A+ A-

Egy durva menet a szomszéddal

Sziasztok! Egy csendes, visszafogott 18 éves lány vagyok. Nincsenek túl nagy melleim, épp hogy csak akkorák, hogy a pasik nyál csorgatva fantáziáljanak róla recskázás közben. Már 6 éves korom óta tornázok és 3 évesen kezdtem el az úszást, így igencsak jó alakom van. Több modellmagazin is megkeresett (Forbes, HVG stb.), hogy pár vakuvillanásig az övéik legyek. Amit most leírok, az életem legdurvább szex kalandja volt, ami szüzességem elvesztése előtt megtörtént velem. A neveket megváltoztattam, de a szereplők és a helyszín ugyanazok maradtak.
Egy fárasztó őszi nap volt, úszóedzésről jöttem haza és még éreztem hosszú, derékig érő hajamon az edzés után rákent sampon émelyítően édes illatát. Talán ezt szerettem legjobban az úszóórákban, a zuhanyzást, amikor több hasonló jó testű lánnyal nevetgélünk a gőztől fülledt zuhanykabinokban, és lopva oda-oda pillantunk egymás „csúnyájára”. Igen, mindig is a fiúkat szerettem, de a női test tökéletesen gömbölyded formái, főleg ha kövér vízcseppek gördülnek végig rajta, mindig lázba tudtak hozni.
Fel is léptem erre az erotikus írásoktól hemzsegő oldalra és rávetettem magam a legperverzebb sztorikra. Igen, csendes és visszafogott vagyok, de nem egy nyári délutánon, amikor ennyi tökéletes meztelen testet láttam, és a nyári napfény meleg sugarai lágyan simogatják fedetlen vállaimat. Átfutottam egy sztorit, amelyben három pasi tumkolt meg egy kiéhezett kis ribancot vastag dorongjukkal, majd fehér spermazuhatagot engedtek rá. Aztán egy egy srác maszturbálását, aki a tanteremben könnyített magán, de a tanárnő rajtakapta és vad cidázás lett a vége. Ahogy olvastam a történeteket, úgy lettem egyre nedvesebb és nedvesebb, szinte láttam, ahogy a puncimból kigördülő cseppek átitatják a kék tangámat.
Nem bírtam tovább, megmarkoltam a mellem és keményen gyúrni kezdtem. A kéjes érzés folyamatosan fokozódott bennem, többet akartam. Ujjaim közé csíptem a bimbóm, mire mintha egy villanypásztorral basztak volna meg. Hatalmasat nyögtem, és lihegve újra meg újra megismételtem a mozdulatot. A kéjhullámok végigsöpörtek a testemen és egyre hangosabban ziháltam. Totál kész voltam, egy pasival sem éreztem még ilyet. Úgy látszik, az egyetlen, aki ki tud elégíteni, az én magam vagyok. Benyúltam a szoknyám alá, és hálát adtam, hogy nem húztam fel bugyit ma, így egyből puncimhoz érhettem, nem kellett a fehérneművel vackolnom. Tökéletesen borotvált puncim megborzongott ujjaim érintésétől, és én rendületlenül ujjazni kezdtem kéjnedvtől tocsogó vaginámat, mely bár színültig volt az élvezet által kiváltott kéj miatt termelődött negédes folyadékkal, most engedelmesen megnyílt ujjaim dárdaszerű döfésének, és engedte, hogy azok elmerüljenek benne, engedte, hogy egyre mélyebbre és mélyebbre döfődjenek pulzáló nemi szervem szűk barlangjába, mely minden pillanatban összerándult és elernyedt, mint egy önálló entitás, amely csak azért létezik, hogy orgazmusokkal lássa el az éltető gazdatestet, engem.
Gyorsítottam a tempón és elsültem. Kész voltam. Lihegve, csorgó nyállal terültem el a billentyűzeten és élveztem az orgazmus utolsó hullámlöketeit. Ekkor csörgött a telefonom. Összerándultam a hirtelen zajtól, majd rápillantottam és elborzadtam. Az a kis sunyi kockagyík volt az osztályból. Gergő vagy, hogy hívják. Honnan tudja a számom?! De mivel ki voltam elégülve, annyira jó kedvem volt, hogy felvettem.
- Igen? – szóltam bele az orgazmustól elgyengült hangon.
- Láttalak – jött a lihegő válasz. A kis hülye biztos recskázik.
-Hogy? – ijedtem meg és az ablakra pillantottam, amit direkt behúztam, hogy ne lásson be senki, mivel így télen hamar sötétedik, és ha bent ég a lámpa, könnyen beláthatnak az utcáról. Kizárt, hogy az ablakon keresztül látott.
- A kamerán – jött az egyre gyorsuló levegővétellel járó válasz. Közel járt már ő is. – Bekameráztam a szobád, amikor nem voltál otthon. Állati szexi vagy.
- Te beteg vagy – döbbentem le, de valahol mélyen izgatónak találtam, hogy egy férfi engem kukkolva játszik a farkával. Szeretem a rosszfiúkat. Aztán támadt egy ötletem.
- És csak látni akarsz? – kacérkodtam vele, mire megszűnt a nyögés vonal túlsó felén. Ahogy vártam.
- Tessék? – jött a hitetlenkedő válasz.
- Gyere át és úgy megdughatsz, mint a pneumatikus fogantyúkar a szelepét. – és lecsaptam a telefont, hogy ne tudjon semmit se mondani. Reméltem sikerült eltalálnom a sci-fi szakzsargont és ez is eléggé lázba hozta.
Mindenesetre újra magamra kaptam a kék tangámat és a többi ruhadarabot, hogy ne hogy azt higgye, hogy könnyű dolga lesz, hogy olyan prűd vagyok. Nem is telt bele fél perc, már az ablakon kopogtatott. Olyan romantikus…
Felhúztam a rolót és a beáramló tavaszi fényt kezem szem előtt tartásával kiszűrve kitártam előtte az ablakot, mire frissen nyíló virágillattal körülvéve beesett Gyuri az ablakon. Olyan volt, mint egy hérosz az Olymposról, teste Adoniszé, farka egy kentauré.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.44 pont (63 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#20 cvirag 2019. 01. 24. csütörtök 07:51
Haha, tetszik! smile
#19 cscsu50 2019. 01. 24. csütörtök 07:05
25-27 inch az 65-70 cm hogy van ez????????,
#18 sunyilo 2019. 01. 23. szerda 21:07
Most akkor hogy hívják a nagyfarkút? Merthogy 1 inch=2,54 cm, tehát amit írtál, az
65-70 cm... Ez még paródiának is gyenge, főleg, hogy nem az...
#17 genius33 2019. 01. 23. szerda 20:14
0 pont...
#16 sztbali 2019. 01. 23. szerda 16:58
Gergő=Gyuri=Géza=Gábor 4 név ugyanaz a személy. Ezértkár volt megírni. Tele van különféle hibákkal és eléggé zavaros minél tovább olvastam. A végén megértettem mit értettél durva szexkalandban.
#15 Enigma 2019. 01. 23. szerda 15:39
Na jó, akartam röhögni és mégis beleolvastam.
"úgy megdughatsz, mint a pneumatikus fogantyúkar a szelepét."
"Roger ugyanis egy ufó volt. Legalábbis nekem ezt mondták. És tényleg éreztem is testén és spermájának ízén,"

