A+ A-

A barátnőm szorult helyzete

Ahogy leültem pisilni, rögtön kivágódott a fürdőszoba ajtaja és Niki lépett be rajta lelkendezve. Arca örömtől sugárzott és láthatóan valamit nagyon el akart újságolni. Én viszont nem voltam hozzászokva, hogy mások előtt WC-zek, így arcomra az enyhe szégyenlősség mellé némi rosszallás ült ki. Kezeimmel meg próbáltam magam takargatni, amennyire tudtam.
- Nem zavar, hogy pisilek?
- Hogy mi? Nem, nem! Pisilj csak nyugodtan. Nem fogod elhinni mi történt... válaszolt és már folyt is belőle a szóáradat. - Edzés után a buszmegállóban "véletlenül" összefutottam Robival. Kicsit beszélgettünk, csókolóztunk és elkísértem hazáig. Aztán a lépcsőházukban leszoptam.
- Mit csináltál? - azt tudtam, hogy egy ideje nézegeti ezt a végzős fiút, de tudomásom szerint most beszélgettek először. Nem jutottam szóhoz. Ismertem már Nikit annyira, hogy tudjam, nagyon is szereti a fiúkat. Legtöbbször persze csak ábrándozott róluk, de előfordultak már apróbb kalandok is. Szóval ez most azért meglepett. Már csak azért is mert elsősök voltunk a helyi gimiben és el nem tudtam képzelni, hogyan keltheti fel egyáltalán egy ilyen éretlen lány egy végzős figyelmét.
- Ahogy mondom! És nagyon könnyen ment. - mondta vigyorogva.
Felkeltette a kíváncsiságomat. De mivel a beszélgetés kezdete óta meztelen altesttel ültem előtte és próbáltam uralkodni a hólyagomon, hogy ne előtte kelljen csurgatnom, kezdtem elég kényelmetlenül érezni magam. Ezért egy rám annyira nem jellemző határozottsággal megkértem, hogy menjen ki és a szobámban meséljen majd el mindent. Így is történt. Ahogy kilépett a fürdőből, elkezdtek bennem kavarogni a gondolatok:
- Ha ez az ismerkedés ilyen könnyen és gyorsan megy, nekem miért nem sikerül soha? Jó tudom, hogy nem vagyok vonzó. Sőt. Persze mindenki azt mondja, hogy nem a külső a lényeg, de a fiúk meg sem nézik a hozzám hasonlókat. Az osztályban egyedül nekem nem kezdett még el nőni a mellem. Van néhány osztálytársnőm, akik már felnőtteket megszégyenítő méretekkel rendelkeznek, de legalább az "A" kosarat mindenki megüti... rajtam kívül. Nagyon frusztrál, hogy így nézek ki és így nagyon nehéz ismerkedni. Pedig már nagyon szeretnék valamilyen kapcsolatot. A szexet is szívesen kipróbálnám. Niki 12 évesen vesztette el a szüzességét, én meg még csak nem is csókolóztam.
Ilyen gondolatokkal a fejemben tértem vissza a szobámba. Az asztalomon a félbehagyott matek lecke, az ágyamon pedig a beléfolytott szavaktól majd megőrülő Niki ült. Nem is nagyon kellett kérdeznem, mindent részletesen elmesélt.
Döbbenettel és izgalommal vegyes érzelmekkel hallgattam végig legjobb (és egyben egyetlen) barátnőmet. Az igazán terjengősre sikerült története végén, szinte furcsa volt a csend. De tudtam, hogy most az arcomra kiülő lenyűgözöttségben és csodálatban fürdőzik. Mosolyogva fürkészte arcom rezdüléseit és amikor már úgy érezte, hogy kezdek visszatérni a valóságba az általa teremtett kábulatból, hozzátette:
- Jövő héten lefekszek vele.
Elérte a kellő hatást a jól időzített mondatával. Egyik ámulatból estem a másikba, ő pedig élvezettel nézte ezt. Tudta, hogy mindig csodálattal hallgatom a történeteit, mivel nekem ezen a téren semmilyen tapasztalatom nincs. Persze a saját testemet már felfedezgettem, időről időre maszturbáltam is (igazából inkább dörgölőzésnek nevezném a módszeremet), de a fiúkkal kapcsolatban eddig csak a fantáziálás jutott nekem.
Mire ismét magamhoz tértem, Niki teljes extázisban volt. Nem elég, hogy ilyen jól alakult a napja Robival, még engem is sikerült úgy lenyűgöznie, hogy percekig nem tértem magamhoz. Szinte röpködött a szobámban. Egy kicsit kezdtek visszaúszni az általa elmondottak a fejemben és egy kérdés fogalmazódott meg bennem:
- Ugye azt mondtad, hogy Robi... mi... micsodája...
- A farka? - vágta rá kaján vigyorral az arcán.
- Szóval, hogy elég nagy. - mondtam lesütött szemekkel.
- Igen. - válaszolt lelkendezve és közben az ágyamra ledobott táskájában kezdett el kotorászni.
Kis idő múlva a tolltartójában tűnt el a keze és csillogó szemekkel húzott elő egy vékony, ámde annál hosszabb filctollat.
- Körülbelül ekkora. - mondta és szemeivel a filctollat kezdte el bűvölni. - de persze sokkal vastagabb ennél. - tette hozzá kis gondolkodás után. Tudtam, hogy most is a délutáni találkát éli újra, ezért megpróbáltam végre megfogalmazni a kérdésemet és ezzel újra a valóságba rántani.
- Hogy fog egy ekkora... ...izé beléd férni? - nyögtem ki végre.
Helyes lány volt Niki, de a magassága nem érte el a 160 centit. Úgy éreztem jogos kételyeket vetettek fel bennem a méretek összehasonlítása. Elnézve barátnőm arcát az jutott eszembe, hogy kettőnk közül mindig is én gondolkodtam hideg fejjel. Ezt nem igazán gondolta át. Egy pillanatra úgy láttam az arckifejezéséből, hogy megfogtam. Meglepetésemre azonban könnyed lezserséggel válaszolt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.46 pont (71 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 sunyilo 2019. 01. 23. szerda 20:14
Határozottan olvasmányos..
#10 cscsu50 2019. 01. 23. szerda 03:43
Igazán egyedi történet
#9 sztbali 2019. 01. 22. kedd 21:16
Ez nagyon jó lett.
#8 genius33 2019. 01. 22. kedd 20:09
Ez aranyos smile
#7 Barkas 2019. 01. 22. kedd 17:08
És még mondja valaki, hgy kiveszett a romantika smile )
#6 hairy_pussy 2019. 01. 22. kedd 16:04
hajrá csajok nyes
#5 RAVETRAIN 2019. 01. 22. kedd 10:59
Kemény lehetett! : )
Attól függetlenül, hogy jóval szárazabb, prózaibb egy leszbikus érzelmektől fűtött erotikus novellánál, nagyon jól megírtad! A maga módján részemről ez egy 10-est megérdemel! Igazán egyedi történet : )
#4 Andreas6 2019. 01. 22. kedd 09:12
Előbb-utóbb össze is fekszenek. Egészségükre!
#3 A57L 2019. 01. 22. kedd 04:04
Segítséggel jó élvezés.
#2 veteran 2019. 01. 22. kedd 03:35
Nem ragadott magával.
#1 Törté-Net 2019. 01. 22. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?