A+ A-

Kukkolós maszti egy milffel

Képzeljetek el 21 éves fiatal srácot akkoriban, egy kis faluban laktunk Borsod megyében. Átlagos kinézetű voltam szőkés barna haj kék szem 180 centis magasság. Feltűntem egy két lánynak, de mivel nagyon félős voltam soha nem mertem kezdeményezni vagy reagálni az esetleges jelekre. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy rendszeresen maszturbáltam már kis kamaszkorom óta, többnyire 40 év körüli nőkre gondoltam. Mivel maga a párkapcsolat nem hiányzott elvoltam a masztival és nem erőltettem a csajozást.
Egyik kora augusztusi este a közeli horgásztónál lógtam, a nagybátyám volt ott egy személyben a gondnok biztonsági őr és a kis horgászbolt eladója. Iszogattunk, aztán amikor már este 11 körül járt az idő úgy döntöttem ideje haza menni. Elbúcsúztam tőle és falu felé indultam.
Mielőtt kiértem volna a településünkhöz vezető aszfalt útra furcsa dolgot láttam. Az átellenes oldalon egy a tsz által használt földútra két autó kanyarodott le. A két gépkocsi éppen akkor kapcsolta le a világítását és húzódott be a susnyás mögé úgy, hogy aki az úton közlekedik, ne vegye észre a járműveket nem mintha túl nagy lett volna a forgalom.
Nem lett volna ez olyan nagy dolog, de megismertem, hogy ez egyik autó a közelben lakó nőé Nóráé.
Rendszeresen fantáziáltam róla már kamaszkorom óta. Egy helyes negyvenes nőre gondoljatok, tipikus magyar barna haj barna szem 170 cm körüli magasság formás test és formás mellek szép arc. Emlékszem egy jellemző esetre vele kapcsolatban. 16 éves srác voltam, amikor a faluba költöztek. Baromi szexis volt, amikor bikiniben dolgozgatott a kertben. Ilyenkor, ha észrevettem leültem a kertünkben gondosan ügyelve hogy ne lássa, a testel alsó részét a barázdában. Azt vártam, hogy mikor hajol le úgy, hogy háttal legyen, azt képzeltem nekem puccsit be én pedig a magamévá teszem. Amikor már nem bírtam az erekciómmal kibújtattam a merev farkam a rövidnadrág és a combom közti hézagon megnyálaztam a makkom és lassú feltűnésmentes mozdulatokkal kivertem. Az gecim a földre csöppent a testem megremegett. Előkotortam egy zsepit megtöröltem a makkom, megvártam, amíg lekonyul a férfiasságom, és mint aki jól végezte a dolgát eltettem a szerszámom és bementem a házba kezet mosni. Szóval nyugodtam mondhatom gerjedtem Nórára. De vissza az eredeti történetre.
Fogalmam sem volt mi oka lehet annak, hogy ott áll meg, de beindult a fantáziám. A férje kamionos volt és mindenki tudta, hogy a házasságuk közel sem tökéletes. Tehát benne lehet egy pásztoróra. A gondolat felvillanyozott.
Úgy gondoltam ő nem vehetett észre és ha ügyes leszek megnézhetem mit csinál ő, és a másik autó sofőrje a sötétben. Az út egy kis hídon át vezettet, ami alatt nagy viharok után, víz futhatott le a horgásztó felé. Ezen átbújva egy mély vízmosáshoz jutottam. Tele volt akácfával és különböző bokrokkal ezért úgy gondoltam simán elbújhatok közte. Amilyen csendesen csak tudtam oda osontam és egy nagy bodza bokor mögött megbújva néztem mi történik.
Nóra kiszállt a kocsiból egyrészes nyári ruha volt rajta halványkék virág mintákkal, még a hold fényénél is mintha láttam volna a bugyija vonalát. A másik kocsiból egy hapsi szállt ki 50 körüli lehetett fél kopasz, logó hassal nem túlságosan jóképű. Nóra nem vesztegette az időt és azt mondta a férfinek:
- Egy fél órám van.
Azonnal jelentkezett az ismerős bizsergés odalenn, éreztem, hogy kezdek begerjedni, persze valahol szánalmasnak tartottam, hogy ennyi idősen arra fogom kiverni, hogy a szemem láttára, megdugják őt, de azt is tudtam az extrém helyzet miatt jó nagyot fogok élvezni.
A férfi kicsatolta az övét kigombolta a nadrágját és hagyta hogy lecsússzon a lábán. Boxert viselt és a sliccén keresztült már kikukucskált a farka. El kell ismernem nagyobb volt, mint az enyém. Nóra megfogta és elkezdett játszadozni a fitymabőrrel. A hapsi letolta Nóri válláról a pántot, az ő ruhája is a fűre hullott. Fekete francia bugyi volt rajta a köldökében pedig piercing. Nagyon szexinek tartottam ezt az ékszert. Ekkor döntöttem úgy, hogy én is letolom a gatyám hogy kényelmesebben masztizhassak.
A férfi kezei Nóra combjai közé siklottak a bugyi anyaga hozzáért a fanszőrzethez és jellegzetes súrlódó hangot adott. Elkezdtek körözni a szeméremajkain. Lenéztem a farkam szinte lüktetett már fájt, olyan merev volt tudtam, ha most egyszer kétszer meghúznám el is élveznék annyira begerjedtem. Ellenben a férfi farka még mindig csak félkemény volt. Nóra letérdelt és a szájába vette a férfi péniszét olyan 4-5 méterre lehettem tőlük halottam a halk cuppogást és a férfi sóhajait. Megnyálaztam az ujjam és csak a makkomat kezdem el simogatni miközben élveztem a látványt. Beletelt néhány percbe mire keményre tudta szopni. Amikor már elégedett volt az eredménnyel felállt és lehúzta a bugyiját Fazonra volt nyírva a fanszőrzete nagyon erotikus szerintem. Terpeszbe állt végigsimított a punciján és a kezével elkezdte izgatni a csiklóját.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.41 pont (59 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 hairy_pussy 2019. 02. 7. csütörtök 17:54
Öcsém ez elég gáz, hogy a nő egy letört faágat dugdos fel magának popsiba és punciba is....
még óvszerrel is az....
fel kellett volna menni és beverni neki a lompost nem ott rángatni a bokorban nyes nyes
#9 cscsu50 2019. 02. 7. csütörtök 09:09
Gyengécske
#8 sunyilo 2019. 02. 6. szerda 21:34
Kár volt megírni. Más időtöltés hasznosabb lett volna...
#7 dati 2019. 02. 6. szerda 21:03
Ez szép volt! Folytasd!
#6 genius33 2019. 02. 6. szerda 14:33
Sz*r lett
#5 veteran 2019. 02. 6. szerda 09:22
Álom vagy valóság, de jó.
#4 Andreas6 2019. 02. 6. szerda 06:59
Harmatgyenge.
#3 feherfabia 2019. 02. 6. szerda 06:05
Folytasd! Jó lesz ez!
#2 A57L 2019. 02. 6. szerda 03:57
Kamaszkori álom,de nem rossz.
#1 Törté-Net 2019. 02. 6. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?