A+ A-

Bosszú

Niki és Tom nem régóta ismerték egymást, de ezen rövid idő alatt többet tudtak meg egymásról mint előző kapcsolataikban bármikor is a másikról. Tom már egy hete passzív kommunikációt folytatott Nikivel. A nő ezt nem is értette, de úgy gondolta valami olyan van a háttérben ami valószínűleg neki nem fog tetszeni. Ezt meg kell „bosszulnom” gondolta. Niki előzetes bejelentés nélkül ment a férfihoz. Tudta most lesz vége a tenisz edzésének. Bekopogott. Tom szinte azonnal nyitotta az ajtót. Látni lehetett előtte ért haza pár perccel. Ajtó becsukódott. Niki nem tétovázott, és már adta is az első pofont. Tom nem csodálkozott , sejtette miért kapta, és tudta most egy olyan játék veszi kezdetét ami bár élvezhető lesz, de cseppnyi bosszú lesz amiért egy hete nem beszélt sokat a nővel. Ennek okát el is akarta mondani Nikinek, de csak hétvégén mikor amúgy is találkoztak volna. Látta Niki szemében a tűzet. Imádta ezt a nézést. Beindult ettől a nézéstől.
- Adjál egy ollót!
Tom bár nem tudta mire kell az olló, és csak remélte, hogy nem tesz kárt benne Niki. Hozta az ollót és Niki kezébe adta.
- Látom a kedvenc inged és nadrágod van rajtad.
- Igen az, tudod tőled kaptam és nagyon szeretem.
- Megszabadítalak tőle!
Ebben a pillanatban az olló éle suhant a finom, lágy anyagú ing gombjai mellett. Tom nem ellenkezett, ha így legyen így. A nadrág is elszenvedte ugyan ezt a véget. Tom ott állt egy alsóban Niki előtt és csak arra gondolt, hogy az alsója nem ilyen sorsot érdemel.
- Menj a szobába, vedd elő a bilincset! Ha egy szót is mersz szólni megbüntetlek!
Tom tudta a játék elkezdődött. Elővette a bilincset és a többi játékszert amit együtt vettek egy szexshopban vettek.
- Feküdj!
Ennek a parancsoló hangnak nem lehetett nemet mondani. Az ágy tökéletes volt arra, hogy ki lehessen bárkit is bilincselni, jelen esetben Tomot.
- Csak bólinthatsz, nem szólhatsz, most mondom el utoljára!Kérem a kezeid!
Most külön külön bilincselte ki. Niki kiment, és hozott még két bilincset.
- A lábaidat is bilincsbe rakom. Rossz fiú voltál!
Ismét kiment. Így telt el öt perc némaságban. Visszajött. Tom ahogy ránézet, csak ennyit mondott:
- Csodaszép vagy!
De már meg is bánta, tudta büntetés lesz!Csattant a következő pofon. Nem fájt. És közöttük ez csak szexuális játék volt, tudták mi az amikor még nem okoznak a másiknak fájdalmat.
- Megmondtam, büntetek!
Férfi közben azon gondolkozott, hogy egy ilyen csodaszép, és okos nő miért is van vele.8 évvel volt idősebb a nőnél, és nem hitte soha , hogy egyszer egy ilyen nő mint Niki az övé lehet. Tom kora ellenére is karban tartotta magát. Kosarazott, teniszezett, edzőterembe járt. Niki többször mondta hogy szépnek találja Tomot, de ő ezt nem hitte.
Most előtte állt Niki egy új testére simuló fehérneműben, igazi istennőnek látszott.
- Elmondom a szabályokat- rántotta ki az elmélkedésből Niki hangja.
- Nem szólsz, érinteni nem tudsz hiszen ki vagy bilincselve, a száddal se fogsz semmit csinálni!
Ekkor Niki fölé állt teljes betekintést nyújtva a vaginájába.
- Ezt ma csak akkor érezheted ha én úgy döntök! - Lesznek olyan pillanatok amiket élvezni fogsz, és lesz amit nem!
- Akarod, hogy a számba vegyem a farkad?
Tom bólintott. Niki nem habozott, vett az ollót és szépen finoman levágta az alsónadrágot. Férfin látszott már, hogy ez a játék tetszik neki mert a farka már kőkemény volt. Niki főlé hajolt, és finom nyelvével a makkot kezdet el nyalogatni. Látta Tom élvezi mint mindig mikor a farkával játszadozott. Tom farka kissé vastag volt de átlagos hosszúságú. Niki mindig azt mondta , hogy szopni való farka van. Rettentő érzés volt Tomnak most , hogy ennyire feltüzelt volt, hogy nem nyúlhat a nőhöz. Máskor is volt már hogy kibilincselte, de ez most más volt. Érezte tódul a vér a péniszébe miközben Niki szopta a farkát. Pár perc és tudta el fog élvezni. Ezt megérezte Niki is.
- Most befejezem egy időre. Van eper a hűtőben? Tom bólintott.
Kiment. Közben Tom ismét elmerengett. Nikinek hosszú combjai és oltári fenek van. Imádta simogatni, nem tudott betelni vele,Azt szokta mondani, hogy ettől a fenéktől még a holtak is feltámadnának. Közben Niki visszajött, és majszolgatta az epret. Egyik kedvenc gyümölcse volt. Ezt tudta Tom is, és mivel közeledett a hétvége ezért be is szerezte neki.
- Tudod drágám azon gondolkodom, hogy mi a lehető legrosszabb büntetés számodra? Ha itt hagylak kibilincselve holnap reggelig, vagy a lehető legtöbbször szoplak le, hogy a végén könyörögsz, hogy már fáj a farkad nem bírod tovább, hagyjam abba. Egyes? Tom nemmel bólintott. Tehát akkor az választod amit annyira szeretsz, de a végén könyörögni hogy ne szopjalak tovább. Tom igennel bólintott
Niki megette a maradék epret, majd elkezdte csókolni Tom száját, de úgy hogy a férfi még csak véletlenül se tudjon visszacsókolni. A fülét vette célba, imádta ha nyalogatja, csókolja.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.51 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 listike 2019. 01. 19. szombat 07:43
Ez nagyon tetszett.
#7 Pavlov 2019. 01. 19. szombat 06:20
Egész jó! Csak lenne kissé eseménydúsabb, tartalmasabb!
#6 sunyilo 2019. 01. 18. péntek 23:04
Kicsit durva, de nekem még belefér...
#5 cscsu50 2019. 01. 18. péntek 10:22
Érdekes bosszú.
#4 Andreas6 2019. 01. 18. péntek 06:47
Newkem nem jött be.
#3 veteran 2019. 01. 18. péntek 05:09
Én is megbüntetném a kis kurvát.
#2 A57L 2019. 01. 18. péntek 03:56
Érdekes bosszú.
#1 Törté-Net 2019. 01. 18. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?