Ha ez paródia, akkor még elfogadom bár annak továbbra sem erős, ha komoly akkor az íróval súlyos bajok vannak. De aki akar egy jót derülni olvasson bele, nagyon gáz! nyes
#14 Enigma 2019. 01. 23. szerda 15:34
HVG meg Forbes mint modell magazin.
Egyből a kommentszekcióhoz jöttem. Már látom, hogy el sem érdemes olvasni. nyes
#13 fiesta14 2019. 01. 23. szerda 12:57
de nem egy nyári délutánon
beáramló tavaszi fényt,frissen nyíló virágillattal
mivel így télen hamar sötétedik,

átitatják a kék tangámat.
hálát adtam, hogy nem húztam fel bugyit ma
#12 hairy_pussy 2019. 01. 23. szerda 12:52
hát ez elég siralmas lett...
HVG és FORBES mint divatlap nyes
#11 magolaj 2019. 01. 23. szerda 08:57
Ezt kár volt megírni és leközölni .
#10 Andreas6 2019. 01. 23. szerda 08:28
Rég olvastam ekkora baromságot. Egyáltalán, hogyan nem szakadtál szét? 26 inch = 66 cm. Egy szamárnak is becsületére válna ez a méret.
#9 gyuri0926 2019. 01. 23. szerda 07:45
Amit most leírok, az életem legdurvább szex kalandja volt, ami szüzességem elvesztése előtt megtörtént velem.

Aztán éreztem, hogy a puncim is megtelik fasszal.

Pinád tele fasszal és szűz maradtál , ha-ha-ha .
#8 gyuri0926 2019. 01. 23. szerda 07:42
Ekkora baromságot rég olvastam , nem kellene Neked ezt erőltetni !
#7 t2006 2019. 01. 23. szerda 07:23
A HVG es a Forbes? nyes Eddig olvastam.
#6 Kervin 2019. 01. 23. szerda 06:53
"... ujjazni kezdtem kéjnedvtől tocsogó vaginámat, mely bár színültig volt az élvezet által kiváltott kéj miatt termelődött negédes folyadékkal,"

A "negédes" szó nem ízt jelent, hanem viselkedést!

Némely előnyeinél fogva magát rátartó, fenhéjázó, elbizakodott. Szelidebb jelentésü, mint a gőgős, ki másokat lenéz, megvet, kevesebb nemes önérzettel biró, mint a büszke, de nem oly képzelt jelességekkel hányakodó, mint a kevély. (Szó jelentése.com
#5 feherfabia 2019. 01. 23. szerda 06:09
Mi ez a kutyulmány??
#4 veteran 2019. 01. 23. szerda 04:37
Jól össze zagyváltad.
#3 Morgó 2019. 01. 23. szerda 03:52
Forbes és HVG? szánalmas
#2 A57L 2019. 01. 23. szerda 03:47
Kis csaj jól bírta.
#1 Törté-Net 2019. 01. 23. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?