A+ A-

Lilith és Joyce

Mikor kinyitotta a szemét, a padlón feküdt. Hirtelen nem emlékezett rá, hogy került oda, aztán bevillantak az emlékek és Joyce már egyáltalán nem érzett mást, csak tömény undort saját maga iránt. Nem tudta, milyen lesz. Azt nem hitte, hogy jó, de hogy ennyire szörnyű, azt soha nem gondolta volna. Nem sírt, mert nem tudott sírni. Nem volt sem szomorú, sem dühös. Leprásnak, mocskosnak és undorítónak érezte saját lelkét és testét.
Néhány órával korábban, mikor belépett a lakásba, körülnézett. Először Tommyt pillantotta meg, aki - mint később kiderült - csak külsőre volt vicces ember. Köpcös testéhez sörhas tartozott, nagy kezek, vaskos ujjakkal és rövid lábak. Hosszú haja szürkésszőke volt a kosztól és a zsírtól, arcán a borostáján kívül a legkülönbözőbb helyeken is nőtt szőr. Apró, barna szemeiben gonoszság csillogott.
- Mit akarsz? - vakkantott rá a lányra.
- Tommyt keresem - válaszolta félszegen Joyce.
- Én vagyok. Mit akarsz?
- Ejnye Tommy! Nem légy olyan goromba a kisasszonnyal! - búgta egy sejtelmes női hang, melynek tulajdonosa lassan emelkedett fel a szoba sarkában lévő piros pamlagról. - Helen vagyok - mosolygott a nő. Ahogy belépett a lámpa fénykörébe, látszott, hogy egzotikus déli szépség. Gömbölyű idomok, széles csípő, buja ajkak... Göndör, fekete fürtjei egész a derekáig omlottak le. Csábítóan rebegtette éjfekete pilláit mandulavágású, olivaszín szemei körül.
- Azért jöttem, mert dolgozni akarok - mondta kicsit határozatlanul Joyce.
- Remek! - csapta össze a kezét Tommy. - Már kezdheted is! Takarítsd ki a konyhát!
- Nem így... - bizonytalanodott el mégjobban a lány.
- Akkor hogy? - kérdezte Helen. - Csak nem a testedből akarsz élni? - nevetett fel. - Itt a kis szűz lányok nem rúgnak labdába - búgta a nő és leoldotta magáról a laza, zöld köpenyt. Alatta nem viselt semmit. Joyce nyelt egyet.
- Ide nem szüzikék kellenek. Nekem kurvák kellenek - böfögte Tommy és belemarkolt Helen mellébe. - Hadd lássam, mit tudsz! Vetkőzz!
- Mi? - kérdezte riadtan Joyce. - Itt? Most?
- Miért, szivecském? Mit gondoltál? - nevetett fel Helen. Hangjából kitűnt, jól érzi magát.
- Hát... Jó...
- Csináld már! Nem fogok rád várni egész nap! - csattant fel Tommy, akinek közben Helen kigombolta a nadrágját és letérdelve elé, szájába vette a péniszét.
Joyce lassan húzta le magáról a nadrágot és a blúzt. Mikor teljesen meztelenül állt a szoba közepén, Helen felemelkedett és odalépett hozzá. Éppen egymagasak voltak, csak a nő sokkal bujább szépség. Joyce-on látszott, hogy még gyerek.
- Nem is olyan rossz - búgta a nő, ahogy végignézett a lányon. - kicsit gyerekes, de az hamar elmúlik. - Lássuk, mit tudsz!
- Hát... - kezdte a lány.
- Atyaég! Szűz lány! - nevetett fel Helen.
- Nem vagyok szűz! - csattant fel Joyce. Tizenhárom volt, mikor Dan és ő lefeküdtek. Dan állítólag az unokatestvére volt, ezért nem voltak benne biztosak, hogy szabad-e ezt tenniük. Az első után nem is folytatták. Joycenak azóta volt több kalandja is, de ezekkel nem szivesen dicsekedett.
Joyce Tommyra nézett. A férfi tekintete elsötétült és gonoszul Helenre hunyorított. A nő, ebben a pillanatban belekapaszkodott Joyce hajába és lerántotta a lányt a földre. Tommy közben ráfeküdt Joycera. A lány rúgott, karmolt, harapott, de nem ért semmit. Erős volt, de nem erősebb, mint a fogvatartói.
Helen a hajánál fogva húzta a földön, míg Tommy a lány kezeit szorította. Kötelet hurkoltak mind a két kezére és az asztal lábához kötötték. Száját betömték, hogy ne tudjon sikítani. Már csak a lába maradt, azzal rugdalózott, tehetetlenül. Helen gyorsabb volt, a lány jobb lábát egy kötéllel a kezéhez kötötte. Joyce gerincén végigfutott a fájdalom. Alig kapott levegőt és így nehezére esett mozgatni még szabad lábát. Azt Tommy kapta el és kötötte a lány kezéhez.
- Mit csinálsz vele, Tommy? - kérdezte Helen.
- Hm - morfondírozott a férfi. - előbb rád bíznám. Játsz vele kicsit, aztán meglátom jó-e még valamire.
Helen perverz mosollyal mérte végig Joyce meztelen testét. Belenyalt a lány kitárt, rózsaszín csiklójába.
Joyce-t valami kellemetlen érzés fogta el. Bár izgatták, nem érzett semmi izgatót. Helen a szájába vette egyik ujját majd a lány belsőjébe vezette. Joyce érezte, hogy altestében megindul valami. Mintha kívánta volna a folytatást. Helen még egy ujját belévezette. Kellemes és feszítő érzés volt, de nem annyira izgató, mint az előbbi. Tommy közben visszajött egy csomag gumival.
- Átveszem - mondta Helennek.
Joyce riadtan nézett a férfire. Mit fog művelni vele?
- Várj! - Helen lehúzta a férfi sliccét és ismét kibújtatta merev hímvesszőjét a gatyából. Letérdelt a férfi elé és szopni kezdte a farkát. Joyce látta, ahogy Tommy belemarkol a nő hajába és egyre jobban a szájába tolja nemiszervét. Végül kivette és Helen ráhúzott egy óvszert.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.11 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 veteran 2019. 02. 18. hétfő 14:12
Ocsmány.-
#6 sunyilo 2019. 02. 13. szerda 21:54
Ennek semmi köze ehhez az oldalhoz. Tömény erőszak, tíz év fegyház. Minimum...
#5 cscsu50 2019. 02. 13. szerda 08:11
Kár, hogy nem lehet minusz pontokat adni.
#4 listike 2019. 02. 13. szerda 07:47
Egy rakás sz@r az egésu.
#3 Andreas6 2019. 02. 13. szerda 07:45
Nem kellene ide ez az ocsmányság. Kár, hogy nem lehet minusz pontokat adni.
#2 A57L 2019. 02. 13. szerda 04:14
Szadizmus felsőfokon.
#1 Törté-Net 2019. 02. 13. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?