – néztem bele mélyen a szemébe. – Csipeszeket. Sőt! Olyan csipeszeket is vehetek, amik a kis puncidra jók. Na? Tetszik?
Láttam rajta, hogy gondolkodik a válaszon, amit valahol meg is értettem. Ám végül nem hagytam neki több időt, egyik kezemmel elindultam lefelé.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.84 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Pavlov
2019. 04. 22. hétfő 20:53
Nekem tetszett a sztori, főleg Dóri karaktere. Lássuk tovább! Válaszolok rá!
#7 A57L
2019. 04. 10. szerda 04:28
Bizarr élvezés. Válaszolok rá!
#6 sunyilo
2019. 04. 3. szerda 21:01
Aki ezt élvezi, az valahol a gyártásnál el lett rontva... Válaszolok rá!
#5 Jani47
2019. 04. 2. kedd 20:57
Hát aki ilyen örömökre vágyik annak elmentek otthonról. Mi lenne ,aki kínoz, egyszer az is kínozva lenne? Válaszolok rá!
#4 genius33
2019. 04. 2. kedd 17:29
Nem az én világom de várom a 2. részt. smile Válaszolok rá!
#3 cscsu50
2019. 04. 2. kedd 07:45
várom a folytatást Válaszolok rá!
#2 veteran
2019. 04. 2. kedd 04:28
Nem az én világom. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2019. 04. 2. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!