A+ A-

Erdei idill - Mackómese

KisBrumm és NagyBrumm két aranyos és jókedélyű plüssmackó volt, akik egy hatalmas nagy tó fölötti hegyoldalon túl, egy kiterjed fennsíkon elterülő nagy nagy erdőben éltek. Ide már nem ért el a külvilág zaja, errefelé a méhek döngicsélése, a madárcsicsergés és a lombok lágy suhogása uralkodott. Mohával és fakéreg rétegekkel vastagon szigetelt összkomfortos barlangjuk egy nagy fenyőfa lombjai alatt nyílott az erdőre és annak tisztásaira. Ide tértek vissza minden nap a medvehagyma, bogárlárvák, bogyók begyűjtése, eszegetése, meg az erdőben élő méhek kaptárjainak megdézsmálása után.
Ilyenkor a nap eseményeit átbeszélték a konyhaasztal felett könyökölve, majd mosakodás és alapos fogmosás után elterültek egymás mellett lévő megvetett ágyaikban, távirányítójukkal bekapcsolták a szemközti falra felszerelt 4K-s nagy lapostévéjüket. Szörföltek a csatornák között, de nem néztek politikát, csak természetfilmeket. Nagyon szerették a NatGeo meg a BBC grizzlikről meg Kodiak medvékről készült sorozatait, és sóhajtoztak, hogy milyen jó lenne egyszer, ha netán nyernek a lottón, meglátogatni a távoli rokonokat.
A legnagyobb szám azonban esténként az erotikus csatornák nézegetése volt. Alig várták, hogy megkezdődjék az adás. Mindketten jó erőben lévő fiatal mackók voltak, kicsattanó szexuális érdeklődéssel. Csakhogy amíg NagyBrumm emberi méretű játékmackó, addig Kisbrumm alig negyed akkora volt mint barátja. Mindketten arra vágytak, hogy egyszer a sors megfelelő párt varázsol eléjük az erdőben, ám addig is, amíg ez a nagyon várt csoda megtörténik, ott voltak nekik esténként a pornófilmek, hogy kicsattanó nemi vágyukat csillapítsák.
Ha nekik tesző filmre találtak, hamar hintázni, rázkódni kezdett alattuk az ágy, duzzadtak, meredeztek a plafon felé a pinára vágyódó mackófarkak és attól függően, hogy mennyire csábítóan riszálta alfelét az illető hölgy a képernyőn, nem túlsokára alaposan beledurrantottak az ágyuk mellé előre kikészített papirkendőkbe. Majd sóhajtottak egyet, eloltották a tévét és álomba ringatták magukat. És másnap kezdődőtt a nap előlről.
NagyBrumm a nagytermetű, nagyseggű, szépen lengő kebelű, jól markolható, anyakirálynői termetű nőket szerette, ami így persze akár enyhe kifejezés, mert valójában meg volt veszve értük. Biztos volt benne, hogy nagy, vastag, hosszú és embertestszínű farkával boldoggá tudná tenni őket, olyannyira, hogy a végén szerinte megtanulnának a kedvéért brummogni is. Onnantól pedig együtt tördelnék ki az erdőben a kövér lárvákat a szerte szét heverő korhadt fatörzsekből, és elmézelgetnének, amíg meg nem halnak. És persze ő kipróbálná azt is, hogy milyen egy punci mézzel feltölte! Mézkedvelő mackóként igen érdekelte, valyon milyen lehet egy mézzel megtöltött punciba beledugni a farkát és úgy beleélvezni. Az lenne aztán az édes élet!
KisBrummnak voltaképpen mindegy volt, neki nem volt konkrét ideálja. Neki bárki jöhetet volna, csak pinája legyen, mert ő olyan pici volt, hogy úgy érezte, hogy amúgy sem válogathat. Ő nem ért volna fel még egy négykézlábra ereszkedő nőt sem, annak hanyatt kellett volna feküdnie ahhoz, hogy KisBrumm felmászhasson a hasára és amúgy kis testéhez viszonyitva meghökkentően nagy rózsaszín farkával megdughassa. Az ő erőssége, vagy ha úgy tetszik különlegessége az volt, hogy farka tövénél volt egy gomb, amit megnyomva farka nagy sebességgel rezegni, vibrálni kezdett, amitől szerinte partnere egészen biztosan el lenne ájulva. Csakhát sosem volt még eddig módja ezt a páratlan képességét kipróbálnia.
Aztán eljött az erdejükbe a május. Derűsen mosolygott a nap, harsogóan üdén zöldellt az erdő, nyíltak a tisztásokon a sokszínű mezei virágok, a méhek megrészegülve zömmögtek egyikről másikra, csábosan részegítő tavaszi illatokat hordtak a szellők, a bokrok és fák alatt szerelmesen üzekedtek egymással az állatok és a bogarak és a távolban pedig egyre szólt a kakukk.
Vasárnap délelött volt, Nagybrumm még az ágyban lustálkodott, amikor Kisbrumm szinte berobbant a barlangba. Elkezdte rángatni a még heverő Nagybrummot, aki álmosan nézett fel rá, hogy mi a fene üthetett barátjába, aki egész testében reszketett, mintha saját magát rezegtette volna meg tulajdon vibrátoros farkával. Egy ép szót sem volt képes kinyögni, fogai annyira kocogtak a fene nagy izgalomtól.
„Nnnn-aaa-gy-brm, Nnnn--agy-brr u mm! E őőő ee... – dadogta.
Amaz felült az ágyban és bosszúsan rámordult: „Na mi van? Nyögd már ki!”
„E-e-egy m-m-mez-t-te-len n-n-nő va-van a nagyfa-fa mell-melletti-i ti-tisztáson”, mekegte izgatottan Kisbrumm.
„Ó!” – élénkült fel Nagybrumm. „Ó” –ismételte meg újból, ahogy a kép összeállt a fejében. Mondani sem kell, hogy minden álmosság azon nyomban kiröppent a szeméből.
„N-n-na-nagy se-se-segge v-van” –dobta be a tromfot Kisbrumm. „Állatira na-nagy se-segge.”
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.19 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Andreas6 2019. 01. 11. péntek 10:41
És még ma is élnek, ha azóta meg nem haltak.
#8 cscsu50 2019. 01. 10. csütörtök 21:38
nesze semmi fogd meg jól
#7 Kervin 2019. 01. 10. csütörtök 04:50
Jókat röhögtem közben!
#6 Bizse42 2019. 01. 9. szerda 22:13
Elájultam a "hülyeségeken" : Brum, Brum, bru, br, b ...
#5 veteran 2019. 01. 9. szerda 17:27
Ez mi?
#4 deajk2008 2019. 01. 9. szerda 16:15
Kellemesen hosszú lett 8p
#3 gyuri0926 2019. 01. 9. szerda 10:15
Hófehérke , 7 törpe nincs meg ?
#2 A57L 2019. 01. 9. szerda 04:09
Gyenge mese felnőtteknek.
#1 Törté-Net 2019. 01. 9. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?